Real Madrid vandt 3-2 efter en tæt kamp med Barcelona om at nå finalen i den spanske Super Cup

Det føltes, som tidens hjul blev vendt tilbage i går aftes. Efter Cristiano Ronaldos og Lionel Messis afgang er lokket med El-Classico blevet lidt dæmpet. Denne semifinale var dog slet ikke kedelig.

Den var fuld af angribende og fritflydende fodbold. Real Madrid var publikumsfavorit på vej ind i kampen. Selvom Barcelona ikke ville give op så let og forlængede spillet til forlænget spilletid.

Real Madrids angreb viste sig dog at være overvældende for catalonierne.

Benzema førte vejen for Madrid i en thriller med 5 mål

Kampen åbnede op på en hektisk tone, da begge hold søgte at angribe. Barcelona viste mere løfte på bolden, men Madrid så meget farligt ud på kontraangrebet.

Vinicius Jr. var den største angrebstrussel for Real Madrid på venstre flanke. Det var ham, der fortsatte med at åbne scoringen for Real Madrid på en smukt placeret aflevering af ingen ringere end Madrids frelser Karim Benzema.

Efter Madrids mål så Barcelona fortvivlet ud. Det var svært for dem at skabe nogen direkte chancer. Men efter et par headede forsøg fra Luke De Jong begik Madrid endelig fejlen og gav De Jong det udlignende mål.

Det var Eder Militao med en dårlig clearance, der afbøjede De Jong i Real Madrids net. Ousmane Dembele førte kampen for Barcelona i anden halvleg, og catalonierne lignede den bedre side.

Madrid slog dog til igen med Karim Benzema, der fik sendt bolden i hjørnet efter en god redning fra Ter Stegen. Det var Vinicius, hvis skud faldt til Benzema. Benzema havde allerede ramt stolpen én gang og ville ikke misse igen.

Det føltes, som om det var slut for Barcelona, ​​men Ansu Fati kom på banen som en super-sub og udlignede for Barcelona i det 83. minut. Selv i forlænget spilletid hentede Dembele en stor redning fra Courtois for at holde kampen uafgjort.

Valverde fortsatte dog med at score vinderen for Madrid i det 98. minut. Hvis man ser på målet, var der 5 Madrid-spillere i Barcas felt, og det var et ret skuffende mål at indkassere.

Barcelona har nu mistet 5 Clasico’er i træk

I slutningen af ​​dagen var det endnu et nederlag for Xavis mænd. De har nu tabt 5 Classico’er i træk, og presset bygger på den spanske manager. Der var et par overraskende beslutninger med inkluderingen af ​​Ferran Torres og De Jong på midtbanen.

Barcelona gennemgår en hård omgang, og skader har også været en stor belastning for klubben. I går aftes var god i forhold til at se Fati og Pedri komme tilbage til klubben.

Nu hvor deres Super Cup-drøm er ovre, vil Barcelonas fokus være på Europa League og sikre en top 4-plads i La Liga. Det vil tage lang tid at genopbygge klubbens arv, men de bliver nødt til at blive ved med at tage små skridt i den rigtige retning.