Endelig er Space Jam: A New Legacy endelig tilgængelig for visning snart. Det er gode nyheder for Space Jam-fans, at efterfølgeren vender tilbage ret snart. A New Legacy vil være tilgængelig i biografer og på HBO Max den 16. juli 2021, hvilket er ideelt for seere. Den vil kombinere live-action og visuelle effekter med Looney Tunes-personligheder i hovedrollen sammen med NBA-stjernerne. Den originale Space Jam-film, der havde premiere i 1996, betragtes stadig af mange som et ikonisk mesterværk. Seerne er forvirrede over, hvor og hvordan de kan se efterfølgeren.Selvom vi har nævnt hvor og hvordan man kan se efterfølgeren; vær sikker på, hvis du er i tvivl, så har vi det også klar til dig. Dens anden sæson bliver lige så ikonisk som dens første, og fans kan absolut ikke vente. Jordan siges også at optræde i den seneste film med et vist potentiale, men det er usikkert, hvor stor hans involvering ville være. Også, hvis du er nysgerrig efter rollebesætningen, er den angivet nedenfor sammen med andre detaljer.

Hvor kan man se The Space Jam: A New Legacy I USA?

For at se Space Jam: A New Legacy online, når det lanceres den 16. juli, skal publikum abonnere på HBO Max, som vil være tilgængeligt i 31 dage. Hvis du søger en måde at se det gratis på, vil du ikke være i stand til at gøre det. Du skal uden tvivl have et medlemskab, hvis du vil se filmen hjemmefra. For at se Space Jam Online skal du tegne et abonnement. Filmen udkommer også i biograferne. Forudsalgsreservationer til personlige biografvisninger er nu tilgængelige. Du kunne enten købe billetter og se den i biograferne, eller du kunne se den derhjemme med et abonnement.Hvad er The Cast Of Space Jam: A New Legacy?

Malcolm D. Lee, der er anerkendt for fantastiske komedier som Girls Trip og Night School, er instruktør af Space Jam: A New Legacy. Som seer er alle naturligvis interesserede i det kommende cast af Space Jam: A New Legacy, hvilket er forståeligt. Filmens rollebesætning er fantastisk, og vi har samlet en liste over nogle af dem for din bekvemmelighed.

• LeBron James vil portrættere en fiktiv udgave af sig selv.

• Sonequa Martin-Green – Kamiyah James

• Zendaya - Lola Bunny

• Don Cheadle – Al-G Rhythm

• Klay Thompson – Wet-Fire

• Gabriel Iglesias – Speedy Gonzales

• Anthony Davis – The Brow

• Diana Taurasi – Hvid Mamba

• Damian Lillard – Chronos

Nå, NBA-spillere og WNBA-spillere som Kyrie Irving, Draymond Green, Chris Paul, Kyle Kuzma forventes også at dukke op i debutpositioner. Disse er medvirkende, men der vil også være flere medvirkende. For at se de utrolige rollebesætninger, følg med på filmen.

Hvad er handlingen i Space Jam: A New Legacy?

Nå, historien er ret interessant. Som nævnt ovenfor repræsenterer James en forstørret avatar af sig selv, der opmuntrer sin lille søn, hvis navn er Dom, til at forfølge sine basketballstier og være som ham. Da Dom bliver bortført af Al G. Rhythm, en ondsindet kunstig intelligens, bør James derfor tvinge til at slutte sig til et digitalt univers befolket af det komplette Warner Bros. Derefter forstår han, at han er nødt til at konkurrere en basketballkamp mod Rhythms stærke hold af brutale playmakere, der er anerkendt som Goon Squad. Og ikke kun konkurrere, men han skal vinde spillet for at redde sin søn.

Det vil også vise, at Joe er uinteresseret i at deltage i basketball, hvilket forårsager et empatiskisme blandt både sønnen og faren. For at vinde mod et så magtfuldt hold får James også hjælp fra Tune Squad. Og Tune Squad hjælper med at konkurrere om kampen. Der er en masse interessante scener og plots for seerne, når først filmen er udgivet.

The Space Jam: A New Legacy officiel trailer

Nå, traileren er ude, og seerne kan se den. Traileren blev lanceret for 3 uger siden og har allerede 10 millioner visninger.

Mens du venter på Space Jam 2, kan du desuden tjekke den originale Space Jam på andre streamingplatforme, såsom Amazon Prime.