Netflix, en over-the-top-indholdsplatformvirksomhed, lancerede to mobilspil til sine brugere i Polen. Dette er Netflix' officielle indtog i gamingverdenen.Disse spil er baseret på Stranger Things-serien, som blev meget populær for nylig på kort tid.

Disse to mobilspil, Stranger Things 3 og Stranger Things: 1984 er eksklusive for Netflix-abonnenter i Polen, som nu er tilgængelige på Android-enheder.

Selvom spillene vises på Netflix-appen, vil den omdirigere til Google Play Butik for at downloade spilappen på deres mobil. Alternativt kan brugere søge direkte efter spillene i Google Play Butik.Netflix bringer mobilspil til Android-brugere i Polen; Afslører 'Stranger Things 3' og 'Stranger Things: 1984' spil

Når overførslen er fuldført, skal brugeren logge ind med hans/hendes Netflix-legitimationsoplysninger for at begynde at spille spillene. Dette indebærer, at disse spil tilbydes af Netflix og ikke streames på andre spilleenheder som Xbox Cloud Gaming eller Google Stadia.

Netflix-talsmand i anledning af denne lancering sagde, at det stadig er meget, meget tidligt, og vi vil arbejde hårdt på at levere den bedst mulige oplevelse i de kommende måneder med vores ingen annoncer, ingen køb i appen tilgang til spil.

Netflix-teamet meddelte denne meddelelse på mikroblogging-siden Twitter fra deres officielle håndtag, at de er glade for at annoncere lanceringen af ​​det nye spil på deres Android-app. Den skrev: Lad os tale Netflix og spil.

I dag kan medlemmer i Polen prøve Netflix mobilspil på Android med to spil, Stranger Things: 1984 og Stranger Things 3. Det er meget, meget tidligt, og vi har en masse arbejde at gøre i de kommende måneder, men dette er første skridt.

Begge spil er baseret på den populære webserie, der streamer på deres platform. Netflix nævnte yderligere, at dette kun er begyndelsen, da selskabet samtidig arbejder på andre projekter i de kommende måneder og vil blive opdateret til sine brugere på det rette tidspunkt.

Netflix nævnte yderligere i sit tweet, at det vil være reklamefrit og uden køb i appen i spillene. Netflix afslørede også, at spillene ville være en del af Netflix-medlemsprogrammet. Holdet holdt spændingen ved at informere deres fans om at holde øje med yderligere opdateringer i de kommende dage.

Tjek tweetet herunder fra Netflix:

Netflix vil begynde at teste disse to mobilspil og lede efter et svar fra sine polske abonnenter, når de prøver en hånd med spillene, og det ser frem til at udgive dem på andre platforme som desktop og konsoller meget snart ifølge nogle rapporter.

Netflix har tidligere annonceret i juli måned, at de ser frem til at tilbyde spil på mobile enheder i første omgang og derefter udvide det til andre enheder senere.

Streaminggiganten ser frem til gaming som en ny indholdskategori og planlægger at bygge lignende indhold som Black Mirror Bandersnatch og Stranger Things-spil.

Hold forbindelsen for flere opdateringer fra Netlfix!