Oververdenen er der, hvor spillet begynder, med dag og nat og alt det andet, der får din Minecraft-verden til at komme til live. Men i Nether og The End er tingene lidt anderledes. For at komme ind i de to andre dimensioner skal spillere gå gennem deres respektive portaler. Og heldigvis kan du oprette portalerne.

Spillere skaber et transportmiddel mellem Oververdenen og Nederlandene. En transportanordning mellem Oververdenen og Enden blev imidlertid opdaget i en højborg. Og vi har også vores måder.Hvordan man opretter en nether portal i Minecraft?

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan du opretter en Nether-portal, her er alt, hvad vi ved om det. Nether Portal er den lilla, uforgængelige, gennemsigtige, hvirvelanimerede nether-portalblok.

Spillere kan lave deres egne Nether Portals, som ligner helvede, men som indeholder vigtige genstande, som kan være gavnlige for spillerne. For at oprette en Nether Portal skal du først forstå kravene. Du har faktisk brug for obsidian og en måde at sætte den i brand.  • Placer obsidianen i et 4×5 gitter lodret. Det er helt op til dig, om du vil forstørre portalen eller ej. Du skal dog opretholde rækkefølgen.
  • Selvom der kun kræves 10 obsidianblokke, hjælper det at have 14 blokke med at gøre det ret nemt at konstruere portalrammen.
  • Du skal blot tænde portalen med en flint og stål. Og vent der lidt. Voila! Du bliver transporteret gennem portalen.

Der er også halvfærdige Nether Portals spredt over hele Oververdenen. Du skal erstatte og starte de manglende bits. Halve Nether Portals fundet naturligt er faktisk ret enkle og kræver ikke meget indsats.

Hvordan laver man slutportalen?

Arrangementet af 12 End Portal Frame-blokke, der udgør den struktur, der bruges til at transportere til Enden. Den ubrydelige, stjerne-animerede sorte blok, der tilstoppes i en endeportal.

Den uforgængelige blok blev fundet i højborge i grupper på 12 og tændt ved at indsætte et øje på enderen.

  • Slutportaler kan kun bygges i kreativ tilstand.
  • Du skal først konstruere slutportalens ramme. Brug Ender Portal Frame til at lave en 5×5 ramme til portalen uden blokke på de fire kanter.
  • Sæt en Eye of Ender på hver portalramme for at aktivere den.

Vi har et andet forslag til dig. Sørg for at tage en pause, før du indsætter det 12. og sidste Eye of Ender i den ultimative tomme portal.

Dette skyldes, at hvis du finder det sidste Eye of Ender, mens du står indenfor portalen, vil du blive transporteret tilbage til End-dimensionen, hvor du vil være fuldstændig uforberedt på, hvad der skal ankomme.

  • Hver højborg i Minecraft: Java Edition har en delvist bygget End Portal. De findes ikke i enhver højborg i Bedrock Edition.

Nå, der har du det. Du kan nu konstruere din egen portal og rejse til en anden dimension. Hvis du allerede har prøvet det, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.