The Morning Show Sæson 2 sluttede med et brag! Tid til sæson 3.

The Morning Show Sæson 2 sluttede den 18. november, og hvis du så den, ved du, hvad sæsonfinalen havde i vente for publikum.

Finalen så en meget populær karakters død, og vi kan ikke vente med at se, hvad sæson 3 har i vente. The Morning Show Sæson 2 stjerner Jennifer Anniston, Mark Duplass, Reese Witherspoon, og Billy Crudup har formået at vende showet til at tilbyde det bedste og dermed bringer os til næste sæson af showet og NO! Vi er ikke skuffede.The Morning Show sæson 3

Ser man tilbage på statistikken vedr The Morning Show sæson 2, fans er meget skuffede. Dette skyldes primært, at sæson 1 var et kæmpe hit, og forventningerne til næste sæson var bestemt høje.Morgenshowet lader dig få det bedste ud af det efterfulgt af det værste, og det er en tur, du ikke vil glemme.

Efter sæson 2-finalen kunne publikum ikke forvente, at der ville blive flere værre historier. Det var dog godt nok til at holde os hooked.

The Morning Show Sæson 3 – Hvad ved vi?

Showet er i øjeblikket ikke fornyet til sæson 3. I 2017 blev der ifølge rapporter bestilt to sæsoner til showet.

Efter sæson 1 modtog The Morning Show otte Primetime Emmy-priser i 2020. Ud over det tog den populære rollebesætning i showet, som omfatter Jennifer Anniston, Billy Crudup, Steve Carell og Mark Duplass, alle priserne for deres præstationer.

Der er store chancer for, at Apple TV+ bekræfter sæson 3 af The Morning show. Men før 2022 forventer vi ikke, at produktionen starter.

Premieren på sæson 1 og sæson 2 fandt sted i løbet af efteråret. Derfor kan vi forvente, at sæson 3 rammer samtidig, givet at showet er fornyet.

Kerry Ehrin, sagde showrunneren under et interview sagde, jeg tror lige nu, jeg har lige afsluttet en sæson, der har taget to år.

Han tilføjede yderligere, jeg tager bare en pause! Jeg har en udviklingsaftale [hos Apple], og jeg arbejder på nogle andre projekter, som jeg er spændt på. Og når det er sagt, elsker jeg showet, og jeg elsker inderligt castet i showet, og jeg håber, det fortsætter,

The Morning Show sæson 3

Med håbet om, at fans ikke skal vente længe nok for at få sæson 3, er vi åbne for væddemål. Når alt kommer til alt, ønsker alle at finde ud af de bedrifter, der omgiver UABs dysfunktionelle familie.

Hvor meget ivrig er du efter The Morning Show sæson 3? Lad os vide.