Der er dårlige nyheder sammen med gode nyheder til publikum. Sæson 6 af Peaky Blinders udkommer snart, men det bliver den sidste sæson af den fantastiske serie. Nå, optagelserne er afsluttet til showet og vil snart blive frigivet. Den sjette sæson af optagelser blev endelig afsluttet i slutningen af ​​maj efter en temmelig lang optagelsesplan på grund af sygdomsudbruddet.

Efter en cliff-hanger-lukning i sæson 5 forsvandt væsentlige problemer uden svar, og seerne er nysgerrige efter, hvad der kommer op næste gang.Nå, i september 2013 blev den første sæson af Peaky Blinders udgivet. Og der er gået fem sæsoner siden da. Efter den første sæson tog showet en virkelig positiv drejning og er berømt siden da. I august 2019 udkom sæson 5, og den 22. september 2019 var det sidste afsnit af sæson 5. Siden da har der ikke været nogen opdatering på sæson 6.

Nå, det er dybest set på grund af pandemien. Peaky Blinders-serien er i bund og grund en historie om den farlige person Tommy Shelby, der leder Peaky Blinders. Snart tager Chester Campbell, en betjent, beslutningen om at plage ham og stoppe den forbrydelse, han har begået.Peaky Blinders sæson 6 Udgivelsesdato forventninger og rygter

Det er blevet afsløret, at Peaky Blinders vil blive fornyet for en sjette sæson. Den 28. maj 2021 sluttede seriens optagelser. Peaky Blinders' officielle Twitter-håndtag siger følgende. Optagelserne af sæson 6 er ifølge denne officielt bekræftet.

Der har dog ikke været noget om en udgivelsesdato. Men ifølge vores kilder vil den sidste sæson blive frigivet i begyndelsen af ​​2022. Det var meningen, at showet skulle have premiere i 2020, men det blev udskudt på grund af pandemien, og seerne blev endda underrettet via Twitter i marts 2020.

Seerne var ekstatiske, da optagelserne blev genoptaget i januar 2021, og det blev til sidst afsluttet som angivet ovenfor. Seerne blev informeret via det officielle Instagram-håndtag af Peaky Blinders.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Instruktør Anthony Byrne bekræftede også nyheden om færdiggørelsen og optagelserne af den fantastiske 6. sæson af Peaky Blinders med en simpel billedtekst på sin Instagram-profil: Done & Done & Done.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Anthony Byrne (@antobyrne75)

Hvad er The Cast Of Peaky Blinders sæson 6?

Vi kan forvente at se medlemmer af den forrige sæsons rollebesætning såvel som nytilkomne. Følgende er rollebesætningslisterne for sæson 6 af showet:

    Cillian Murphy – Tommy Shelby Paul Anderson – Arthur Shelby Find Cole - Michael Gray Sophie Rundle – Ada Thorne Conrad Khan – Unavngivet rolle (Afsløring i sæson 6) Amber Anderson – Mystisk ny rolle (afsløre i sæson 6) Afsløret af hende gennem hendes Instagram-opslag. Natasha O'Keeffe - Lizzie Shelby Harry Kirton – Finn Shelby Packy Lee – Johnny Dogs

Ikke kun det, men der vil sandsynligvis være mange flere nye rollebesætninger og et stort antal interessante karakterer.

Helen McCrory, der spillede Polly Gray, Tommy Shelbys tante, døde i april 2021. Damian Lewis, hendes mand, annoncerede nyheden på Twitter. Vi ved ikke, om hun skulle optræde i showets sidste sæson. Hun har været medlem af Peaky Blinders siden den første sæson og var en nøgleperson.

Peaky Blinders sæson 6 plot og spoilere

For dem, der ikke har set de sidste fem sæsoner af Peaky Blinders, indeholder resten af ​​informationen spoilere.

Michaels løfte om at overdrage opiumselskabet til den nye generation faldt igennem i slutningen af ​​sæson fem. Alfie Solomons, der var blevet skudt ned af Tommy, viste sig at være i live, og Shelbys forsøg på at skyde Mosley mislykkedes, hvilket kastede Tommy ud over kanten. Også når det kommer til Shelbys forræderi, opstår spørgsmålet. Sæson 6 fortsætter, hvor sæson 5 slap, og afslører en række spørgsmål fra seerne.

Men så snart Finn informerede ham om deres hensigter, tog Billy Grade telefonen for at indlede et mystisk opkald. Under alle omstændigheder kan vi forvente at se flere af Ginas slægtninge i sæson 6. Der vil være mange flere drejninger, samt afsløringer af forræderi og forklaringer, som seerne ønsker. Mens du venter på den sidste sæson, kan du overse de foregående fem sæsoner af Peaky Blinders for at få en fornemmelse af, hvad der kommer.