Hvis du er en af ​​dem, der har savnet din barndomsfavorit Oreo Cakesters , vi har en god nyhed til dig om, at din yndlingsgodbid er klar til at komme tilbage i 2022.

Oreo Cakesters vender tilbage efter næsten 10 år med en helt ny velsmagende smag. Ja, du læste rigtigt! Tilbage i 2012 blev Cakesters udgået.Så meget snart vil du kunne finde Oreo Cakesters tilbage på butikshylderne.

Oreo Cakesters vender tilbage til butikshylderne i 2022 efter næsten 10 årCakesters blev først set på at komme tilbage den 7. januar til den sidste Blockbuster-butik i Bend, Oregon. Den cremefyldte bløde snack vil blive bragt tilbage af Nabisco til nogle få forhandlere fra næste uge og frem.

Det forventes også, at Oreo Cakesters også vil være tilgængelige via Nabiscos officielle netbutikker, dog har der ikke været nogen bekræftelse på det samme fra virksomheden.

Oreos marketing VP Justin Parnell sagde i en pressemeddelelse, at OREO loyalister har spurgt og ventet tålmodigt på, at OREO Cakesters vender tilbage, og vi er begejstrede for at fejre dette episke comeback! Vi håber, at Blockbuster-overtagelsen på legende vis vil bringe butiksgængere tilbage til 2007, hvor Cakesters første gang blev lanceret, og de blødbagte snacks blev en fan-favorit.

Oreo Cakesters Tilgængelighed og prisoplysninger

Returneringen af ​​den blødbagte klassiske småkage er allerede blevet drillet af Nabisco i september 2021. The Cakesters er allerede blevet noteret på oreo hjemmeside , dog er der endnu ingen købsdetaljer afsløret.

Indtil videre er alt, hvad vi ved, at du vil være i stand til at lægge hænderne på Oreo Cakesters fra næste uge via udvalgte forhandlere såvel som deres onlinebutikker. Der er endnu ikke annonceret nogen bestemt dato vedrørende tilgængeligheden.

Oreo Cakesters vil blive gjort tilgængelige via individuelle pakker med to kager eller æsker med fem pakker.

Cakesters-boksen (10,1 oz), der har fem pakker (eller ti kager), forventes at bære et prisskilt på $3,69.

På den anden side forventes en enkelt pakke Cakesters (2,2 oz) med to kager at blive prissat til $1,89.

Der vil også være en 3,03 oz Cakester-pakke med tre kager, hvis prisoplysninger endnu ikke er afsløret. Dette kan sandsynligvis være tilgængeligt via netbutikker.

Nabisco kommer også med en helt ny smag som en tilføjelse til sin lineup - Nutter Butter Cakesters . Nutter Butter Cakesters er intet andet end en sandwich af to bløde peanutbutter snackkager fyldt med ægte jordnøddesmør.

Det skal bemærkes, at Oreo Cakesters hverken er vegetariske eller veganske, da de indeholder æg og mælk. De, der er allergiske over for hvede, mælk, æg, soja, jordnødder eller trænødder, kan også blive påvirket, når de spiser Oreo Cakesters.

Nå, folk er ret begejstrede for at byde velkommen til Oreo Cakesters tilbagevenden og føler sig også nostalgiske.

Glæder du dig også til at få fingrene i Oreo Cakesters tidligst?