I dagens verden er internettet blevet en integreret del af vores liv. Fra at finde online mad til at nå et ukendt sted, vi har alle brug for internettet. Nogle bruger internettet til grundlæggende faciliteter, mens nogle bruger internettet til næsten alt. Og med brugen af ​​brugerne, bør internethastigheden bestemmes.Hvis personen bare laver basale ting på internettet, vil en lav hastighed fungere for ham. Hvorimod en teknisk person, der laver mange ting over internettet, kræver højhastighedsinternet. Hvad synes du, din internethastighed skal være? Forvirret? Vær ikke.

I denne artikel vil vi diskutere, hvad en god internethastighed er.

Hvad er en god internethastighed?

25 Mbps eller derover betragtes normalt som en fremragende internethastighed. De fleste onlineaktiviteter, inklusive HD-streaming, onlinespil, websurfing og download af musik, kan udføres med en sådan hastighed.

Hvis du har 25 MBPS på en eller to enheder, kan du se Netflix eller YouTube, deltage i Zoom-møder og spille de fleste onlinespil.Hvis du ønsker, at din internetplan skal kunne rumme adskillige enheder og brugere på samme tid, er hurtige internethastigheder, såsom dem i 100+ Mbps-området, ofte at foretrække.

Hvilken internethastighed passer til dig?

Streaming og videochat for 2-5 personer er muligt ved internethastigheder på 100-200 Mbps, hvilket er fremragende til de fleste hjem. Mange elementer skal tages i betragtning, især for sager som hjemmekontorer og spil, hvor uploadkapacitet til data og responstid for brugeraktiviteter er afgørende.

En passende internethastighed vil variere fra familie til familie, men her er nogle nemme principper til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken slags hastighed du har brug for:

Internethastighed Brugere understøttet Hastighedsoversigt
25 Mbps 1-2 Grundlæggende
100 Mbps 3-4 Gennemsnit
200 Mbps 4-5 Hurtig
500 Mbps 5+ Meget hurtig
1000 Mbps 5+ Gigabit

Hvad er en hurtig internethastighed?

Udtrykket hurtigt internet refererer til en forbindelse på mindst 100 megabit i sekundet.

Ifølge Federal Communications Commission (FCC) er bredbånd eller højhastighedsinternet defineret som 25 Mbps download og 3 Mbps uploadhastighed. Men i betragtning af, at mange tjenesteudbydere nu tilbyder planer med hastigheder på op til 100 Mbps, ville vi ikke kalde det en hurtig forbindelse efter nutidens standarder.

Hvordan bestemmer man sin internethastighed?

Hastigheden på dit internet bestemmes af det arbejde, du udfører. Til din reference har vi nævnt noget arbejde sammen med den internethastighed, det kræver.

Aktivitet Minimum
E-mail 1 Mbps 1 Mbps
Webbrowsing 3 Mbps 5 Mbps
Sociale medier 3 Mbps 10 Mbps
Streaming af SD-video 3 Mbps 5 Mbps
Streaming af HD-video 5 Mbps 10 Mbps
Streaming af 4K-video 25 Mbps 35 Mbps
Online spil 3-6 Mbps 25 Mbps
Streaming af musik 1 Mbps 1 Mbps
En-til-en videoopkald 1 Mbps 5 Mbps
Videokonferenceopkald 2 Mbps 10 Mbps

Her fortæller den første kolonne dig aktiviteten, og den anden kolonne fortæller dig den mindste hastighed, der kræves for at udføre denne aktivitet. Den 3. kolonne fortæller dig den anbefalede hastighed.

For at opsummere artiklen betragtes 25 MBPS som en god internethastighed. Det varierer dog fra aktivitet til aktivitet. Du kan tjekke din aktivitet og den hastighed, den kræver, fra tabellen ovenfor.