Logan-familien, der kontrollerer verdens største medie- og underholdningskonglomerat, er fokus i serien Succession. Men da deres far forlader virksomheden, bliver deres liv vendt på hovedet. Der er to sæsoner af The Succession-showet. Den første sæson havde premiere i 2018 og den anden sæson havde premiere i 2019. Der har ikke været nogen nyheder om den officielle trailer eller udgivelsesdato for Succession 3 siden da. Endelig er der nogle gode nyheder for seere, succession 3 er vendt tilbage med en utrolig teaser, der blev udgivet i tirsdags. Siden er teaseren blevet kendt. Succession 3 vender snart tilbage på skærmene, takket være HBO Max udgivelse af den første trailer til den kommende film.

Hvad er den officielle udgivelsesdato for succession 3?

Næste sæson har ingen fast lanceringsdato. Casey Bloys, chief content officer for HBO har dog erkendt, at den får premiere i efteråret 2021. Og det ved vi, fordi Casey Bloys, HBO's programmeringschef, blev afhørt i sidste uge på en pressekonference i Warner Medias Hudson Yards hovedkvarter. hvis sæson 3 ville få premiere til Halloween eller jul.På det spørgsmål svarede Casey Bloys, Et sted i midten.

Så dette indikerer, at Succession 3 ikke er langt væk, og vi bør forvente at se det engang i efteråret 2021. Succession er uden tvivl det fineste tv-program, med fans fra hele verden, der ivrigt ser frem til dets premiere i efteråret 2021. Også Logan Roy, i bagholdsangreb af sin oprørske søn Kendall i slutningen af ​​sæson 2, begynder sæson 3 i en farefuld position, lyder den officielle beskrivelse til næste kapitel. Spændingerne stiger, mens en bitter virksomhedskamp truer med at udvikle sig til en familieborgerkrig, mens de for at sikre familiære, politiske og finansielle alliancer.Succession 3 Trailer endelig ude?

Tirsdag afslørede HBO den første teaser til Succession, et problemfyldt familiemelodrama. Ifølge sæson 3-teaseren vil Kendall og Papa Roys fejde nå Shakespeare-proportioner. Og hele familien ville blive draget ind i et spil med skæv troskab, som det plejer. Her er teaseren til Succession 3.

Denne fantastiske melodrama-serie har vundet en Emmy Drama Winning Award, samt en række andre anerkendelser.

Sæsonen bliver vist på HBO Max i USA og Sky Atlantic og NU i Storbritannien. Den tredje sæson vil højst sandsynligt begynde lige efter begivenhederne i sæson 2, hvor Logan Roy blev overfaldet af sin ulydige søn Kendall, som vist i teaseren. Teaseren giver seerne en bedre idé om, hvad de kan forvente af sæson tre. Teaseren skildrer familien, der planlægger mod hinanden for at tage kontrol over den magtfulde familie. Kendall høres også sige i teaseren: Spørg dig selv, vil du være på det godes eller det ondes side? Publikum forventer en masse drama fra succession 3.

Hvad er den kommende cast Of Succession 3?

Med hensyn til hovedrollerne forventer vi at se samme cast som sidste sæson. Til den kommende sæson er hele hovedrollen tilbage med et brag, og showrunner Jesse Armstrong er tilbage ved roret.

    Brian Cox - Logan Roy Jeremy Strong – Kendall Roy Sarah Snook – Slobhan Roy Kieran Clukin – Roman Roy Nicholas Braun – Greg Hiam Abbas – Marcia Roy Matthew Macfayden – Tom Wambsgans Alan Ruck – Connor Roy Justine Lupe – Willa Ferreyra David Rasche-Karl Muller Sanaa Lathan - Lisa Arthur Jihae KimBerry Schneider Linda Emond – Michelle-Anne Vanderhoven Adrien Brody – Josh Aaronson

Ikke kun det, men der vil være flere nye medvirkende medlemmer, der deltager i showet, såvel som nogle tilbagevendende medvirkende fra de foregående sæsoner af Succession.

Erklæring om placeringen af ​​optagelsen

Revolutionen vil blive tv-transmitteret! var en af ​​teaserens slagord.

New York City vil også fungere som en vigtig hovedbase for Roy-familien, men manuskripterne ser ud til at være på vej andre steder hen.

I juli 2021 fortalte Kieran Culkin til Collider, at han filmede showet i Italien. Han sagde, at vi er ved at skyde de sidste to episoder herude, og jeg tror ikke, jeg kan fortælle dig noget andet. Dette tyder sandsynligvis på, at Roy-familien går helt op i de sidste to afsnit af sæson tre.