Han blev født den 12. juni 1988 og spiller i øjeblikket for Metropolitans 92 i LNB Pro A. Hvad er der i et navn, undrer du dig måske? Navnet er dog slående. Han er nu ved at blive kendt i basketballverdenen.

Mange mennesker tror, ​​at han er den eneste mand i verden, der kan indtage scenen fra Victor Wembanyama vs Scoot Henderson. Lad os finde ud af, hvad han hedder, og hvad balladen handler om.Den virale franske basketballspillers navn er 'Steeve Ho You Fat'

Navnet på den virale franske basketballspiller er ’Steeve Ho You Fat.’ Nej, du lavede ikke en fejl; du læser det rigtigt. Dem der undrer sig over hans navn er 'Steeve' med 2 e'er og hans efternavn er 'Ho You Fat'.

Navnet gik viralt, da den berømte NBA Twitter-konto postede et tweet. Tweetet lyder: 'Announcer: 'Ho You Fat with the three. Ja, det sagde jeg lige. Det er den mands navn.’” Og så i klippet griner den anden meddeler.Sammen med navnet er Ho You Fats trøje også gået viralt. 'Det ser ud til, at de virkelig vil have den trøje,' skrev spilleren på sin Instagram Stories. Så delte han en masse historier om mennesker, som er sprængt i luften på internettet. Tjek det ud nedenfor.

Steeve Ho You Fats sociale mediekonto har ikke et stort antal følgere i skrivende stund. Men det bliver helt sikkert populært, fordi alle vil vide, hvem han er.

Spilleren sagde før kampen: 'Jeg vil fortælle dig noget, der er foregået i mit liv, som i hele mit liv, siden jeg var barn, endda før jeg spillede basketball. Jeg har altid prøvet at gøre (noget) anderledes.

Jeg taler ikke engang om sport, uanset hvad. Inden for ethvert felt forsøger jeg altid at være original, noget originalt, noget ét af ét, noget der aldrig er blevet gjort før. Og det er virkelig sådan, det fungerede i mit liv. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra.

Jeg tror, ​​jeg er født med det. Jeg har altid prøvet at være original. Unikt, det er ordet.' Til sidst tilføjede han: 'Mit mål er at være som noget, du aldrig har set.' Nå, hans navn er noget, vi aldrig har set før.

Folk tror, ​​at 'Steeve Ho You Fat' er et legendarisk navn

Mange mennesker droppede deres tanker om navnet og sagde, at det faktisk er et legendarisk og fantastisk navn i sportsbranchen.

En skrev: 'Steeve Ho You Fat, er det bedste navn inden for sport.'

En anden skrev: 'Steeve Ho You Fat er det bedste sportsnavn nogensinde, det er ikke engang en debat.'

Spilleren er i gang med sin anden sæson i klubben og 14. sæson som professionel basketballspiller.

Ho You Fat rekrutterede Metropolitans 92 forud for sæsonen 2021-22 efter at have spillet for Chorale Roanne Basket fra 2019 til 2021. Han er 6-fod-8 og vejer lige under 200 pund.

Hvad er dine tanker om dette ret unikke og sjove navn? Du er velkommen til at give din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.