Her er en god nyhed til fans af Snowfall sæson 5, tv-showet er fornyet for endnu en sæson. Hvis du er ivrig efter at vide mere om denne hitserie, så find det ud her om den mulige udgivelsesdato, plotdetaljer og rollebesætning.Udgivelsesdato for Snowfall sæson 5

Som de fleste fans har bemærket, at Snowfall udsendes i en ny sæson i juli. Sæson 4 blev dog skubbet tilbage til februar 2021 på grund af forsinkelsen i tidsplanen forårsaget af coronavirus (Covid-19) pandemien.

Der er ingen officielle ord om den nøjagtige dato for udgivelsen af ​​sæson 5. Andron sagde dog i sit interview (dateret 21. maj), at forfatterteamet havde startet deres arbejde for en uge siden. Som sådan vil den foreløbige dato højst sandsynligt være engang i 2022, hvis vi tænker på den tid, det tager at skrive, filme og redigere en serie.

Den 22. april, Leonard Chang , forfatteren og den udøvende producer sagde i et tweet, at de arbejder hårdt på at få dig til sæson 5 så hurtigt som muligt, og opfordrede også fans til at blive orienteret.The Snowfall Sæson 5 Cast

Når Idris kommer til rollebesætningen i Snowfall-sæson 5, vil Idris gentage sin rolle tilbage i showet. Andre skuespillere, der forventede at vende tilbage, er Carter Hudson som Teddy McDonald, Sergio Peris-Mencheta som Gustavo El Oso Zapata, Angela Lewis som tante Louie, Michael Hyatt som Cissy Saint, Isaiah John som Leon Simmons sammen med Amin Joseph som Jerome Saint.

Der er en mulighed for, at Alton (Kevin Carroll) vil gøre comeback, da seerne faktisk ikke så ham dø i sæson 4-finalen.

Sæson 5 trailer, historie og plotopdatering

Sæson 4 af Snowfall, der foregår i Los Angeles i 1985, var baseret på kokainepidemiens baggrund og dens indvirkning på samfundet. Det forventes, at Snowfall-sæson 5 ville udforske afsmitningseffekten, nu hvor Franklin har fået sin kraft tilbage.

Da Louie og Jerome planlægger at starte deres eget hold, ser det også ud til, at Franklin mistede sine nærmeste. Leon ser også ud til at forlade spillet. Frem for alt, på grund af muligheden for, at Reed dræber sin far, forventer fans masser af vold fra hans side i sæson 5.

Dave Andron, som er medskaberen, udfoldede flere ting relateret til Snowfall-sæson 5 og sagde, at Franklin og hans samfund bliver nødt til at stå over for flere komplikationer.

Andron tilføjede: Vi skal nok, ser det ud til, at springe lidt frem i tiden, mere end vi måske tidligere har gjort for at komme ind i kødet fra 1986, hvor volden virkelig tog til, da man virkelig begyndte at føle. den fulde militarisering af LAPD, da krigen mod stoffer var på vej til at nå sit højdepunkt.

Læs også: F9 får hele $70 millioner debut, slår pandemiske rekorder

Han sagde yderligere: Og så denne form for popkultureksplosion, der var fyldt i South Central - gangsterrapens fremkomst, og du havde 'Straight Outta Compton', og de ting var klar til at falde og sprænge i luften. Det er et kæmpe havskifte-øjeblik for nabolaget.

Dette er alt, hvad vi har i vente til dig vedrørende Snowfall-sæson 5.