Hun lavede en kortfilm til konkurrencen, der blev betragtet som 'Bedste langformede video' og blev allerede tildelt en pris for den kortfilm 'All Too Well'.Klædt i en tætsiddende sort midikjole af David Koma, hun går på den røde løber

'Blank Space'-sangerinden bar en tætsiddende sort midikjole af David Koma til begivenheden. En elegant sweetheart-udskæring på designerkjolen blev suppleret med spaghettistropper i taljen.

Hendes kjole havde en gennemsigtig mesh-bund dekoreret med smaragdsten, prydet med gennemsigtigt mesh på siderne og forneden. Den er en del af designerens efterårskollektion 2022, som byder på funklende stykker, der fremhæver ethvert outfit.Som en del af hendes ensemble bar Swift en guldringe, et par guldringe og et par øreringe. Derudover valgte sangerinden et par sorte fløjlssandaler af Guiseppe Zanotti for at fuldende sit look.

En slingback ankelrem på hælene havde et åbent-tå-design. Ud over de solide sandaler var der 4-tommer stilethæle for at tilføje højde til looket. Når Swift deltager i et arrangement på den røde løber, vælger hun normalt sandaler fra designermærker som Jimmy Choo og Aquazzura, der er kendt for deres funklende udseende.

Udover Maitreyi Ramakrishnan og Reba McEntire har Joseph Cassell, som har arbejdet med Maitreyi Ramakrishnan, Amy Grant og Beth Behrs, også stylet sangskriveren.

'Love Story'-sangerinden, berømt for sit beskidte blonde hår, holdt det pænt stylet i en slank stil med pandehår vendt mod hendes ansigt for at understrege den opmærksomhedskrævende makeup, der inkluderede grøn vinge eyeliner og blank nøgen læbefarve.

Håret og makeuppen er lavet af Jemma Muradian, der er frisør, samt Lorrie Turk, der er makeupartist. Nogle gange arbejder disse talentfulde skønhedsduoer med andre stjerner, såsom Reese Witherspoon, Sadie Sink og Sara Bareilles. De arbejder dog ikke med musikeren.

Til prisoverrækkelsen iførte hun sig en forblændet minikjole

Swift fortsatte med at skinne i showet, da hun skiftede til en forblændet minikjole, der lyste, når kameraet blev placeret på hende, hver gang det panorerede til hende gennem hele showet. Under talen, Swift holdt for publikum efter at have modtaget topprisen for prisen for bedste kunstner, så pailletterne på kjolen ud til at ligne en spejlkugle, hvor pailletterne på kjolen så ud til at være en afspejling.

Hendes hår var bundet på samme måde, som det var på den røde løber. Udover at have kjolen på, bar hun sorte stiletter med den og så fantastisk ud.

Blandt nattens største vindere stod Swift ud

Swift var uden tvivl nattens mest betydningsfulde vinder ved afslutningen af ​​ceremonien. Bortset fra prisen for bedste pop, fik hun også yderligere to udmærkelser for bedste video og sang, hvilket bringer hende i alt op på fire priser. I Düsseldorf, Tyskland, på PSC Bank Dome, var MTV EMAs værter af både sangerinde Rita Ora og instruktør Taika Waititi, som er kendt for sin film 'Thor: Love and Thunder.'

Adskillige andre vindere blev offentliggjort i dag, herunder Harry Styles, Nicki Minaj, Seventeen og BTS, to K-pop-bands. Derudover var en forestilling af OneRepublic, en forestilling af Gorillaz og Muse en del af aftenen.

Det er vigtigt at bemærke, at Swift ikke optrådte under showet, men hun vil snart optræde live. I sidste uge afslørede Taylor Swift på sociale medier, at hun ville begive sig ud på sin 'Taylor Swift: The Eras Tour' næste år, hvilket vil falde sammen med udgivelsen af ​​hendes seneste studiealbum, 'Midnights', i sidste måned.

Der var intet mindre end fantastisk ved sangeren i begge kjoler. Fortæl mig venligst, hvilken kjole der så mest flatterende ud på hende. Kommenter nedenfor og lad os vide, hvad du synes.