NFL kom ud og annoncerede deres nye regler for enhver form for udbrud, især hvis de er det uvaccineret. Dette ville derfor resultere i tab af spil efterfulgt af tab af løn for hele 2021-sæsonen.Hvor morsomt og trist det end kan lyde, er det sandt, og vi har deets, der dækker detaljerne fra embedsmændene.

Der har været et enormt pres på NFL-holdene for at få så mange spillere vaccineret, som de kunne. Dette skal gøres så hurtigt som muligt, før efterårssæsonen slår til.

NFL har også udsendt strenge advarsler om, at ethvert hold vil lide et tab, hvis de kommende sæsoner bliver slået radikalt af på grund af Covid-19-udbruddet blandt spillere, dem der ikke er vaccineret.

nflDen nye politik kom ud, og alt blev sendt afsted i et 10-siders notat, hvilket gjorde det helt klart for de 32 deltagende hold.

Den 'nye politik'

Tom Pelissero, NFL Network's sagde i sin erklæring, at NFL udgav et memo.

I introduktionen til notatet står der – Disse driftsprincipper er designet til at give os mulighed for at spille en hel sæson på en sikker og ansvarlig måde og løse mulige konkurrencemæssige eller økonomiske problemer retfærdigt,

Den væsentligste grund til, at dette notat kommer ud fra NFL, er, at holdene har haft en stor belastning for at vaccinere en masse af deres medlemmer på det seneste.

Desuden,

Vi forventer ikke at tilføje en '19. uge' for at imødekomme kampe, der ikke kan omlægges inden for de nuværende 18 uger af den regulære sæson, var højdepunkterne i notatet.

Ifølge de seneste rapporter, der har været ude, har Indianapolis Colts og Washington Football nået deres benchmark. Hvad angår resten af ​​de 50% af teammedlemmerne er allerede vaccineret.

I midten af ​​juni kom Miami Dolphins og New Orleans Saints til toppen af ​​listen for at vaccinere 85 % af deres medlemmer og sætte rekorderne lige for andre hold.

Notatet lyder yderligere: Vi ved, at vacciner er sikre og effektive og er det bedste skridt, nogen kan tage for at være sikret mod coronavirus,

Enhver klub er i henhold til forfatningen og vedtægterne forpligtet til at have sit hold klar til at spille på det planlagte tidspunkt og sted. Undladelse af at gøre dette betragtes som en adfærd til skade. Der er ingen ret til at udsætte et spil, nævner notatet yderligere.

Embedsmænd har mere at sige

Dr. Allen Sills, NFL Chief Medical Officer sagde, at vi er tilfredse med disse tal, men vi er ikke tilfredse. Vi ønsker at se dem fortsætte med at stige,

Disse satser er bestemt langt over, hvad vi ser i resten af ​​samfundet og bestemt over samme aldersgruppe, som de fleste af vores spillere er. Så et godt forspring, der skal arbejdes mere, tilføjede han.

nfl

Det officielle notat

Dette vil opsummere de vigtigste driftsprincipper i forhold til at håndtere den fortsatte Covid-19-trussel for 2021-sæsonen. Vi vil gennemgå disse principper og relaterede spørgsmål på 32-klubbens indkaldelse i aften. Disse principper er baseret på sidste sæsons erfaringer og følger diskussioner, som vi har haft med en række ligaudvalg, medicinske eksperter, eksterne rådgivere og mange af jer. Som vi lærte sidste år, kan vi spille en hel sæson, hvis vi fastholder en fast forpligtelse til at overholde vores sundheds- og sikkerhedsprotokoller og til at foretage nødvendige justeringer som reaktion på skiftende forhold.

Disse driftsprincipper er designet til at give os mulighed for at spille en hel sæson på en sikker og ansvarlig måde og løse mulige konkurrencemæssige eller økonomiske problemer retfærdigt. Selvom der ikke er nogen tvivl om, at helbredsforholdene er forbedret fra sidste år, kan vi ikke være selvtilfredse eller blot antage, at vi vil være i stand til at spille uden afbrydelser – enten på grund af Covid-udbrud blandt vores klubber eller udbrud, der opstår i det større samfund. Disse principper har til formål at hjælpe med at informere beslutninger, idet vi anerkender, at vi ligesom i 2020 bliver nødt til at forblive fleksible og tilpasse os til muligvis skiftende forhold.

