Hvis du er en stor anime-beundrer, er du sikkert klar over, at Infinite Stratos er en alment kendt og spændende anime-serie. Den er baseret på en roman af samme navn. Den 25. marts 2009 udkom første bind af lette romanserien. Den blev hurtigt populær, og et år efter blev den lette romansekvens ændret til en mangasekvens. Efter næsten to år blev Infinite Stratos vundet til at blive skabt til en anime-serie, og dermed begyndte rejsen. Den første sæson, bestående af 12 afsnit, blev udgivet i januar 2011. Efter to år blev endnu en sæson med 12 afsnit udgivet i oktober 2013. Så hvad med sæson 3?, undrede mange fans sig. Det er det, vi er her for at tale om, udgivelsesdatoen, trailere og endda cast-opdateringer.

Hvornår udkommer Infinite Stratos sæson 3?

Nå, det sidste afsnit blev udgivet i december 2013, og der har ikke været nogen opdateringer på sæson 3 af Infinite Stratos lige siden, hvilket er meget nedslående for de fans, der elskede og nød showet. Siden da har seerne spekuleret på, om der kommer en sæson 3? Efter alle disse år. Desværre har der ikke været nogen meddelelse om lanceringen af ​​sæson 3 af Infinite Stratos. Ikke alene er Infinite Stratos sæson 3 ikke blevet bekræftet, men sandsynligheden for, at showet bliver gendannet til næste sæson, er også reduceret.De fleste anime-serier udgives også hvert 5. år, men Infinite Stratos har overskredet den grænse, og vi kan ikke sige, om serien udkommer ved udgangen af ​​2021 eller endda 2022. Vi kan naturligvis ikke sige noget før en officiel meddelelse. Hvis du nyder serien, kan du bare holde kontakten med os; hvis der er endda en mindre meddelelse, giver vi dig besked.Trailer til Infinite Stratos sæson 3

Der har ikke engang været en meddelelse om, hvorvidt showet er i projekterne, eller om serien vil genopstå. Som følge heraf er der ikke blevet frigivet nogen trailer eller teaser. Vi bliver nødt til at vente og se, om der kommer en sæson 3 af Infinite Stratos. Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du se de to foregående sæsoner.

Hvad er historien om Infinite Stratos?

Serien er på den anden side ret populær på grund af dens spændende plot. Hvis du ikke har set de foregående sæsoner, indeholder følgende information spoilere, så jeg vil ikke anbefale at læse den. Så hvis du har læst så langt, så lad os komme videre. Ichika Orimura, en femten-årig dreng, genererer et Infinite Stratos exoskelet og skal få viden om, hvordan man bruger det i strategier til at kommunikere med provokationer. Under en utilsigtet indkøring med et hibernerende IS-outfit afsløres det, at han er det eneste individ på planeten med den naturlige evne til at fungere som en IS.

Den japanske regering, der ser hans evner, indskriver den forvirrede unge fyr kraftigt i det højt respekterede Infinite Stratos Institute. Det er der, hans liv begynder; Ichika er derfor fanget i et univers, hvor alle bortset fra ham er kvinder, og han må gøre sit forbandede for at beskytte sine hormoner i verifikationen. Mens Ichika falder til rette i sin friske start, lurer potentielle risici og farer rundt om hvert hjørne. Er plottet ikke spændende? Derfor blev seerne tiltrukket af sekvensen.

Hvad kunne have været rollebesætningen i Infinite Stratos sæson 3?

I sæson 3 af Infinite Stratos skildrer Ichika sin tilværelse på IS Academy, mens han kæmper for at opretholde alle sine forpligtelser med en fuldstændig behagelig tilstedeværelse. Så lad os tage et kig på den spændende rollebesætning, der bidrager til intrigen i dette show.

    Ichika Orimura – Josh Grelle

Ichika Orimura er verdens eneste mandlige IS-pilot, der tilmelder sig som førsteårselev på IS Academy, mens hans hære er dannet.

    Cecilia Alcott – Brittney Karbowski/Yukana

Cecilia Alcott, en IS-kadetmedarbejder fra England, er en anden førsteårstræner på IS Academy. Cecilia foragter mand. Hendes far var en inkompetent og tvetydig mand

    Lingyin Huang – Hilary Haag/Asami Shimoda

Lingyin Huang er IS-akademiets kinesiske kadetmedarbejder. Hun er blandt Ichikas foretrukne klassekammerater, og hun har været forelsket i hende siden folkeskolen.

    Houki Shinonono – Monica Rial / Yōko Hikasa

Houki er en anden førsteårs træner på IS-akademiet, som også er Ichikas bedste ven. Houki møder Ichika, da han bliver tvunget til at gå ind på IS Academy.

Nå, det var de fascinerende rollebesætninger, og der er også andre repræsentanter med.