Kvinden, der er identificeret som den 19-årige Tamani Crum, konfronterede betjenten og slog ham angiveligt, hvorefter han slog hende i ansigtet. Læs videre for at få de fuldstændige detaljer om hændelsen.Betjent skal angiveligt slå kvinde i viral video

Videoen viser Crum forhindre politiet i at tage den dømte mand under varetægt. Betjenten, identificeret som Kendo Kinsey, skubber hende væk fra mængden, men hun går tilbage for at skubbe ham i skulderen. Kinsey ser derefter ud til at slå Crum, og hun falder bagover.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Mysonne #Jegna (@mysonnenygeneral)Man hører folkemængden sige: 'Hvorfor ville du gøre det?' da Crum ligger på gulvet og holder om hendes ansigt. Hun blev derefter varetægtsfængslet anklaget for at have overfaldet en betjent, gjort modstand mod anholdelse og obstrueret regeringsadministration.

'Mens politiet var i gang med anholdelsen, blandede flere personer sig på stedet ved fysisk at overfalde adskillige betjente. En betjent pådrog sig en mindre skade i hovedet, siger NYPD i en officiel erklæring.

Folk kræver nu handling mod betjenten. I mellemtiden har NYPD-kilder sagt, at der vil være en efterforskning, men politiets handlinger ser berettigede ud for dem.

Politiet var gået til stedet for at anholde en mand sigtet for drabsforsøg

Hændelsen skete, da NYPD-betjente var nået frem til stedet for at anholde en 22-årig mand ved navn Elvin James, som var sigtet for mordforsøg. Under anholdelsen blev James fundet i besiddelse af et skydevåben og et kontrolleret stof.

Politiet har nu sigtet ham for drabsforsøg som en hadforbrydelse i anden grad, hensynsløs trussel og kriminel besiddelse af et våben. Manden skød angiveligt en gruppe mennesker på West 163rd Street nær Adam Clayton Powell Jr. Boulevard den 12. august omkring klokken 22.00.

Paul DiGiacomo, formand for Detectives Endowment Association, sagde i en erklæring: 'Du ved, det er en nervepirrende situation for detektiven, fordi denne person havde et ladt skydevåben på sig. Og denne person forsøgte at obstruere og distrahere detektiven fra den person, der var i besiddelse af det ulovligt ladede skydevåben.'

Crum er nu blevet løsladt fra forvaring

Kvinden nægtede sig skyldig i at have hindret statsforvaltningen onsdag aften. Hun blev derefter løsladt efter egen erkendelse. Crums advokat Jaime Santana Jr. talte med medierne om hændelsen og sagde: 'Den involverede betjent i denne sag var cirka tre gange hendes kropsvægt og størrelse. Dette var unødvendigt, og det er uacceptabelt. Det her må stoppe.'

Crums mor råbte tilsyneladende i retten. Hun var lettet efter sin datters løsladelse og sagde: 'Gudskelov, hun er ude, og jeg er glad for, at hun er hjemme hos sin mor. Jeg er meget glad. Det er dårligt. Hendes ryg, hun er meget øm. Hun har ondt. Og hendes hoved, hun har en stor knude i hovedet.”

Familien ønsker, at betjenten skal stilles til ansvar og ønsker, at der sættes ind over for ham. Følg med for flere nyheder og opdateringer.