Finalen i Top Chef sæson 18 fandt sted i Portugal, Oregon, i aftes. Dawn Burrell, Gabriel Gabe Erales og Shota Nakajima var de tre finalister i sæson 18.For at vinde titlen skal de lave et 4-retters progressivt måltid, der kan overraske dommerne med smag og udseende. Men hvad får den vindende kok, en han vandt titlen som Topkok? Så præmiepengene for sæson 18 er $250.000 i hårde kontanter.

Vinder af Top Chef sæson 18

Gabriel Gabe Erales blev faciliteret med titlen som vinder af Top Chef sæson 18. Gabe sagde, at han føler sig så stolt og spændt over at blive den første mexicaner, der vinder titlen på en så berømt franchise.Til at begynde med var dommerne meget høflige og positive over for de retter, der blev lavet af forskellige deltagere. Og efter noget tid gik de i gang med at udvælge alle fejlene og negativerne ved de retter, som deltagerne lavede. Dommerne Padma Lakshmi, Gail Simmons, Tom Colicchio, Richard Blaise og Melissa King talte om alt det negative ved retterne lavet af finalister.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af 𝙶𝙰𝙱𝚁𝙸𝙴𝙻 𝙴𝚁𝙰𝙻𝙴𝚂 (@g_erales)

Ved at gennemgå retterne, sagde Melissa, Dawns honningbrødsfejl er fuldstændig utilgivelig. Gabe lavede sidste aftens bedste ret, ifølge Gabe. Dommerne mener, at Shota-ris ikke var perfekt tilberedt i hans tredje ret, hvorimod Gabes tredje-retters svampe var en smule brændte, ifølge Colicchio. På dette tidspunkt følte alle, at konkurrencen er lige, og ingen har en overhånd over den anden deltager.

Lad os tale om desserterne, Dawn lavede en dessert kaldet, behagelig, hvorimod Gabes dessert blev navngivet, innovativ. Shota lavede en dessert, som ingen nogensinde har smagt før, heller ikke dommerne.

Efter at have vundet titlen sagde Gabriel Gabe Erales, Jeg er lidt forbløffet over, at jeg har vundet en kvart million dollars lige nu, for at være ærlig. Jeg er meget inspireret lige nu. Jeg er så inspireret af at lære af kokke, der var her, lære om mig selv, lære af dommerne om, hvad jeg kan gøre for at blive en bedre kok. En af de største ting, der virkelig har varmet mit hjerte, er at vide, at jeg er den første mexicanske topkok. Jeg er glad for at repræsentere min kultur, min madlavning og også en gruppe mennesker, der virkelig har drevet køkkenerne i hele USA.

Gabriels ord var nok til at give fansene besked om, at han er den første mexicaner til at vinde titlen som Top Chef, hvis nogen ikke var klar over dette faktum. Hans sejr handlede om at bringe sin kultur til sine retter og sine neglebidende saucer. Også i finalen tilberedte han sin karakteristiske muldvarpesauce ved at lave en chichilo-neger-muldvarp, der blev serveret med en ret med kort ribbensvampe.

Så hvad er det næste for Top Chef? Lige nu er der ingen nyheder om denne sæson 19. Men selv efter udfordringerne med karantæne, går produktionen af ​​franchisen stadig i sit fulde tempo. Vi vil helt sikkert opdatere artiklen, når der er nyt om Top Chef, sæson 19.