Syv luksusbiler inklusive en Rolls-Royce Phantom registreret i den legendariske skuespillers navn Amitabh Bachchan , er blevet beslaglagt af Karnataka statens transportafdeling den 22. august søndag.Den luksuriøse Rolls-Royce bil blev registreret i Amitabh Bachchans navn i år 2019.

Et særligt razzia blev udført af embedsmændene i transportafdelingen på Vittal Mallya Road nær UB City (Bengaluru), som beslaglagde luksusbilerne, som efter sigende har været i drift ved ikke at betale skat.

Rolls Royce Phantom registreret i Amitabh Bachchans navn beslaglagt af Karnataka transportafdeling

Embedsmændene startede razziaen omkring kl. 16 og sluttede, efter at de havde beslaglagt syv high-end modelbiler som Land Rover, Porsche og Jaguar. Transportafdelingen parkerede alle de beslaglagte biler i Nelamangala RTO i Bangaluru.Ifølge en af ​​Karnataka stats transportafdelings embedsmænd er disse superluksusbiler blevet beslaglagt på forskellige grunde som mangel på ordentlige dokumenter og forsikring bortset fra ikke at betale afgifterne.

I henhold til erklæringen afgivet af den ekstra transportkommissær (håndhævelse) Narendra Holkar, foretog vi på baggrund af oplysninger fra vores kilder en køretur ved UB City. Embedsmænd beslaglagde syv biler, inklusive en Rolls Royce registreret i Maharashtra.

Køretøjet blev registreret i navnet Amitabh Bachchan i 2019, men blev senere angiveligt købt af en bygmester fra Bengaluru. Under vores køretur kørte en person ved navn Salman Khan bilen. Han undlod at fremvise dokumenter relateret til bilen. Bilen kørte også uden forsikring. Vi har beslaglagt bilen i henhold til reglerne.

Filmskaberen Vidhu Vinod Chopra forærede det hvide Rolls-Royce Phantom til Amitabh Bachchan på grund af succesen med hans film, 'Eklavya' i år 2007.

Big B solgte luksusbilen i 2019 til Yusuf Shariff alias D Babu fra Umrah Developers. Ejerens navn er dog ikke blevet ændret, og det er stadig på Bollywood-stjernens navn, ifølge embedsmændene.

Babu informerede journalisterne om, at han købte Rolls Royce-bilen direkte fra Amitabh Bachchan.

Han sagde: Mine familiemedlemmer bruger det om søndagen. De beslaglagde mit køretøj sammen med andre luksusbiler. De fortalte mig, at de vil frigive det, når jeg indsender køretøjets dokumenter. Køretøjet er stadig i navnet Bachchan.

Narendra Holkar, som også bekræftede, at bilen stadig er i Mr. Bachchans navn, sagde: Et køretøj er ikke tilladt at køre med andre statslige registreringsnumre ud over 11 måneder fra datoen for migration. Men denne bil blev købt hos Bachchan den 27. februar 2019. Babu fortalte os, at han betalte omkring 6 crore Rs for bilen. Han havde ikke de nødvendige dokumenter. Han fremlagde dog et brev underskrevet af Bachchan, hvori det stod, at køretøjet var solgt til ham.

Han sagde endvidere, at der ville blive givet tid, så gyldige dokumenter kan fremlægges. Men hvis man ikke har fremlagt de rigtige dokumenter, vil den næste fremgangsmåde blive besluttet.