Næsten alle tror, ​​at Breaking Bad er et af de bedste tv-shows nogensinde. Nu hvor Breaking Bad sidst havde premiere i 2013, er det svært at forestille sig, at serien er slut, og mange seere mangler den. Vi er på vej til at redde dagen for fansene. Breaking Bad er et af de mest populære tv-shows, men der er nogle shows, der ligner det.Hvis du er fan af Breaking Bad, er du sikkert klar over, at det er et show om Walter White, en kemi-instruktør, der finder ud af, at han har kræft (Lungekræft) og vælger at begynde at producere meth for at betale sine lægeudgifter. Da han slår sig sammen med Jesse (hans partner), begynder hans mål at skifte. Folk fortsætter stadig med at binge at se showet, fordi det er så vidunderligt. Hvis du er færdig med serien, har vi nogle sammenlignelige serier, som du kan tjekke ud.

Top 10 lignende serier som Breaking Bad

Hvis du mangler Breaking Bad lige så meget som vi er, har vi samlet en liste over ikke én, men ti lignende serier med deres egne historielinjer til dig.

en. Ring hellere til Saul

Det er et oplagt valg, men hvordan kommer det til at fungere, hvis du nævner Breaking Bad, men ikke Better Call Saul? Historien kredser om en tidligere kunstner, Jimmy McGill, der udvikler sig til sin alternative persona, Saul Goodman, en etisk urolig kriminel advokat, som lider gennem en række retssager og ulykker, da han bliver en advokat i mindre tid. Den første sæson af serien blev lanceret i 2015, og der har været fem sæsoner siden da. Tuco Salamanca, Mike Ehrmantraut og Gus Fring, den kolde nemesis fra Breaking Bad, optræder alle også i Better Call Saul.to. Peaky Blinders

Peaky Blinders er utvivlsomt endnu et af de største og mest kendte shows, der kan kædes sammen med Breaking Bad. Showet blev sendt første gang i 2013 og er siden blevet fornyet for i alt fem sæsoner. Tommy Shelby, en farlig person, er leder af Peaky Blinders, en bande i Birmingham. Kort efter beslutter en efterforsker, Chester Campbell, at pågribe ham og sætte en stopper for hans ulovlige aktiviteter. Showet er ret fantastisk med mange drejninger.

3. Ozark

Hvis du kan lide Breaking Bad, har du sikkert set Ozark, og hvis du ikke har, skal du. Ozark debuterede i 2017 og har i alt tre sæsoner at præsentere. Showet følger en pengeforvalter, der flytter sin familie fra Chicago til en ferieby i Ozarks. Marty er på flugt med sin familie, efter at en hvidvaskoperation går grueligt galt, og tvinger ham til at tilbagebetale et tungt realkreditlån til en mexicansk pøbelboss for at kunne bevare sin kone og børn i sikkerhed. Showet er fantastisk og fuld af overraskelser.

Fire. narcs

Narcos, et tre-sæsons drama, der havde premiere i 2015, er endnu et fremragende show. Et af de bedste aspekter ved dette show er, at det er baseret på sande begivenheder. Det er en historielinje om fremkomsten af ​​narkokartellerne i Colombia, såvel som de fascinerende sande historier om narkobaroner fra slutningen af ​​1980'erne, der var rettet mod berygtede og fremtrædende personer som Pablo Escobar. Der er talrige konfrontationer i showet.

5. Succession

Logan-familien er kendt for at eje verdens største medie- og underholdningskonglomerat. Men da deres far forlader virksomheden, bliver deres liv vendt på hovedet med en masse problemer. Da deres far annoncerer sin pensionering, kæmper hver af hans fire voksne børn om autoritet, hvilket viser, hvor problematisk denne privilegerede familie kan være. Showet havde premiere i 2018 og har to sæsoner.

6. Ukrudt

Weeds er en otte-sæsons tv-serie, der havde premiere i 2005. Nancy Botwin forventer en blomstrende handel med at levere marihuana til regionale kunder efter hendes mands død. Pengene bringer dog sit unikke væld af bekymringer med sig.

7. Dexter

Dexter, et fantastisk mysterieprogram, der havde premiere i 2006, har otte sæsoner. Nå, Dexter Morgan, en psykopat med morderiske impulser, fører en dobbelteksistens i dette drama. Dagen igennem fungerer han som retsmedicinsk ekspert for politiet, og i sine ledige stunder henretter han forfærdelige forbrydere.

8. Penge røveri

Money Heist er uden tvivl den bedste serie til dato, med fans over hele verden. Den er opdelt i fire dele. En kriminel hjerne, der kun er kendt som Professoren, har udtænkt en plan for at udføre verdens hidtil største røveri. Han engagerer otte personer med specifikke færdigheder og ingen interesse i resultatet for at hjælpe ham med at udføre den effektive dagsorden. Når folk foretrækker skurke frem for betjente, bliver historien mere overbevisende.

9. Skjoldet

Aceveda, deres leder, er ikke tilfreds med en gruppe betjente, der bruger kriminel praksis for at øge deres sandsynlighed for succes. På den anden side tillader han dem at fortsætte med at fremsende hans særlige dagsorden. Showet debuterede i 2002 og har i alt syv sæsoner.

10. imperium

Sidst, men ikke mindst, Empire, som blev sendt i seks sæsoner. En mogul i musikbranchen har til hensigt at sikre sit firmas fremtid ved at stille sine børn mod hinanden. I mellemtiden planlægger hans ekskone at genvinde sin andel i virksomheden.

Så hvis du mangler Breaking Bad, var disse de bedste shows, du kunne binge-se. Hvis du mener, at vi gik glip af en serie, eller hvis du kender nogen, der ligner Breaking Bad, så lad os det vide i kommentarfeltet. God binge-watching!