OL i Tokyo 2021: Med de kommende OL i Tokyo buzz rundt omkring, ser der ud til at være nogle skuffende nyheder for de lokale OL-fans i Tokyo by. Hvis rapporter skal troes, vil den japanske regering ikke tillade tilskuere ved åbningsceremonien for OL. Hvis dette skulle være sandt, ville dette års OL afholdes uden et live publikum. Dog vil få VIP-tilskuere være tilladt. Den sidste opfordring ville blive taget senere på ugen efter forhandlingerne om sagen med Den Internationale Olympiske Komité og andre arrangører.

Så dette forbud mod tilskuere ser ud til at være et stort tilbageslag for alle de fans, der har ventet spændt på starten af ​​de olympiske lege i år. Sidste år blev OL ikke afholdt og udsat på grund af coronavirus-pandemien.

OL i Tokyo 2021 – Sandsynlige restriktioner for tilskuereI år starter OL den 23. juli og afholdes indtil den 8. august i Tokyo, Japan. Da situationen stadig ikke er helt sikker, og på grund af frygten for endnu en bølge af infektioner, ville spillene blive afholdt i år med visse restriktioner.

Allerede nu er det blevet afsløret, at internationale tilskuere ikke får lov til at overvære de olympiske lege. Selv for indenlandske seere ville kun 10.000 mennesker eller 50 % af kapaciteten være tilladt i spillestederne. Lægeeksperter er dog af den opfattelse, at det at have ingen tilskuere er den mindst risikable mulighed. Offentlig visning af begivenhederne er også blevet spærret i Tokyo by.Beslutningen om, at tilskuere ikke fik lov, ville dog være skuffende for værtslandets fans efter de seneste års popularitet af spillene.

Atletikkens styrende organ sagde tidligere i en erklæring, at World Athletics er overrasket over denne nye beslutning om vores begivenheder i Sapporo, som tilsyneladende ikke er i overensstemmelse med beslutningen om at tillade op til 10.000 tilskuere på spillesteder i Tokyo, hvoraf mange er indendørs spillesteder. Det tilføjede også: Vi vil diskutere denne beslutning så hurtigt som muligt, da det ville være en stor skam ikke at have tilskuere til løbets gåtur og marathon i Sapporo i betragtning af populariteten af ​​begge discipliner i Japan og det faktum, at de afholdes udendørs.

I mellemtiden meddelte Japans premierminister Yoshihide Suga i dag, at værtsbyen Tokyo er blevet sat under den fjerde undtagelsestilstand for at holde kontrol med stigningen i Covid-19-infektioner. De nye restriktioner starter den 12. juli og fortsætter indtil den 22. august. Salg af alkohol vil være spærret i denne periode. Det bliver også rapporteret, at alle tilskuere nu vil blive udelukket fra De Olympiske Lege.

Så hvad der ville være den endelige beslutning vedrørende restriktionerne for de Olympiske Lege i Tokyo tilskuere vil blive kendt meget snart. Hold forbindelsen for flere hurtige opdateringer om de kommende olympiske lege.