Medicinske principper

• Vi vil fastholde vores fokus på sundhed og sikkerhed, hvor trivslen for alle, der er forbundet med vores spil, forbliver vores højeste prioritet.

• Næsten alle klubber har vaccineret 100 procent af deres Tier 1 og 2 stabe. Klubber har indført passende protokoller for de relativt få medarbejdere, der ikke er blevet vaccineret, i overensstemmelse med vejledningen givet i april sidste år. Per i dag er mere end 75 procent af spillerne i gang med at blive vaccineret, og mere end halvdelen af ​​klubberne har vaccinationsrater større end 80 procent af deres spillere.

• Vi ved, at vacciner er sikre og effektive og er det bedste skridt, nogen kan tage for at være sikker mod coronavirus. Vaccinerne giver fortsat stærk immunitet mod varianter af coronavirus, herunder Delta-varianten. Selv med de seneste stigninger forbliver nye tilfælde langt under topniveauet tidligere i år. Både CDC og større hospitalssystemer i hele landet har rapporteret, at 97 procent eller flere af de nye tilfælde og stort set alle indlæggelser ses hos uvaccinerede personer. Mens der har været gennembrudsinfektioner - tilfælde, hvor en vaccineret person er blevet smittet - har disse tilfælde en tendens til at være milde, og folk kommer sig relativt hurtigt fra infektionen.

Hvis en vaccineret person tester positiv og er asymptomatisk, vil han eller hun blive isoleret, og der vil straks ske kontaktsporing. Den positive person vil få lov til at vende tilbage til tjeneste efter to negative tests med mindst 24 timers mellemrum og vil derefter blive testet hver anden uge eller som anvist af det medicinske personale. Vaccinerede personer vil ikke være underlagt karantæne som følge af tæt kontakt med en smittet person.

Hvis en uvaccineret person bliver testet positiv, forbliver protokollerne fra 2020 gældende. Personen vil blive isoleret i en periode på 10 dage og vil derefter få lov til at vende tilbage til tjeneste, hvis han er asymptomatisk. Uvaccinerede personer vil fortsat være underlagt en fem-dages karantæneperiode, hvis de har tæt kontakt med et smittet individ.

• Personer, der har haft en tidligere Covid-infektion, vil blive betragtet som fuldt vaccineret 14 dage efter, at de har fået mindst én dosis af en godkendt vaccine.

• Vi vil forblive i tæt kontakt med medicinske og offentlige sundhedsmyndigheder på alle regeringsniveauer, såvel som med vores egne medicinske rådgivere og NFLPA, og vi vil omgående kommunikere eventuelle ændringer i medicinsk eller offentlig sundhedsrådgivning.

Konkurrenceprincipper

• Ligaen vil gøre enhver rimelig indsats, i overensstemmelse med de underliggende sundheds- og sikkerhedsprincipper, for at fuldføre den fulde 272-kampe regulære sæson inden for de nuværende 18 uger og alle postseason-kampe som planlagt, på en sikker og ansvarlig måde. Dette er baseret på en forpligtelse til spillere, trænere, fans og forretningspartnere. Vi forventer ikke at tilføje en 19. uge for at imødekomme kampe, der ikke kan omlægges inden for de nuværende 18 uger af den regulære sæson.

• Enhver klub er i henhold til forfatningen og vedtægterne forpligtet til at have sit hold klar til at spille på det planlagte tidspunkt og sted. Undladelse af at gøre dette betragtes som en adfærd til skade. Der er ingen ret til at udsætte et spil. Udsættelser vil kun ske, hvis det kræves af offentlige myndigheder, medicinske eksperter eller efter kommissærens skøn.

