Lupin er et thrillershow med to sæsoner. Det er et show om en genskabelse af Arsène Lupin. Den verdensberømte gentlemantyv og ekspert i forklædning, fra den gamle franske roman. Assane Diop, en professionel tyv, var den eneste søn af en senegalesisk immigrant, der var flyttet til Frankrig for at give sit barn et bedre liv.Assanes far bliver falsk anklaget af sin arbejdsgiver, den velhavende og magtfulde Hubert Pellegrini, for at stjæle en udsøgt diamanthalskæde. Han hænger sig selv i sin fængselscelle af ydmygelse og efterlader Assane forældreløs. Assane lover at tage hævn over Pellegrini-familien.

Udnytter sin tiltrækningskraft såvel som sine evner til tyveri, bedrag og forklædning til at afsløre Huberts forseelse. Serien har 10 afsnit. De første fem af dem blev lanceret i januar 2021 og resten den 11. juni 2021. Lupin er blevet fornyet for en tredje sæson på Netflix.

Lupin sæson 3 – fornyet eller aflyst?

Her er nogle gode nyheder til Lupin-fans, der har ventet på annonceringen af ​​den tredje sæsons fornyelse. Ja, showet vil sandsynligvis blive fornyet, og det blev annonceret på Twitter den 11. maj 2021. Med et billede, der sagde, Assane er altid et skridt foran.

Selvom Netflix ikke har verificeret nyheden, er det usandsynligt, at stjernen Omar Sys erklæring ville være sket, hvis den ikke var sand. Så der er en god del muligheder for, at vi snart vil se Arsène Lupin og resten af ​​banden igen.

Lupin sæson 3 udgivelsesdato

Sæson 3 af Lupin har endnu ikke fået en udgivelsesdato, selvom den forventes at ankomme i midten af ​​2022. George Kay, en af ​​showets medskabere, har udsendt en kommentar. I et interview i januar 2021 udtalte Kay, at vi fortæller om det, og jeg er sikker på, at det vil komme.

Vi fortæller aktivt om historien med ægte tillid til, at det vil ske, fordi reaktionen på de første fem afsnit tyder på, at vi har alle chancer for, at [Del 3] ville komme næste år... medmindre noget går helt galt!

Opdatering af sæson 3 episode

Sæson 1 og 2 af Lupin havde fem afsnit hver, og vi forventer, at sæson 3 også har fem afsnit. Disse fem episoder dækkede meget i forhold til plot, hvilket er fantastisk.

Cast-opdatering

Alle de vigtigste rollebesætningsmedlemmer vender tilbage til showets tredje sæson. Der vil dog også være nogle ekstra medlemmer. Uden Omar Sy ville der ikke være nogen Lupin, og serien ville ikke kunne fortsætte uden ham som Assane.

Så vi er ret sikre på, at Omar Sy vender tilbage. Claire (Ludivine Sagnier) og deres barn Raoul (Etan Simon), samt Assanes bedste ven Benjamin (Antoine Gouy), kommer sandsynligvis tilbage sammen med andre karakterer.

Vi vil også se, hvad Netflix vil gøre med denne franchise. Sy fortalte Deadline om det, Det første væddemål, vi vandt, var at bringe denne karakter til live og skabe en franchise. Franchisen eksisterer, og nu er det op til Netflix at se, hvad de vil gøre med det.

Vi får se, hvad de foreslår, men dette er en karakter, der er super underholdende, og som jeg ville have stor glæde af at gense i morgen, hvis jeg kan.