Fortsæt med at læse videre for at lære alt om Penelope Disick, det mellemste barn af Flip It Like Disick stjerne Scott Disick og Kourtney Kardashian.

Her er alt, hvad du behøver at vide om Kourtney Kardashians datter Penelope

Det fulde navn på Kourtney Kardashian og Scott Disicks eneste datter er Penelope Scotland Disick. Kourtney fødte sit og Scotts andet barn, datteren Penelope i Los Angeles, Californien den 8. juli 2012. Hun fik sit mellemnavn som et nik til sin bedstemors skotske arv.Penelope blev født foran Holder op med Kardashians kameraer, så hun har været i søgelyset siden den dag, hun blev født. Hun har en ældre bror ved navn Mason Dash Disick og en yngre bror ved navn Reign Aston Disick. Hun kan lide ballet, og hun er kendt for sine yndige løjer i reality-programmer fra Kardashian-klanen.Penelope og hendes kusine North West er bedstetier. Nu og da ses de to poste sjove TikToks sammen, og fansene elsker det.

Under et tidligere interview med L.A. Times , Kourtney spildte bønnerne på sin datter Penelope, og hun sagde: 'Hun er min lille muse. Jeg elsker hendes frihed, hun har med mode, hun elsker skønhed, hun har den bedste personlighed, hun er virkelig kreativ og kunstnerisk og til musik. Hun er den sejeste lille pige i verden.'

Penelope kan lide at lave makeup

Penelope er måske kun 10 år gammel, men hun er allerede en professionel til at lave makeup. Vi må sige, at hun er den næste influencer at se fra Kardashian-Jenner-klanen. Tidligere på ugen delte hun sin makeup-rutine på videodelingsplatformen TikTok. Hun tilføjede Kanye Wests sang Alle falder ned til videoen.

I TikTok-videoen viste den 10-årige sine evner til at påføre makeup. Hun skrev blot opslaget 'Hav en god morgen' med to smilende emojis. Hun startede videoen med at sætte et pink pandebånd på for at sikre, at produktet ikke kommer på hendes hår, hvilket er et godt træk.

Før hun startede processen med konturering, forberedte Penelope sin hud ved hjælp af serum. Derefter påførte hun noget concealer under øjnene, under kindbenene og panden, og så begyndte hun at blande produktet ind i sin hud ved hjælp af en skønhedsblender.

Kourtneys datter ønskede at tilføje lidt gnistre til hendes makeup-look, så hun besluttede at lægge en smule gnistrende øjenskygge på hendes låg. Kort efter blev hun set bruge en balsam og lipgloss fra tante Kylie Jenners Kylie Cosmetics-linje til sin trutmund. Hun toppede sit look med et stryg mascara.

Så, ligesom en professionel, tog Penelope sit pandebånd af og viste slutresultaterne af sit makeup-look til seerne. Hun afsluttede videoen med at vinke farvel til kameraet.

Kourtney blev ramt, efter at Penelope delte sin makeup-rutine på TikTok

Ja, du læste rigtigt. Kourtney mødte en masse modreaktioner, efter at Penelope delte sin makeup-rutine på videohostingtjenesten TikTok. Nogle af fansene kaldte hendes TikTok-video sød, mens et par TikTok-brugere kaldte den upassende.

En bruger skrev: 'Jeg kan ikke tro, hun er 10, og folk støtter dette.' En anden bruger af sociale medier kommenterede yderligere: 'Jeg har en 10-årig. Bare nej. De har kun et par år mere af ren uskyld, før de begynder at lære om at blive voksne.” En bruger tilføjede: 'TikTok er over 13, tror jeg. Dette burde ikke engang være tilladt.'

En mere forstående bruger skrev: 'Der er ikke noget galt med et lille barn, der eksperimenterer med make-up og sådan noget, men at det bliver udgivet til verden for at se det giver mig irritationen...jeg tror jeg er 'old school'.'

En anden bruger fandt heller ingen skade i indlægget på det sociale medie, der blev delt af Penelope, og skrev: 'Ud af alle de ting, man skal bekymre sig om, elsker en lille pige til makeup  ? Bekymre dig om dig selv.' En bruger fortsatte med at sige: 'Det, hun laver, er så minimalt, at det ikke skader nogen. Jeg havde adgang til øjenskygge, og jeg så skør ud lol.'

Penelope kiggede på sin tante Kylies makeup-linje

For ikke længe siden, en video fra showet Holder op med Kardashians gik viralt på sociale medier. I klippet kastede Penelope nogle store nuancer efter sin tante Kylies makeuplinje, Kylie Cosmetics.

Tirsdag dukkede et klip op af Penelopes far Scott Disick, der havde en snak med Kourtneys søstre Khloe og Kim, på Reddit. I videoen huskede Scott, hvad Penelope fortalte Kylie, da dem alle tre var i et spabad sammen.

Scott fortsatte med at sige, at Kylie fortalte Penelope: 'Hør, jeg har altid elsket dig, men ærligt talt, nu er det tid til virkelig at begynde at knytte bånd til mig. For tro mig, Kylie Cosmetics kunne blive din en dag.'

Disick tilføjede yderligere: 'Og P kigger på hende og siger: 'Ja, Poosh Cosmetics har en bedre ring.' Til dem af jer, der ikke ved det, lad os fortælle jer, at Poosh er navnet på Kourtney Kardashians livsstilswebsted, som blev lanceret i år 2019. Som pr WWD , Poosh er kaldenavnet på Kourtneys datter Penelope.

Hvordan reagerede Penelope på, at hendes mor Kourtney blev forlovet med Travis Barker?

Penelope havde en meget følelsesladet reaktion på sin mor Kourtneys forlovelse med Travis Barker. Hun græd i øjnene, da hendes mor Kourtney over telefonen fortalte hende, at hun var blevet forlovet med Blink-182-trommeslageren Travis Barker.

Kourtney fortalte sin datter Penelope om hendes forlovelse med Travis på FaceTime, og hun sagde: 'Vil du vide, hvad min overraskelse var? Vi blev forlovet!” Kim sluttede sig til sin søster og tilføjede, 'Se det, mor har en ring!' Penelope begyndte at græde over telefonen, og hun lagde på.

I en episode af Hulu's show Kardashians, Kurtney sagde, 'Jeg tror, ​​Penelope tog det hårdt. Jeg tror, ​​det er en stor forandring for hende, og selvom hun elsker Travis, tror jeg, at hun ikke ved, hvad [forlovelsen] betyder. Som om det tager mig væk? Jeg tror, ​​hun bare ikke ved, hvad det betyder.'

Vi må sige, at Scott Disick og Kourtney Kardashians datter Penelope er en sand fashionista i støbeskeen. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.