Bigg Boss 14-vinder og populær tv-skuespillerinde Rubina Dilaik efterlader ingen mulighed for at imponere sine fans. Rubina, som er en fitness-freak, bliver også ved med at dele sine træningsbilleder på sociale medier.Igen og igen har hun bevist, hvor vigtigt det er at være sund og rask! Hun har også givet os et par mål flere gange.

Og i dag tog tv-skuespillerinden igen sin sociale mediekonto og delte sine billeder, hvor vi kan se hende lave yoga asana med sin kære mand Abhinav Shukla.

Og efter at have set de billeder af hende, kan fans simpelthen ikke stoppe med at forgude hende og kommentere hendes opslag!Rubina Dilaik Stretching it Out med sin mand Abhinav Shukla giver et par mål

Rubina Dilaik tog til sit Instagram-håndtag den 27. juli tirsdag og delte to billeder med Abhinav Shukla. Skuespillerinden ses strække sig med sin mand, mens hun dyrker yoga. Rubina ses iført et helt sort outfit, mens Abhinak ses i shorts og en blå T-shirt.

Hun undertekster billederne som, Stræk det ud bae bay………

På et af billederne kan vi se Rubina balancere sig over Abhinav med den ene fod placeret på hans hænder, mens hendes hænder er placeret på hans knæ.

Det ser faktisk ud til at være en perfekt paryogastilling!

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Rubina Dilaik (@rubinadilaik)

Og efter dette indlæg ser det ud til, at Rubina og Abhinav sætter nye parmål, selv når de laver yoga. Opslaget er blevet like af hendes venner og fans.

Rubina Dilaik delte også på sit Instagram-håndtag den 26. juli, at hun og hendes mand snart vil blive set i en ny musikvideo. Skuespillerinden delte det første look af sin kommende musikvideo og afslørede sangerinden som Vishal Mishra.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Rubina Dilaik (@rubinadilaik)

Hun delte et billede af hende med hendes husbond Abhinav Shukla og skrev: Dine gæt var bange. Vi @ashukla09 arbejdede på noget MEGET særligt, Vores seneste sang med @vishalmishraofficials smukke stemme. kommer snart på @vyrloriginals. #Bliv hængende. (sic)

Rubina Dilaik steg til nyere popularitetshøjder efter sin deltagelse i de populære kontroversielle tv-reality-shows Bigg Boss sidste år. Hun deltog i showet med sin mand Abhinav Shukla. Rubina modtog enorm støtte fra sine fans på sociale medier, hvilket hjalp hende med at vinde Bigg Boss 14-titlen.

Rubina og Abhinav bundet knuden i år 2018. Parret blev også set sammen i en musikvideo 'Marjaneya' efter deres Bigg Boss-optræden.

På arbejdsfronten ses Rubina Dilaik, der blev kronet som 'Bigg Boss 14'-vinder, i øjeblikket i det populære Colors TV-show Shakti - Astitva Ke Ehsaas Ki, der portrætterer rollen som Saumya.

Så hvad synes du om denne perfekte par-asana af Rubina Dilaik og Abhinav Shukla? Forresten, hvis du har en partner, så prøv det!