• I lyset af den betydelige roster-fleksibilitet, der er på plads for 2021-sæsonen, fraværende medicinske overvejelser eller regeringsdirektiver, vil kampene ikke blive udskudt eller omlagt blot for at undgå roster-problemer forårsaget af skader eller sygdom, der påvirker flere spillere, heller ikke inden for en positionsgruppe.

• Hvis en kamp aflyses/udsættes, fordi en klub ikke kan spille på grund af en Covid-stigning blandt eller som følge af dens ikke-vaccinerede spillere/personale, så vil byrden af ​​aflysningen eller forsinkelsen påhvile den klub, der oplever Covid-infektionen. Vi vil søge at minimere byrden for den eller de modstridende klubber. Hvis en klub ikke kan spille på grund af en Covid-stigning hos vaccinerede personer, vil vi forsøge at minimere den konkurrencemæssige og økonomiske byrde på begge deltagende hold.

• Hvorvidt en udsat kamp skal omlægges, afhænger af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager efter anbefaling fra medicinske eksperter samt overvejelser om stadiontilgængelighed, tidsplanintegritet, fans bekvemmelighed og andre relevante forhold.

• Hvis en kamp ikke kan omlægges inden for den nuværende 18-ugers tidsplan og aflyses på grund af et Covid-udbrud blandt ikke-vaccinerede spillere på et af de konkurrerende hold, mister klubben med udbruddet konkurrencen og anses for at have spillet. 16 kampe med henblik på draft, frafaldsprioritet osv. Med henblik på playoff-seedning vil det fortabende hold blive krediteret med et tab, og det andet hold vil blive krediteret med en sejr.

Finansielle principper

• Hvis en kamp omlægges på grund af et Covid-udbrud blandt uvaccinerede spillere på et af de konkurrerende hold, vil klubben, der oplever udbruddet, være ansvarlig for alle yderligere udgifter, som det modsatte hold pådrager sig, og vil også være forpligtet til at betale et eventuelt underskud mellem faktisk og forventet betaling til VTS-puljen.

• Hvis en kamp ikke kan omlægges inden for den nuværende 18-ugers tidsplan og aflyses på grund af et Covid-udbrud blandt uvaccinerede spillere på et af de konkurrerende hold, mister den pågældende klub konkurrencen og er ansvarlig for den tabte betaling til VTS-puljen .

• Hvis en kamp bliver aflyst og ikke kan omlægges inden for den nuværende 18-ugers tidsplan på grund af et Covid-udbrud, vil ingen af ​​holdenes spillere modtage deres ugentlige paragraf 5-løn.

Hvis et spil aflyses på grund af et Covid-udbrud blandt ikke-vaccinerede spillere/personale, ud over de økonomiske sanktioner, der er identificeret ovenfor, bevarer kommissæren beføjelsen til at pålægge yderligere sanktioner, især hvis Covid-udbruddet med rimelighed kan vurderes at være resultatet af en fiasko af klubbens personale for at følge gældende protokoller.

• Omkostninger til at teste spillere og personale for Covid-19 i løbet af 2021-sæsonen vil blive betalt som følger: De første $400.000 af hver klubs faktiske testomkostninger vil blive behandlet som en ligaudgift. Hver klub betaler sine egne faktiske testomkostninger, efterhånden som de afholdes, og vil derefter blive refunderet efter sæsonen med op til $400.000 i faktiske testomkostninger. Alle testomkostninger på over $400.000 vil være klubbens ansvar. Berettigelse til denne refusion vil afhænge af fuld overholdelse af alle Covid-19-relaterede testprotokoller, der er gældende for 2021-sæsonen. Enhver væsentlig afvigelse kan medføre, at en klub ikke er berettiget til refusion, foruden eventuelle andre konsekvenser.

Konklusion

Med de nye politikker er det helt sikkert, at ligaen tager tingene meget alvorligt, end de gjorde sidste år. På grund af udbrud sidste år blandt spillere blev mange kampe udskudt.

Lad os se, hvad fremtiden bringer.