For dem af jer, der ikke er fortrolige, så lad os dele filmen med jer Politimanden som i vid udstrækning foregår i 1950'erne, er netop faldet på streamingplatformen Amazon Prime Video, og den har modtaget blandede anmeldelser fra kritikernes side.

For at fange følelsen af ​​1950'erne i filmen Politimanden, mange klassiske sange var med i filmen. Læs videre for at vide, hvilke sange der blev brugt i filmen, og hvem der komponerede filmens originale partitur.Hvornår udkom filmen 'My Policeman'?

Filmen Min politimand faldt på streaminggiganten Amazon Prime Video den 4. november fredag. Den er baseret på 2012-romanen af ​​samme navn af Bethan Roberts. Filmen kredser om tre unge mennesker og en fortælling om forbudt kærlighed.

I 1950'erne Brighton gifter en homoseksuel politimand ved navn Tom Burgess (spillet af Harry Styles) sig med skolelæreren Marion Taylor (portrætteret af Emma Corrin), mens han er i et forhold med en museumskurator, Patrick Hazlewood (essayet af David Dawson). Hemmeligheden, de deler, truer med at ødelægge dem alle.Soundtracket til 'My Policeman'

Følgende er de sange, der er med i filmen Min politimand :

Hvem komponerede det originale partitur til filmen 'My Policeman'?

Sammen med et par licenserede sange, det romantiske drama Min politimand består også af et originalt partitur, som er lavet af den britiske komponist Steven Price. Han begyndte at lave musik til film og tv-serier i 2004.

Price er mest kendt for sit arbejde i film og tv-shows som f.eks Attack The Block, Fury, 2016's Suicide Squad, Baby Driver, Last Night In Soho, og David Attenboroughs programmer som Et liv på vores planet, Jagten , og Vores Planet .

Hvad er dit yndlingsnummer fra sangene i filmen Min politimand ? Fortæl os venligst i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.