I år bliver American Music Awards vært af Wayne Brady, en prisvindende skuespiller, producer og musiker. Musikkens største aften på året vil bestå af nogle fantastiske optrædener fra de bedste kunstnere i musikbranchen. Fortsæt med at læse yderligere for at vide alt om 2022 American Music Awards inklusive dato, klokkeslæt og måden, du kan se prisuddelingen på.

Hvordan ser man American Music Awards 2022?

Vi ved, at mange af jer overvejer, hvordan man kan se American Music Awards 2022. I kan simpelthen se prisuddelingen live på søndag på ABC live. Udover dette vil prisuddelingen også kunne streames via streamingplatformen Hulu mandag den 21. november 2022.

Til dem af jer, der ikke er klar over, lad os dele med jer, American Music Awards 2022 sendes søndag den 20. november 2022 på ABC live fra Microsoft Theatre i Los Angeles fra kl. til 23.00. ET.For alle peeps i Indien kan du blot streame prisuddelingen live på Lionsgate Play den 21. november 2022 (6:30 AM IST til 9:30 AM IST). Det længe ventede prisshow vil også streame eksklusivt på Lionsgate Play i Malaysia (9:00 til 12:00) samt Filippinerne (9:00 til 12:00).

Hvem skal være vært for American Music Awards 2022?

I oktober meddelte ABC, at Hvis linje er det alligevel? stjernen Wayne Brady vil være vært for prisuddelingen. På det tidspunkt udtrykte han sin begejstring over at få en mulighed for at være vært for American Music Awards 2022. Så sagde han: 'Jeg er ekstatisk og beæret over at være vært for dette års AMAs.'Den Maskerede Singe Vinderen fortsatte med at sige: 'Som musiker og musikelsker er det fantastisk at være en del af en aften, hvor musikfans får deres stemme hørt! Det er et stort show, så jeg bringer det hele ... det sjove, musikken og bevægelserne!'

Hvilke stjerner er klar til at optræde ved American Music Awards 2022?

Når vi taler om de superstjerner, der overtager scenen på søndag ved American Music Awards, spænder de over forskellige generationer og genrer. Stjernernes navne er som følger: Carrie Underwood, Imagine Dragons, J.I.D, P!NK, Tems og Wizkid. Under prisuddelingen vil P!NK hædre den sene Fedt stjerne Olivia Newton-John.

Lad os fortælle dig, Yola, Bebe Rexha x David Guetta, Lil Baby, Dove Cameron, Anitta og GloRilla vil også blive set optræde ved 2022 American Music Awards. Den legendariske sanger Lionel Richie vil også blive hædret med den ansete 'Icon Award' ved det kommende prisuddeling.

Ser du frem til American Music Awards 2022? Fortæl os venligst dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.