Gode ​​nyheder til Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter!! Nu kan de nyde Microsofts Xbox cloud-spiltjenester, som tidligere var kendt som xCloud, på deres iOS-produkter og Windows-operativsystem. Beta-testprogrammet for denne funktion blev lanceret tilbage i april, og nu er Microsoft begyndt at udrulle denne funktion til alle på listen over 22 lande. Nu behøver du kun en god internetforbindelse, hvis du vil nyde tjenesterne fra Xbox Cloud-spil på din iOS-enhed og Windows-pc via browseren. Hvis du har adgang til Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet, kan du nyde mere end 100 spil til stede i Xbox Cloud-spilbiblioteket.Catherine Gluckstein, som er vicepræsident og produktchef hos Xbox cloud gaming, delte denne nyhed gennem et blogindlæg. Ifølge hende kan spillere med Game Pass Ultimate-abonnement nyde Xbox Cloud-spiltjenester på deres Windows 10 og iOS-produkt, som inkluderer iPhone, iPads og iMac. Spillere skal bare bruge deres yndlingsbrowser, uanset om det er Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari, for at nyde Xbox-skyspil, der indeholder mere end hundrede spil. På nuværende tidspunkt er denne service tilgængelig i 22 lande, herunder Østrig, Belgien, Tyskland, Frankrig, USA, Canada, Danmark, Finland, Ungarn, Irland, Italien, Korea, Holland, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Spanien, Sverige, Schweiz og Tjekkiet. Desværre kan denne tjeneste ikke nydes af indiske brugere.

Den seneste Xbox-hardware er blevet den mest kraftfulde af sin slags, alt takket være Xbox Series X. Denne nye hardware vil give spillerne adgang til at streame med 1080p 60fps på tværs af alle enheder. Den nye hardware vil også sørge for, at brugeren får en hurtigere indlæsningstid og en helt ny oplevelse af spil.

Microsoft er begyndt at fokusere hovedsageligt på skyspil – en funktion, der vil sørge for, at spillere kan nyde avancerede spil selv på din normale computer eller konsol. Med Kim Swift (udvikler af Portal og Left 4 Dead) Xbox Cloud-spilteamet som senior direktør, begyndte fokus på cloud-native ydelser at tage fart.

Når vi taler om prisen på Xbox Game Pass ultimative abonnement, kommer det til en pris på $14,99 i USA. Men heldigvis kører Microsoft i øjeblikket et rabattilbud på Xbox-spilpas-abonnementet. Hvis du vil købe abonnementet nu, vil det kun koste dig $1. Og vigtigst af alt, hvis du køber abonnementet i 1 måned, får du de næste 2 måneders abonnement gratis.

Hvis vi taler om prisen på et Xbox Game Pass Ultimate-abonnement i Indien, koster det generelt Rs. 699 om måneden. Men Microsoft har også det samme tilbud til indiske brugere, 1 måneds abonnement kommer til at koste kun 50 Rs, med de næste 2 måneders abonnement gratis. Xbox Cloud-spiltjenesten er dog stadig ikke tilgængelig i Indien.

Lad os håbe, denne nye Xbox Cloud-spiltjeneste bringer en ny ændring i livet for små spil, og tjenesten bliver tilgængelig for indiske brugere så hurtigt som muligt.