Priyanka Chopra tog tid fra sin travle hverdag og besøgte endelig sin indiske restaurant, Sona, for første gang siden åbningen den 26. marts. The Miss World 2000, delte denne information ved at poste billeder på Instagram.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af SONA (@sonanewyork)Med lanceringen af ​​Sona i New York tog Priyanka Chopra Jonas et skridt fremad mod at blive en succesfuld iværksætter. Rosende om restauranten sagde Priyanka, Selve legemliggørelsen af ​​det tidløse Indien og de smage, jeg voksede op med. Lørdag delte skuespilleren det første look af sin restaurant ved at dele sit billede på Instagram med sine fans.

Hun sagde, jeg kan ikke tro, at jeg endelig er på @sonanewyork og ser vores kærlighedsarbejde efter tre års planlægning. Mit hjerte er så fyldt at gå ind i køkkenet og møde holdet, der gør @sonanewyork til sådan en sund oplevelse. Fra min navnebrors private spisestue, Mimi's, til det smukke interiør, den fantastiske kunst af indisk kunstner (til salg) og lækker mad og drikkevarer, Sona-oplevelsen er så unik og en del af mit hjerte i hjertet af New York City. Sammen med denne besked postede hun også nogle eksklusive billeder af sin smukke restaurant.På et af billederne postet ovenfor kan du tydeligt se Priyanka Chopra nyde smagen af ​​Pani puri, nationalretten på hver indisk gade. Hun postede også et fotografi lige ved siden af ​​en væg skrevet Mimi's, kaldenavnet på Priyanka Chopra Jonas. Mimi's er en privat spisestue inde i selve restauranten.

Hvor stammer navnet Sona fra?

I et af vores tidligere Instagram-opslag afslørede Priyanka, at hendes mand Nick Jonas står bag anbefalingen af ​​navnet Sona til hendes restaurant i New York City. Hun talte om hemmeligheden bag navnet og skrev: Dette har været en holdindsats hele vejen.. Fra de mange, mange menuovervejelser, madsmagninger og indretningsbeslutninger til at lande på det perfekte navn, alt sammen takket være Nick Jonas – Yes! Hendes husbond fandt på navnet ved en tidlig test med holdet, da Sona betyder guld, og han havde hørt det ord i Indien, ja... Meget, gennem hele vores bryllup.

Når vi taler om Priyanka Chopras iværksætterrejse, restauranten, er Sona ikke hendes første projekt. Hun havde også investeret i et teknologiprojekt, Bumble, en datingapp. Denne app er for nylig blevet lanceret i Indien og fungerer godt. Bortset fra dette har Priyanka Chopra Jonas sit eget mærke af hårplejeprodukter kendt under navnet, Anomaly Haircare. Listen stopper ikke her, hun har også et produktionshus ved navn Billeder af lilla småsten som hovedsageligt producerer regional biograf. Hun driver dette produktionshus sammen med sin mor, Madhu Chopra.

Taler om idéoprindelsen af ​​restauranten Sona, sagde Priyanka, Hvad startede som en simpel trang til indisk mad er blevet dette kærlighedsarbejde, og jeg kan ikke vente med at byde jer alle velkommen og til at opleve det tidløse Indien i hjertet af NYC. Kommer til hendes kommende projekter i biografbranchen, vil hun blive set i The Matrix 4″, Citadel , og Tekst til dig.

Vi teamet af Larallonge, ønsker hende held og lykke med hendes kommende rejse som iværksætter. Og håber, at hun opnår samme mængde succes, som hun har opnået i biografbranchen.