WhatsApp har lanceret en ny funktion til sine iOS-brugere kaldet Disappearing Messages, og hvis du ikke har modtaget denne nye funktion på din iOS-enhed, skal du gå til Appstore og opdatere WhatsApp. Lad os tjekke alle detaljerne om denne nye funktion fra WhatsApp.

Android-brugere har brugt funktionen til at forsvinde beskeder i WhatsApp i lang tid, og endelig, efter lang ventetid, er den nu også tilgængelig for iOS-brugere. Ifølge rapporten fra WABeatInfo (populært kendt for at give nøjagtige oplysninger væk om kommende funktioner i forskellige applikationer), er udrulningen af ​​den nye forsvindende beskedfunktion i WhatsApp allerede startet for alle iOS beta-brugere.Nu hvor WhatsApp-funktionen forsvindende besked er begyndt at rulle ud for betabrugere af iOS, ville det ikke være forkert at sige, at denne funktion kun er et par dage væk fra at være tilgængelig for alle andre. Der er dog ikke nogen nøjagtig udgivelsesdato for denne funktion for iOS-brugere, men man kan gætte på, at den vil være tilgængelig til brug for normale brugere inden for en uge eller to.

Denne nye funktion fra WhatsApp ruller ud på beta-brugere af iOS fasemæssigt, derfor, hvis du har slået beta-adgang til på din iOS-enhed, vil du snart få en opdatering fra WhatsApp, der vil inkludere den mest forventede forsvindende beskedfunktion . Hold øje med din Appstore, og opdater appen, så snart du får den.Hvordan fungerer WhatsApp Disappearing Feature?

Den forsvindende funktion anses for at være blandt de bedste opdateringer lanceret af WhatsApp, da den ikke kun virker til tekst, men også til mediefiler, der inkluderer videoer, fotos, lyd og mange flere. WhatsApp-forsvindingsfunktionen minder meget om Instagram-forsvindingsfunktionen, som har været med Instagram i lang tid. På Instagram er den forsvindende besked-funktion populær ved navnevisning én gang-funktionen. Den eneste forskel, man kan se mellem den forsvindende funktion på Instagram og WhatsApp er, at på Instagram kan du kun se den sendte eller modtagne besked én gang, hvorimod, på WhatsApp, vil den forsvindende besked-funktion automatisk slette eller forsvinde de afsendte beskeder efter 7 dage fra det tidspunkt, den er afsendt.

Flere kommende funktioner fra WhatsApp

På det seneste har WhatsApp arbejdet på flere nye funktioner, der vil være tilgængelige hos os i de kommende måneder. I øjeblikket er de hovedsageligt fokuseret på at introducere de mest ventede, multi-enhed funktion. WhatsApp har arbejdet på funktionerne til flere enheder i lang tid, og ifølge mange lækager er vi kun et par dage væk fra at prøve denne funktion på vores enhed. Som altid vil denne funktion først være tilgængelig for alle betabrugere, og derefter begynder den at rulle ud til de normale brugere. Multi-enhedsfunktionen vil først være tilgængelig på WhatsApp-nettet og alle desktop-brugere af WhatsApp, efterfulgt af Android- og iOS-brugere. Denne funktion giver adgang til at bruge din WhatsApp-konto på fire enheder samtidigt.