Flere PS5-genopladninger blev set i sidste uge, og vi starter denne uge med genopfyldning fra Sonys PlayStation Direct. Nogle heldige mennesker modtog e-mailinvitationer mandag, så de kunne købe en PS5 direkte fra Sony på tirsdag. Genopfyldningen begynder klokken 12. PT (15.00 ET), og Sony åbner normalt butikken for offentligheden to timer senere, selvom det ikke altid sker. Hvis du undrer dig over, hvordan folk var i stand til at få eksklusiv adgang til at købe en PS5, skal du fortsætte med at læse for at finde ud af det.Forudbestillinger til PS5 i Indien varede kun et par minutter på grund af mangel på forsyning. Så hvornår vil PS5 være tilgængelig for forudbestilling? Hvordan laver jeg en reservation til PS5? Hvor kan jeg få en PS5? Fortsæt med at læse for at finde ud af mere.

Hvordan får man en PS5 fra PlayStation Direct?

PS5 Restock Update til Newegg, Target, Walmart, Best Buy, GameStop og mere

PlayStation Direct er fortsat den forhandler med de hyppigste PS5-genopbygninger, med fald, der forekommer hyppigt om eftermiddagen og kræver, at forbrugere står i kø for at få en chance for at købe en konsol. Hvis du ikke får en med det samme, er det stadig en god idé at komme med på listen, da nogle tålmodige og heldige kunder kan modtage en prioriteret adgangs-e-mail fra Sony. Virksomheden har ikke afsløret alle oplysningerne vedrørende disse PS Direct-e-mails, men du skal tilmelde dig Sony marketing-e-mails, have et PS Plus-abonnement og være forbundet til din PSN-konto for at modtage dem. Hvis heldet er på din side, sender Sony dig muligvis en invitation til at købe en PS5.Når du står i kø, er én ting at huske på, hvor meget tid det siger, du har, indtil du når fronten. Jo kortere jo bedre, men dette er ikke altid tilfældet. Når du er i kø, skal du dele URL'en med dine andre enheder, såsom din telefon, for at forbedre dine chancer. Sørg for, at hver enhed har en unik IP-adresse (såsom at have din telefon på sit mobilabonnement, mens din computer bruger dit hjemme-Wi-Fi). Dette kan øge dine chancer, fordi din anden enhed vil blive placeret i en separat kø, der bevæger sig hurtigere. Selvom du ikke får en PS5, som tidligere nævnt, kan du være berettiget til et pas til at købe en i næste runde.

Hvad er nogle nyttige tips til at finde en PS5?

Mens store butikker som Walmart, GameStop, Amazon, Target og Best Buy normalt ikke giver meget varsel før en genopfyldning, er det bedst at logge på, præcis når lagerbeholdningen falder, det bedste bud på at få en PS5. Alligevel kan intet garanteres, men der er trin, du kan tage for at øge dine chancer.

En PS5 genopbygning vil ske hos Sony

Først og fremmest skal du ikke vente på et PS5-lagerfaldssignal. Dagligt, hvis ikke mange gange om dagen, tjek linksene hos større forhandlere for lagerændringer. Hvis PS5 bliver tilgængelig, skal du gå all-in med så mange browsere og enheder som muligt. Åbn forhandlerens side med Chrome, Firefox eller Edge på for eksempel et skrivebord. Gentag derefter processen på din smartphone og tablet.

For det andet, hvis du vil prøve at få en PS5, skal du oprette konti hos de forskellige forhandlere og sørge for, at du allerede er logget ind. Sørg for, at alle dine forsendelses-, fakturerings- og betalingsoplysninger er aktuelle på enhver enhed, du kan købe fra, uanset om det er en bærbar, stationær eller telefon. Dette fremskynder købsprocessen, hvilket er vigtigt, fordi butikkernes hjemmesider hurtigt kan blive overbebyrdede, hvilket får personer til at gå glip af en PS5.

Hvor ellers kan jeg købe en PS5, hvis jeg er villig til at betale ekstra?

Vi har en PS5, men vi kan kun vise dig denne boks

Hvis du begynder at knække og tænker på at anskaffe dig en PS5 lige nu (og vi ved, at presset er på med antallet af store PS5-spil, der skal lanceres i de kommende måneder), kan du, men med en heftig markup på sider som f.eks. eBay og StockX. Vi har set PS5-enheder gå over $1.000 på eBay, for eksempel. Vi mener, det er umagen værd at vente og få PS5 til fuld detailpris.

Steder at søge efter PS5 Restock Updates

Her er et par steder, hvor PS5 måske genopbygges.

Ved at klikke på underoverskriften ovenfor kan du tjekke Walmarts lager på $400 Digital Edition, eller du kan prøve at erhverve $500 PS5 med Blu-ray.

Du kan muligvis se Amazons hjemmeside for $400 Digital Edition ved at klikke på linket i underoverskriften, eller du kan vente i kø til $500 PS5 med Blu-ray.

Best Buy sælger PS5 med Blu-ray for $500 og Digital Edition for $400. (som du kan finde ved at klikke på linket i underoverskriften). På sin PS5-landingsside sælger butikken også en række tilbehør.

  • GameStop

Både $400 Digital Edition og $500 PS5 med Blu-ray er tilgængelige på GameStop. GameStop sælger også et komplet udvalg af PS5-ydre enheder, inklusive det trådløse Pulse 3D-headset til $100.

Flere bundter er tilgængelige på Neweggs PS5-side, inklusive yderligere controllere og spil ud over konsollen. Ved at klikke på linket ovenfor kan du se de mange alternativer.

PS5 med Blu-ray koster $500 hos Target, ligesom PS5 Digital Edition, som du kan finde ved at klikke på linket ovenfor.

Hvis du virkelig ikke kan vente på, at Sony tager fat og oversvømmer markedet med PS5-beholdning, er eBay en hurtig måde at få fingrene i en lige nu. Som et resultat, lad mig gentage vores anbefaling: Ingen PS5 er hundredvis af dollars mere værd end detailprisen, men hvis du køber fra en eBay-forhandler, bliver du nødt til at gøre netop det. På eBay er den gennemsnitlige PS5-pris omkring $850.

OK, du har tjekket alle online- og fysiske butikker, og du har valgt at betale op til $300 for dette kæledyr så hurtigt som muligt. Vi er nødt til at fortælle jer som jeres venner: Gør det ikke. Hvis du ikke vil lytte til os, så prøv StockX, et eBay-alternativ, der har fået et ry for sig selv på det sekundære marked for sneakers og luksusvarer. PS5 hang omkring $700, sidste gang vi tjekkede.

Hvorfor er PS5 så svær at købe?

Givet her er en beskrivende video af The Infographics Show. Det kan måske hjælpe dig med at vide, hvorfor netop PS5 er en af ​​de sværeste konsoller at finde til salg, endsige at købe.

Måneder efter udgivelsen er Sonys nyeste platform stadig svær at finde. Det faktum, at scalpere anvender bots, øger udfordringen, og den globale chipmangel fortsætter. Sony hævder at være opmærksom på problemet og arbejder på en løsning, men situationen er stadig vanskelig for øjeblikket.

I maj sagde Jim Ryan, CEO for Sony Interactive Entertainment, til Wired: Vi prøver så hårdt vi kan at forbedre det problem. Vi forventer, at produktionen vil stige i løbet af sommeren og ind i anden halvdel af året, og vi forventer at se en form for tilbagevenden til normalitet med hensyn til udbud og efterspørgsel i den periode.