En god parfume afspejler ikke kun din personlighed, men er også et fashion statement. Prisen på en parfume afhænger af mange faktorer som kvaliteten af ​​det råmateriale, der bruges til at fremstille den, mærke, der promoverer parfumen, dyre ornamenter som platin/diamant besat på flasken, lagerbeholdning i begrænset oplag blandt andre.

Det er populært antaget, at duft er en af ​​vores stærkeste sanser, og en perfekt aroma vil virkelig give en dristig udtalelse i folks sind, som er usandsynlig at glemme. Med alle disse ting i tankerne, er her verdens dyreste parfume til din gennemlæsning.

Top 10 af de dyreste parfumer i verden

Nedenfor er listen over de 10 dyreste parfumer i verden.1. Shumukh

Shumukh-parfumen er verdens dyreste parfume og koster hele 1,29 millioner USD. Shumukh er kendt for at registrere sit navn i Guinness World Record for at have flest diamanter sat på en parfumeflaske og det højeste fjernstyrede duftsprayprodukt. Det blev lanceret i byen Dubai ved Armani Ballroom i Burj Khalifa. Den blev designet af Asghar Adam Ali, som er formand for Nabeel Perfumes-gruppen og også en stor mesterparfumør.Shumukh er bundtet med indisk agartræ, sandeltræ, moskus, tyrkisk rose og adskillige mange andre ingredienser, som ikke oplyses af virksomheden til offentligheden. Det anslås, at dens duft holder i mere end 12 timer på menneskelig hud og omkring 30 dage, når den bruges på stof. Der er kun én flaske tilgængelig i øjeblikket, hvilket gør den til en af ​​de sjældne og exceptionelle parfumer, som vil tilføje mere til dens værdi over tid.

2. DKNY Golden Delicious

DKNY Golden Delicious, der tidligere havde prestige som Verdens dyreste parfume, ligger nu på andenpladsen i år. Der er kun et stykke nogensinde produceret, som faktisk blev lavet for at rejse penge til velgørenhed. Det tog mere end 1.500 mandetimer af et team af ekspert juvelerer at lave denne parfume. Flasken kommer bundtet med 2.909 ædelsten, 2.700 hvide diamanter, 183 gule safirer, en 7,18 karat Srilankan Cabochon safir, en 1,65 karat brasiliansk turkis Paraiba-turmalin, fire pæreformede rosenslebne diamanter fra Australien, pink-diamanter og pink diamanter. Prisen på denne parfume er USD 1 mio.

3. Clive Christian nr. 1 kejserlige majestæt

Clive Christian optræder to gange på denne liste som producent af verdens tredjedyreste parfume. Clive Christian nr. 1 Imperial Majesty er designet af den berømte britiske parfumør Roja Dove. Clive Christian No. 1 Imperial Majesty er prissat til USD 12.722 per ounce med kun ti parfumer lavet indtil dato. Denne luksuriøse parfume kan prale af en behagelig aromatisk blomsterblanding, der er bundtet med rosenolie, jasmin og tahitisk vanilje.

Clive Christian No. 1 Imperial Majesty parfume kommer pakket i en Baccarat krystalflaske, som er udsmykket med en 5-karat hvid diamant sat i en 18-karat guldkrave. Og til din overraskelse er de krystaller, vi taler om her, de rigtige håndlavede krystaller. Så alle disse krystaller, diamanter og guldpakninger gør det indlysende, at parfumen er så dyr.

4. Baccarat Sacred Tears of Theben

Grundlagt i år 1764, Baccarat-firmaet, som har et godt ry for at lave fine krystal, rykkede ind i parfumernes verden i 90'erne. Slutresultatet var Baccarat Les Larmes Sacree de Thebes parfume, som er en af ​​verdens dyreste med kun tre flasker frigivet indtil dato. Den pyramideformede flaske er lavet af håndlavet krystal med en ametysthætte, der koster USD 6.800 pr. ounce.

