Sofia Gomez' 'Forklaring' på TikTok

TikTok Sofia Gomez har anklaget sin ekskæreste, Brooklynne Webb, for seksuelle overgreb. Den 20-årige TikTok-stjerne tog til sit sociale medie onsdag (24. august) og hævdede, at sidstnævnte krænkede hende flere gange i løbet af en nat. Ikke kun dette, men Sofia har fremsat alvorlige beskyldninger om seksuelle overgreb mod sin ekskæreste Brooklynne, hvilket har udløst en stor postyr blandt deres fans.Sofia Gomez lagde en video på sin konto, hvor hun meddelte, at hendes forhold var 'overstået'. Uden at uddybe meget om bruddet postede hun en akustisk sang på videodelingsplatformen og skrev i kommentarfeltet: 'Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne fortælle jer, at det her ikke handler om Brooklynne, men det er det.'

I sin video fortalte Sofia sine følgere, at Webb har overgrebet hende seksuelt. Videoen med titlen 'Forklaring' siger: 'Jeg ville virkelig ikke have et like opslaget om dette brud på grund af den måde, det endte på, jeg vil bare ikke have, at nogen andre kommer til skade, som jeg gjorde, for det er bare Ikke sejt.'Hun fortsatte med at udtale, at Brooklynne, der er almindeligt kendt under navnet Xobrooklynne på sociale medier, konstant forsøgte at overfalde hende seksuelt flere gange, mens Sofia sagde til hende 'nej' og 'stop'. Hun tilføjede, at hun bare ville sove over det, men slog op med hende, da hun indså, hvad der var sket.

Derudover takkede Sofia sine fans for at have vist støtte og afslørede, at hun er i terapi, men hun ønskede virkelig at bringe sin historie frem i lyset, så ingen andre skal gennemgå så mørke og beskidte situationer. I hendes video kan hun høres sige:

'Til alle, der var bekymrede for mig, tak, jeg har rigtig gode venner omkring mig. Jeg tror, ​​jeg vil klare mig. Jeg taler med en terapeut. Så det er godt. Jeg har lige set det ske før, hvor der sker noget med nogen, og de ikke siger noget, og mønsteret fortsætter, og jeg vil ikke have, at årsagen til det sker for en anden. Jeg ved, at det ikke ville være min skyld.'

Brooklynne Webb slår tilbage på Sofia

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Brooklynne Webb (@brooklynnexo)

Sofias beskyldninger om seksuelle overgreb har sat de sociale medier i brand, mens fans fortsætter med at udøse deres vrede over det, der skete. Brooklynne har dog en helt anden historie at fortælle, som bestemt virker troværdig. Den 18-årige influencer fortalte de nøjagtige detaljer om, hvad der skete den nat.

I sin video udtalte Brooklynne, at hun søndag (14. august) gik tilbage til sin lejlighed med Sofia efter et lille samvær med et par venner. Hun nævnte også, at Sofia trak et voksenlegetøj frem fra sin taske, som hun efter samtykke tog med sig. Brooklynne præciserede, at hun var i et 'aftalt romantisk' forhold med Sofia og aldrig rørte hende med det legetøj.

Brooklynne tilføjede:' Vi skulle komme tættere på, da Sofia sagde: 'Jeg er træt, jeg skal sove.' Og derefter holdt jeg mig for mig selv og rørte hende ikke.' Hun fortalte sine fans, at Gomez ikke engang for en gangs skyld fortalte hende, at hun var 'ubehagelig' med det, der skete den anden nat, og fortsatte med at interagere med hende.

Hun fortsatte: 'Den 21. august ringede Gomez til Brooklynne for at fortælle mig, at hun slog op med mig, fordi jeg fik hende til at føle sig utilpas.' Hun indrømmede også, at hun straks undskyldte for ikke at tage fat på situationen tidligere, fordi dette var hendes første brud, og hun uploadede ikke noget indhold online.

Hun tilføjede, at tilføjelse af indhold online ville være en 'følelsesmæssig reaktion.' Den 18-årige influencer afsluttede sin video med at nævne, at hun ikke ville udtale sig yderligere om sagen og anmodede følgerne om ikke at sende had til Gomez.

Sofia Gomez er kendt for at poste adskillige lip-sync-videoer, komisk indhold, dansevideoer og indhold i kort form. Den Florida-baserede indfødte har fået over 129,7 millioner likes på platformen og over 690.000 følgere på Instagram.

I lighed med Sofia Gomez har Brooklynne også fået en imponerende følgeskare på 10,7 på TikTok. Den canadiske indfødte fik trækkraft for sine POV-videoer og sine makeup-tutorials. Hun har også sin egen YouTube-kanal, hvor hun har samlet over 63.6k abonnenter. Hun er kendt for at tilføje kropspositivitetsindhold på sociale medier.