Nå, med Halloween lige om hjørnet 31. oktober , jeg er sikker på, at du må glæde dig til at være vært for en fantastisk Halloween-fest!

Hvis du har ledt efter nogle interessante halloween-forretter, så er du på det rigtige sted, da vi er her for at hjælpe dig med at foreslå top 20 læbesmagende appetitvækkere til din Halloween fest.Nå, du kan også supplere din fest ved at tilføje nogle dejlige cocktails, desserter, slik til disse mundrette Halloween-appetitvækkere. Så mens du er vært for Halloween-festen og gør det lidt skræmmende, vil du helt sikkert gerne inkludere nogle uhyggelige, uhyggelige opskrifter såsom Ghostly Pizza, Skeleton Crudite, Pumpkin Hand Pies, Mummy Hot Dogs, Witch Guacamole og mere.

Se de 20 bedste Halloween-forretter til din Halloween-fest

Prikken over i'et ville være at spille nogle Halloween-film i baggrunden for at gøre stemningsfesten klar!Så her går vi med vores liste over top 20 Halloween appetitvækkere .

Nå, de appetitvækkere, vi delte her, inkluderer også nogle grøntsager for dine vegetariske gæster. Så prøv disse forretter og få dine gæster til at skrige højere af glæde!

1. Skeleton Crudite

Nå, selve navnet lyder skræmmende! Det er dog meget enkelt at forberede dette. Bare arrangere alle dine yndlingsgrøntsager i form af et skelet, og du er færdig. Gå dog ikke glip af dukkerten.

2. Kirkegårdsdip

For at forberede denne Halloween-forretter skal du blot skære tortillachips i form af gravsten. Server dem derefter med salsa, guac og sorte bønnedip.

3. Spøgelsesagtig pizza

OMG, spøgelsesagtig pizza! Skræm dine gæster med denne uhyggelige forret. Du skal bare skære ost i spøgelsesformer med en skærekniv. Brug derefter oliven som øjne til spøgelserne, der er skåret i form af edderkopper.

4. Smokey Pumpkin Deviled Eggs

Disse ser faktisk meget søde ud. Græskarryggene kan laves ved hjælp af en gaffel, mens stilken ved at bruge lidt cornichon pickle.

5. Mummy Pumpkin Hand Pies

Pumpkin Hand Pies er en af ​​de lækreste Halloween-forretter, der kan være en perfekt forkælelse til din fest. Du kan nemt lave dem med butterdej og græskartærtefyld.

6. Uhyggelig spinat-dip i brødskål

Dette kan tilberedes ved at omdanne pumpernickelbrød, brødstænger og flødeost til en kurv og senere fylde den med en cremet spinatdip.

7. Frikadellemumier

Nå, denne kunne være tiltalende for børn. I stedet for at bestille pizzaer skal du blot pakke frosne frikadeller ind i puffet dej og derefter dekorere dem med udskårne oliven samt marinara sauce.

8. Heks Guacamole

Dette er en anden let at tilberede Halloween-forretter. Alt du behøver er et par grøntsagsskiver og nogle chips. Så tag din kreativitet ind for hurtigt at lave en skræmmende hekse-guacamole-opskrift.

9. Saucy edderkop med behårede benpinde

For at tilberede denne uhyggelige forret skal du blot spinde et væv af dejagtig glæde på ostebrød.

10. Mummy Hot Dogs

Nå, det er nogle af de populære Halloween-appetitvækkere, der findes i næsten alle Halloween-fester. For at tilberede disse skal du blot bruge tre ingredienser - smøragtig, skællet, osteagtig. Tilføj lidt af din fantasi, og dine uhyggelige Mummy Hot Dogs er klar til servering.

11. Spider Web Hummus Dip

Nå, det er også godt at have nogle sunde snacks, når du er til en fest, som ville have masser af junkfood. Denne uhyggelige og krybende vegetariske halloween-appetizer er spækket med lag af friske grøntsager og et græsk yoghurt-edderkoppespind.

12. Osteagtige heksekoste

Dette er intet andet end at give et heksekost-look til strengost. Dette er meget nemt at forberede. Bare få snoreost, lav den halv, tilsæt derefter en kringlestang til den og bind til sidst med en frisk purløg. Din osteheksekost er klar!

13. Mumi Kødbrød

Disse mystiske Halloween-appetitvækkere kan få dine gæster til at skrige højt, når de tager en bid af dem, mens du gemte de søde cherrytomater mellem mini-kødbrødene.

14. Halloween grøntsagsbakke

Dette er endnu en nærende og vegetarisk forret, der helt sikkert kan inkluderes i din Halloween-fest. Dette er så imponerende, at selv børn måske har lyst til at have grøntsagerne i denne form.

15. Stegte Mac- og ostebolde

Fried Mac and Cheese Balls er en af ​​de mundrette appetitvækkere, som ville blive elsket af dine gæster. I det øjeblik du serverer disse sprøde, osteagtige bidder til din godbid, vil du blive begejstret over at bemærke, at de er forsvundet på ingen tid!

16. Halloween Popcorn

Nå, hvis du har børn til din Halloween-fest, så er Halloween Popcorn den perfekte snack, der skal inkluderes. Gør brug af mini skumfiduser, drys samt græskarkerner for at gøre forretten imponerende.

17. Cheesy Breadstick Bones

Disse spøgelsesagtigt udseende Cheesy Breadstick Bones kan være endnu en interessant forret, der ville fuldende din Halloween-fest. Mens du forbereder disse, skal du skære omkring en tomme af hver brødpinds ende på en måde, så de ligner knogler. Pensl derefter brødstangen med smeltet smør.

For at gøre dem lidt mere skræmmende skal du arrangere disse osteagtige knogler, så de ligner et skelet på en tallerken.

18. Jalapeno Popper Dip

Nå, denne forret kan serveres til næsten enhver fest og ikke kun til Halloween. Denne cremede, men røgfyldte forretter kan tilberedes på kun 30 minutter.

19. Skull Burritos

Navnet i sig selv lyder rystende. Men for at tilberede Skull Burritos skal du blot fylde burritos med dit yndlingsfyld. Det er det!

20. Ost Olive Bites

Cheese Olive Bites er intet andet end bagte ostekugler, der indeholder piment-fyldte oliven i midten, hvilket får din tallerken med disse snacks til at ligne en tallerken med skræmmende øjenæbler. Er det ikke noget mærkeligt!

Håber du fandt vores liste over Halloween-appetitvækkere interessant. Del med os, hvad dine Halloween-planer er i år ved at gå til vores kommentarsektion!