5. Chanel Grand Extract

N°5 Chanel Grand Extrait er en deluxe limited edition parfume, der tilbyder nu og for evigt duft i sin sjældneste form. N°5 Parfume er indbegrebet af feminitet, takket være dens abstrakte duft, der folder sig ud som en buket af abstrakte blomster. Parfumen kommer pakket i en majestætisk facetteret glasflaske, der er blevet udformet som en monumental diamant og har en baudruchage-forsegling for at holde renheden af ​​den legendariske duft intakt. Coco Chanel og parfumøren Ernest Beaux samarbejdede i år 1921 for at lave avancerede parfumer. Chanel Grand Extrait koster USD 4.200 per ounce

6. Clive Christian nr.1

Clive Christian, en verdensberømt britisk designer, er kendt for sine smukke og designer stilfulde køkkener. Introduceret i 2001, Clive Christian No.1 parfume fås i to forskellige dufte designet eksklusivt til mænd og kvinder. Clive Christian No.1 koster USD 2.150 per ounce, som kommer i en smuk krystalflaske, der er håndlavet. Flaskens sølvhals er belagt med 24 karat guld. No 1 Masculine Edition Oriental Parfume kommer pakket med 20% parfumekoncentration.

7. Hermes 24 Faubourg

Hermes 24 Faubourg-parfumen er lavet af den franske luksusvareproducent Hermès International S.A. Virksomheden er ikke kun specialiseret i at fremstille kendte parfumer, men også stilfulde lædertasker, smarte ure, livsstilstilbehør og smykker. Hermes 24 Faubourg, blev lanceret i år 1995 og har fået sit navn fra adressen på mærkets flagskib i Paris. Denne begrænsede udgave af parfume koster USD 1500 per ounce, og virksomheden udgav kun 1.000 flasker af denne ultra-sjældne parfume, som er fremstillet ved hjælp af appelsinblomst, St. Louis krystal og vanilje.

8. Caron Peber

Caron Poivre er lavet af det berømte franske firma Parfums Caron, som er mere end et århundrede gammelt og også et af de ældste franske parfumehuse. Caron-firmaet diversificerede sig ikke til andre områder og besluttede at være dedikeret til at fremstille parfumer i verdensklasse, og Caron Poivre-parfumen er dets signaturmærke.

Caron Poivre parfume blev lanceret efter anden verdenskrig af Félicie Wanpouille, som var forretningspartner for grundlæggeren Ernest Daltroff. Caron Poivre, en eksplosiv krydret orientalsk parfume er en unisex parfume, der passer til både mænd og kvinder. Der er kun få eksklusive butikker i verden, hvor du kan finde denne parfume. Omkostningerne til Caron Poivre er USD 1.000 pr. ounce.

9. Joy af Jean Patou

Joy parfume er designet af den berømte franske designer Jean Patou. I år 2000 blev Joy-parfumen kåret som Århundredets duft ved Fragrance Foundation FiFi Awards. Joy parfume er lavet med ingredienser af exceptionel kvalitet, som omfatter forskellige typer roser og 10.000 jasminblomster. Omkostningerne ved Joy er USD 850 pr. ounce.

10. JAR Bolt af Lyn

Joseph Arthur Rosenthal, en Paris-baseret amerikansk guldsmed er grundlæggeren af ​​smykkefirmaet JAR. JAR, et genvejsnavn, der er afledt af kombinationen af ​​det første bogstav i hans navn, er et meget populært og velkendt mærke for sin karakteristiske række af dufte. Den dyreste parfume fra buketten af ​​duftstoffer er Bolt of Lightning, som koster 765 USD pr. ounce. Duften indeholder tuberose, orientalske blomster og grønne noter. En smuk håndskåret formet flaske er den unikke egenskab ved denne parfume med mærkets historie i tankerne.

Bliv hooked to this space for flere sådanne interessante artikler!