Den 38. iteration af den legendariske optræden vil blive præsenteret live i Prudential Center i Newark, New Jersey. Sidste år blev det afholdt i Barclays Center i Brooklyn, New York.

Her er alt, hvad du behøver at vide om den mest ventede begivenhed, såsom hvordan du ser 2022 VMA'er, tid, værter og andre detaljer i vores artikel i dag.Alt hvad du behøver at vide om MTV VMAs 2022

Få hændelser med MTV Video Video Awards, såsom det ikoniske kys mellem Madonna og Britney Spears, Kanye Wests afbrydelse af Taylor Swifts tale og Lady Gagas virale kødkjole, er så chokerende og uforglemmelige, at folk stadig diskuterer dem år efter, at de fandt sted.2022 MTV VMAs – Tid og sted

Det 2022 MTV VMA'er vilje begynde 8 om eftermiddagen. ET/5 om eftermiddagen. PT Søndag, august 28, 2022 .

Det Prudential Center i Newark, New Jersey , vil være vært for MTV VMA'erne igen i 2022.

Bruce Gillmer, præsident for Music, Music Talent, Programming & Events for Paramount og Chief Content Officer (CCO), Music for Paramount+, sagde: 'Vi er begejstrede for at være tilbage i New Jersey til dette års VMA'er live fra Prudential Center'.

2022 MTV VMAs – Værter

Det tre værter for 2022 MTV VMAs, i modsætning til den enkelte vært fra tidligere år, vil være Nicki Minaj, LL Cool J og Jack Harlow .

Performers Line Up

Dette års VMA'er vil omfatte en stjernespækket lineup af kunstnere, herunder Anitta, J Balvin, Kane Brown, Lizzo, Mneskin, Marshmello, Khalid og Panic! på diskoteket blandt andre.

Efter deres nyligt udgivne splinternye sang 'Pink Venom' er den legendariske sydkoreanske allepigegruppe BLACKPINK også inkluderet i lineuppet for første gang og vil helt sikkert levere en elektrificerende, fængslende optræden.

Hvordan ser man 2022 MTV VMA'er?

2022 VMA'erne vil blive transmitteret live den 28. august kl. 20.00. E.T. via
adskillige kanaler som ​​MTV, VH1, Paramount Network, MTV2, BET, BET Her, CMT, Nickelodeon, Comedy Central, Logo, Pop, TV Land og CW samtidigt.

Det program er også ledig som -en Direkte udsende MTV.com .

Hvordan streamer man online uden kabel?

Hvis du ikke har en traditionel kabelpakke, men stadig ønsker at streame VMA'erne i år, er en af ​​de nemmeste måder at se Video Music Awards online med en Sling TV abonnement.

Et Sling-abonnement koster typisk $35, men virksomheden tilbyder nu en flad 50% rabat for den første måned til $17,50 uden krav om en kampagnekode.

Covid retningslinjer

Selvom COVID-19-restriktioner aftager, efterhånden som sværhedsgraden reduceres, gælder de stadig for alle interessenter, der deltager i 2022 VMA'erne.

Arrangøren af ​​begivenheden udsendte en erklæring: 'Sundhed og sikkerhed er fortsat den første prioritet for MTV og Prudential Center. Vi arbejder hånd i hånd med statslige og lokale embedsmænd for at implementere strenge protokoller for at opretholde sikkerheden og velvære for kunstnere, fans, personale og partnere.'

Så er du spændt forud for den længe ventede begivenhed? Bloker din kalender denne weekend for at nyde 2022 MTV VMA.