Når alt kommer til alt, hvem ville ikke have en dosis Dwayne Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds? Lad os skrige højt, skal vi? Fordi vi har de bedste nyheder til dig.

Hvis du ikke er klar over, Red Notice, den kommende film fra Netflix, som også har en udgivelsesdato, har for nylig droppet sin teaser. Netflix smed for nylig bomben, og Rawson Marshall Thurber instruerede, Red Notice kommer til at smide noget eksplosion.Med udgivelsesdatoen og -tidspunktet på plads er vi æggede folk.

Red Notice besøger dig den 12. november 2021, kun på din favorit, Netflix.Også, bare på en sidebemærkning, behøver vi overhovedet at overbevise dig om at se noget så fantastisk som Red Notice, som vil have disse tre fantastiske stjerner i verden? Umm, håber ikke!

Red Notice og Trioen

Filmen skitserer et vagabond- og gadabout-tyveri, som vil indeholde Dwayne, Gal og Ryan.

For at gøre det mere drilsk, som det bliver med Netflix, en teaser er blevet droppet lige i tide til at lægge baggrunden og detaljerne specifikt.

Vil du have et kig? Vær så god!

John Hartley, en FBI-agent, spillet af Johnson, får tildelt jobbet at fange de største kriminelle og også mest ønskede dem. Red Notice er udstedt og skat, spillet sætter fart med Dwayne på forhånd.

Snart senere, hvilket kan komme som et chok, er John Hartley, der slår sig sammen med Nolan Booth alias Ryan Ronalds og The Bishop, en af ​​de mest eftersøgte kunsttyve alias Gal Gadot. Fancy

Traileren sætter gang i adrenalinsuset, gud ved, hvad filmen kommer til at gøre ved seerne.

Filmen tager dig helt sikkert med på en rejse til hele verden. Startende fra vejene til dansegulvet efterfulgt af fængsel og taget til en jungle! Gud!

De tre er altid under hinanden og deler selskab. Det er svært at finde ud af dynamikken og se, hvad der sker, indtil vi naturligvis har filmen på plads, som vi kan se og trioen at forgude.

Ritu Arya og Chris Diamantopolous vil også være en del af filmen.

Der er bestemt meget at se efter i november. Sæt kryds i kalenderen fyre, fordi du ikke vil gå glip af Rød meddelelse.