Dwayne Johnson spiller hovedpersonen i Black Adam. Og alt, hvad vi havde brug for, var at se Dwayne i aktion. Johnson var forbundet med Shazam! tidligt og afsløret at portrættere skurken Black Adam i september 2014.

Men tingene tog en drejning til det gode, og producenterne valgte senere at give karakteren sin egen film.

Og nu, efter næsten fem tusind års fængsel, vil Black Adam, en antihelt fra den antikke by Kahndaq, blive frigivet til moderne tid i sin egen film.Hans vilde teknikker og tilgang til retfærdighed tiltrækker opmærksomheden fra Justice Society of America, som forsøger at sætte en stopper for hans spree og instruere ham om, hvordan man er en helt i stedet for en skurk.Og må slå sig sammen for at besejre en kraft, der er mere indflydelsesrig end Adam selv. Efter at have opdaget, at filmens udgivelsesdato nærmer sig, spekulerer tilskuerne på, hvor de kan indhente filmen. Sorte Adam ser ud til at være på vej til undsætning.

Hvor kan man se Black Adam med Dwayne Johnson i hovedrollen?

Warner Bros. Pictures udgiver Black Adam i USA den 21. oktober 2022. Black Adam vil være tilgængelig eksklusivt i teatre . Hvis du vil se filmen, er det tid til at planlægge en udflugt med dine venner og familie for at se Black Adam, spillet af Dwayne Johnson, på en storskærm.

Den 3. oktober 2022 havde Black Adam verdenspremiere i Mexico City, efterfulgt af visninger i New York City, Toronto, London, Atlanta, Miami, Madrid og Los Angeles mellem 12. oktober 2022 og 20. oktober 2022.

Det var meningen, at Black Adam skulle frigives den 22. december 2021, men den dato blev rykket tilbage på grund af COVID-19-pandemien. Den var derefter planlagt til udgivelse den 29. juli 2022, men blev skubbet tilbage til oktober 2022.

Det skete, da Warner Bros. ændrede sin udgivelsescyklus på grund af virkningen af ​​COVID-19 på mængden af ​​arbejde hos leverandører af visuelle effekter. Men ventetiden er det værd.

Streamer Black Adam online?

Vi forstår, at vi nogle gange ikke ønsker at gå i biografen og foretrækker at se dem fra vores eget hjem. Efter dens teatralske visning vil Black Adam være tilgængelig at se på HBO Max.

Der er dog en fangst. Filmen vil ikke være tilgængelig præcis efter 45 dage på streamingplatformen, som den var tidligere. Hver seneste film vil være tilgængelig til streaming på en ' fra sag til sag ” grundlag. Det er højst sandsynligt også tilfældet med Black Adam.

Efter Discoverys opkøb af Warner Bros., har vi set nogle væsentlige ændringer i virksomheden, men også specifikt til HBO Max. Og denne ene ændring vil sandsynligvis fortsætte.

Ventetiden kan være længere eller kortere afhængigt af hvor godt filmen klarer sig i biograferne. En udgivelsesdato for streaming vil dog snart blive annonceret.

Tilbyder HBO Max en gratis prøveperiode?

HBO Max tilbyder ikke en gratis prøveperiode til nye eller eksisterende abonnenter, i modsætning til mange andre streamingplatforme. Der er to abonnementsniveauer til HBO Max.

Annonceplanen koster 9,99 USD om måneden eller 99,99 USD om året, mens den annoncefrie plan koster 14,99 USD om måneden eller 149,99 USD om året. Hvis du vil se den på streamingplatformen, skal du højst sandsynligt betale et abonnementsgebyr.

Men hvis du abonnerer på HBO Max, har du adgang til et væld af utroligt indhold.

Til sidst, planlægger du at se Black Adam? Hvilken mulighed går du efter? Du er velkommen til at komme med dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.