OnePlus Nord 2-lanceringsdatoen er blevet bekræftet af virksomheden, og det ser ud til, at OnePlus planlægger at lancere telefonen den 22. juli. Sammen med lanceringsdatoen har OnePlus også teaset om specifikationer og ydeevne på deres kommende smartphone, OnePlus Nord 2.Eksistensen af ​​OnePlus Nord 2 blev hemmeligt afsløret på en pressekonference udført af OnePlus for nylig. Givet navnet, Nord 2 5G, forventes telefonen at komme med mange fremskridt i forhold til den originale OnePlus Nord, hvor MediaTek-chipset er det mest bemærkelsesværdige.

OnePlus Nord 2 5G blev pludselig annonceret af OnePlus uden at give nogen forhåndsadvarsel om dens eksistens, en tendens som mange tech-virksomheder er begyndt at følge på det seneste – det samme oplevede man med Nintendo Switch OLED løfte sløret. OnePlus har ikke talt om nogen solid udgivelsesdato som Nintendo, men i stedet købte BBK Electronics OnePlus, der hovedsagelig delte specifikationerne for den kommende Nord 2 5G. Der er dog ingen tilgængelige oplysninger om telefonens pris og udgivelsesdato.

OnePlus Nord 2 5G-specifikationer

Nord 2 5G bliver den første telefon fra OnePlus, der kommer med det seneste MediaTek Dimensity 1200-AI-chipsæt. Dette er et unikt chipsæt designet af MediaTek, der kommer sammen med en særlig forbedring, og dets hovedopgave er at forbedre den billedbaserede oplevelse. Ved at forbedre billedbaseret oplevelse mener vi, at det nye MediaTek-chipsæt automatisk justerer farve- og kontrastniveauet på billeder og vil gøre HDR-boostene. Enkelt sagt vil den nye OnePlus Nord 2 5G klikke på bedre billeder, optage videoer i høj kvalitet og give den bedste streamingkvalitet, alt sammen takket være AI-opløsningsboost-funktionen, der er implementeret i telefonen for at forbedre videoopløsningen i visse apps. Alle disse funktioner er eksklusive for Nord 2, og du finder dem ikke i den originale OnePlus Nord.Designmæssigt ligner OnePlus Nord 2 meget den originale Nord, ifølge de lækkede gengivelser. Nord 2 5G vil have 6,4 tommer fuld HD AMOLED-skærm, en fingeraftryksscanner under skærmen og en rektangulær kamerabump på bagsiden, alle disse ting ligner den originale OnePlus Nord. Men ifølge lækkede gengivelser vil OnePlus Nord 2 5G have færre kameraer sammenlignet med den originale OnePlus Nord. Og ifølge os vil den nye AI-funktion klare opgaven med dybde- og makrosensorer.

Der er ingen tilgængelige oplysninger om batterikapaciteten på Nord 2, men man kan gætte på, at den vil være den samme som den originale OnePlus Nord, altså 4.115 mAh, vel vidende at størrelsen vil være den samme som den originale telefon. .

Det nye MediaTek Dimensity 1200-AI-chipsæt er den eneste store forskel, man kan finde i den nye Nord 2 5G. Især hvis der ikke er nogen større prisforskel mellem Nord og Nord 2.

OnePlus er berømt for at levere specifikationer af høj kvalitet til en meget minimal pris, og håber, at de bærer samme tendens med den kommende Nord 2 5G. Desuden vil OnePlus fortsætte med at drille sine fans, efterhånden som vi kommer tættere på lanceringen af ​​Nord 2.