Amerika er verdens største økonomi, og leveomkostningerne er naturligvis meget høje. Priserne varierer dog på tværs af forskellige regioner i USA. Hvis du nogensinde har tænkt over, hvilke stater der er billigst at bo i USA, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig i vores artikel i dag.På grund af den voldsomme stigning i boligpriserne og de stadigt skiftende jobmuligheder, ser mange amerikanere nu ud efter at flytte fra dyre, overprisbyer til mere overkommelige steder at bo.

Betydningen af ​​overkommelighed kan variere fra person til person, men vi har overvejet få variabler som boligpriser, der er under det nationale gennemsnit og generelle udgifter som transport, dagligvarer, sundhedspleje og forsyningsomkostninger for at udarbejde denne liste over billigste stater i USA til bo i.

Billigste stater at bo i USA – LeveomkostningerIfølge den seneste forskning udført af Council for Community & Economic Research, Mississippi er den mest overkommelige stat i USA, der har de laveste leveomkostninger sammenlignet med det nationale gennemsnit.

Leveomkostningerne er dybest set det minimumsbeløb, der kræves for at opretholde en vis levestandard. De grundlæggende krav til menneskelige behov som bolig, mad og sundhedspleje anses for at komme til omkostningerne ved levestandarden. Leveomkostningerne i en stat er direkte proportional med staters personlige indkomst pr. indbygger.

Tjek de 10 billigste stater at bo i USA

Afhængigt af hvor langt dollaren går i en stat, så gør afvigelsen i leveomkostningerne mellem stater. For eksempel i staten Arkansas er 1 dollar brugt på husleje værd $1,58 i værdi, mens det i staten Hawaii er værd $0,61. Den fælles faktor i de fleste stater med de laveste leveomkostninger er, at de kommer fra den sydlige del af USA.

Nedenfor er listen over de ti billigste stater at bo i USA.

  1. Mississippi
  2. Oklahoma
  3. Arkansas
  4. Kansas
  5. Missouri
  6. Georgien
  7. Alabama
  8. Ny mexico
  9. Tennessee
  10. Indiana

1. Mississippi – Boligomkostningsindeks: 66,7

Mississippi er den billigste stat at bo i USA med en leveomkostningsindeksværdi på 84,8. Sammenlignet med landsgennemsnittet er Mississippis gennemsnitlige leveomkostninger 15 % billigere. Mississippis løn, der er høj nok til at opretholde en grundlæggende levestandard, er kun $48.537 om året. Udgifterne til personlige fornødenheder er billigst sammenlignet med overalt i landet.

Boligomkostningerne i Mississippi er omkring $795 om måneden, mens børnepasning koster $239 om måneden. Mange fornødenheder, herunder mad, sundhedspleje blandt andre, falder ind under de billigste kategorier i landet.

2. Oklahoma – Boligomkostningsindeks: 70,1

Oklahoma er den anden stat med de laveste leveomkostninger i Amerika. Boligomkostningerne er en af ​​de laveste i landet, hvor det kun koster 879 $ om måneden at leje en to-værelses lejlighed.

Gaspriserne i staten Oklahoma er en af ​​de laveste priser i USA. Dagligvarer og forsyningsomkostninger er under det nationale gennemsnit, og deres respektive indeksscore er 95,8 og 94,1. De gennemsnitlige leveomkostninger i Oklahoma City er 15,4% billigere med reference til landsgennemsnittet.

3. Arkansas – Boligomkostningsindeks: 75,2

Arkansas ligger på tredjepladsen på vores liste over de billigste stater at bo i i USA. Indbyggere i Arkansas bruger omkring $708 om måneden på boligleje, hvilket er næsten 50 % mindre sammenlignet med, hvad mange mennesker betaler i andre stater.

Den gennemsnitlige boligpris i Arkansas er $128.800. Medianlønnen for indbyggere i Arkansas er også den næstlaveste i Amerika. Levelønnen i Arkansas er kun $49.970. Daglige forsyninger, mad og andre udgifter er også meget mindre i Arkansas sammenlignet med landsgennemsnittet.

4. Kansas – Boligomkostningsindeks: 71,8

Kansas er den fjerde mest overkommelige stat i Amerika. Kansas' leveomkostninger er cirka 12,1% mindre end landsgennemsnittet. Den gennemsnitlige beboer tjener kun omkring $41.644 om året. Den gennemsnitlige boligpris i Kansas er $137.700, og lejeprisen for en toværelses lejlighed ser ud til at være omkring $821 pr. måned. Daglige husbehov som mælk koster kun $1,39 for en halv gallon, og et pund hakkebøf koster $3,79.

5. Missouri – Boligomkostningsindeks: 71,6

Missouri er den femte billigste stat i USA. De laveste ejendomspriser i landet kan findes i byen Joplin i Missouri. Et standard hjem med 4 soveværelser koster cirka 200.000 $. Dagligvarepriserne er meget lavere i Missouri, for eksempel koster et dusin æg kun $1,32 i Joplin by.

6. Georgien – Boligomkostningsindeks: 71,3

Georgia rangerer sjette på vores liste over de billigste stater at bo i i USA. Den gennemsnitlige median husstandsindkomst i Georgia er $56.183. Den typiske gennemsnitlige boligværdipris er $180.679. Bortset fra Atlanta city er resten af ​​Georgia-statens lejepriser mindre end resten af ​​landet. Daglige dagligvarer og gaspriser ligger også et godt stykke under den nationale median.

7. Alabama – Boligomkostningsindeks: 70,2

Alabama er den syvende billigste stat at bo i i USA. Skatter i staten Alabama er relativt høje, men boligomkostningerne er lavere sammenlignet med andre stater. Den gennemsnitlige husleje er kun $698 for en toværelses lejlighed. En leveløn i Alabama er $50.585.

8. New Mexico – Boligomkostningsindeks: 80,4

New Mexico er den ottende mest overkommelige stat at bo i USA. Dagligvarepriserne er næsten de samme som andre stater, men forsyningsselskaber og boliger er betydeligt lavere. Medianprisen for et hjem i New Mexico er $193.200, og lejeprisen er kun $762 pr. måned for et toværelses hjem.

9. Tennessee – Boligomkostningsindeks: 82,6

Tennessee rangerer niende på vores liste med en leveløn på $50.152, hvilket er det højeste sammenlignet med andre stater nævnt på listen. Skatter i Tennessee er meget lave. Transportomkostningerne er omkring 12,3% lavere sammenlignet med andre stater i USA.

10. Indiana – Boligomkostningsindeks: 76,5

Indiana state er den tiende billigste stat at bo i i USA. Leveindeksomkostningerne i staten Indiana er 90,4, hvilket indebærer, at de samlede leveomkostninger er 9,6% mindre end landsgennemsnittet.

Boligindeksscoren er en af ​​de laveste på 76,5 i Indiana, hvor en to-værelses lejlighed leje er cirka $750 pr. måned. Den gennemsnitlige pris for et medianhus er lidt mere end $170.000.

Del dine tanker i vores kommentarsektion, hvis du bor i nogen af ​​de ovennævnte stater i USA!