På settet til Midnight in the Switchgrass, M.G.K. mødte Megan i januar 2022, blot et par uger før de blev forlovet. De mødtes som venner, før de blev forlovet i januar 2022. Uanset hvor meget du prøver, er det umuligt at holde sig væk fra disse to, uanset om du vil indrømme det.Tidslinje for forholdet mellem Megan Fox og Machine Gun Kelly

Sangerinden/skuespilleren Machine Gun Kelly indgik et romantisk forhold med Megan Fox, efter hun blev separeret fra sin mand gennem mere end et årti Brian Austin Green. På settet til den uafhængige film Midnight In The Switchgrass begyndte de to at date i 2020 efter at have mødt hinanden på settet.

Derefter har de sidste par måneder været en sløring af P.D.A.'er, stinkende spejl-selfies og en forlovelse! Fra den seneste opdatering om Megan og Machine Gun Kellys forhold, her er et dybdegående kig på deres forholds tidslinje.

M.G.K. Og Megan Fox mødtes på sættet af midnat i Switchgrass i marts 2020Mens de filmede Midnight in the Switchgrass, mødtes Fox og Kelly for første gang i Puerto Rico. Fra den 11. marts samme år delte rapperen et billede af sin støbte stol og Foxs støbte stol. Disse stole blev sat op ved siden af ​​hinanden på filmsettet.

Som det blev rapporteret dagen efter, var produktionen blevet standset den 16. marts på grund af pandemien. Medvirkende og besætning var blevet fløjet hjem som et resultat.

Megan Fox og M.G.K. Er blevet set sammen i Californien i maj 2020

Da parret blev set sammen mere end én gang i maj, fortalte en kilde til PEOPLE, at Fox og Kelly havde tilbragt tid med hinanden i Megans hus. Kilden tilføjede, at de så ud til at have det sjovt sammen og så meget glade ud som et par. Først når Megan er sammen med Brian, får hun ham at se.

Som et resultat af skilsmissen annoncerede Fox' tidligere mand, Brian Austin Green, parrets adskillelse kort efter næsten ti års ægteskab. Skuespilleren talte om sin afstand fra Fox, før hun tog afsted for at filme Midnight in the Switchgrass. Dette var i et afsnit af hans podcast med Brian Austin Green.

I videoen til M.G.K.s musikvideo 'Bloody Valentine' medvirkede Megan Fox som hovedrolleindehaveren

Fox optrådte i Kellys 'Bloody Valentine' musikvideo, afbilledet viser hans rygtede romantik med Kelly. Som det ses i videoen, er Jennifer's Body-stjernen, M.G.K., bundet op under akten, hvor hun bliver tapet til M.G.K.s mund for at tage ham som gidsel.

Udover at sende en B.T.S. klip af Fox river gaffatape af ryggen for at promovere sit dampende album, uploadede rapperen også en officiel video.

Den 15. juni 2020, M.G.K. Tweets, som han og Megan Fox kyssede

Daily Mail offentliggjorde billeder af parret, der omfavnede efter en nat i Sherman Oaks, Californien. Dette var en dag før Daily Mail offentliggjorde billeder af dem, der holdt i hånd og kysser hinanden. Kelly så ud til at henvise til en linje fra filmen 'Bloody Valentine', hvori den sagde: 'Jeg kalder dig 'kæreste', hvad i alverden? Livet efterligner kunst på den.

Den 13. juli 2020 blev Megan Foxs fødder rost af M.G.K.

Kellys videointerview med Teen Vogue indikerede, at han valgte 'Bloody Valentine' som en af ​​sine yndlingsvideoer baseret på andre mere personlige årsager og antydede, hvad hans medspiller kunne have bidraget til videoen.

Under interviewet røbede han yderligere, at Fox havde en pedicure, før han filmede, og tilføjede: 'Det er ingen hemmelighed. Jeg synes, fødderne er smukke. Og jeg synes, Megan har de smukkeste fødder, der findes.”

M.G.K. Gør deres forhold officielt på Instagram den 28. juli 2020

Et legende sort-hvid spejlbillede markerede parrets Instagram-debut. Kelly skrev billedteksten til billedet: 'Spildte i evigheden for at finde dig igen...'

Forholdet mellem Megan Fox og M.G.K. Blev afsløret på Megan Foxs Instagram den 5. august 2020

Samme dag postede Fox et sort-hvidt billede af hendes refleksion efter svømning på sociale medier med billedteksten: 'Achingly Beautiful Boy... My heart is yours 🔪♥️🔪.' Samme dag delte Foxs eksmand Green billeder af sine fire sønner på sin sociale mediekonto og skrev: 'Smukkende smukke drenge... Mit hjerte er dit.'

M.G.K. Åbner op om at blive forelsket i Megan Fox den 23. september 2020

På Howard Stern Show fortalte Kelly om dengang, hun blev forelsket i Fox efter at have optrådt i showet. Men da han fik øjenkontakt med mig, blev hans øjne store, og han afslørede, at han ikke anede, hvad kærlighed var.

M.G.K. Er et once-in-a-lifetime forhold for Megan Fox, 7. november 2020

Mens Fox var med som coverstjerne på Nylon, afslørede hun, at hun havde en dyb, mytisk forbindelse med Kelly, og sagde, at de to har en uforklarlig forbindelse.

M.G.K. Og Megan Fox fik deres røde løber-debut ved 2020 American Music Awards den 22. november 2020

Forud for American Music Awards 2020 fik parret deres debut på den røde løber ved at ankomme på den røde løber ved begivenheden for at få deres debut på den røde løber, hvor Fox introducerede M.G.K.s optrædener af 'Bloody Valentine' og 'My Ex's Best Friend'. ved arrangementet.

Der er også en ny tatovering på Fox's skulder, der siger 'El pistolero', og kilder mener, at det er til ære for hendes kæreste. Selvom hun ikke har bekræftet tatoveringens betydning, ser det bestemt ud til at være til ære for ham.

Megan Foxs indflydelse på M.G.K. Blev afsløret den 27. november 2020 i et nyt interview

Det var Kellys fornøjelse at dele, hvordan Fox støtter Dave Francos mentale sundhed i et interview, som han lavede for magasinet Interview.

M.G.K. afsløret, at 'Når du har en partner, min er Megan, der sidder der med dig de nætter, hvor du sveder og ikke er i stand til at finde ud af, hvorfor du er så inde i dit hoved, for at hjælpe dig med at komme ud af dit hoved og Sæt det i perspektiv, det hjælper.”

Den 29. januar 2021 var der rygter om, at Megan Fox og M.G.K. Ville blive forlovet

Mens Kelly var i byen til Kellys Saturday Night Live-optræden i New York City, blev Fox set iført en massiv ring. Dette udløste forlovelsesrygter, efter at hun blev set iført ringen.

Det blev dog rapporteret på det tidspunkt af PEOPLE, at en kilde bekræftede over for dem, at de to ikke var helt der endnu. Ud over at lukke ned for rygterne, debuterede Fox en NSFW-ring på hendes Instagram-historier, som så ud til at opløse sladderen. Indlægget blev også ledsaget af en sideøje-emoji og ordene 'F— You', som hun tilføjede for en god ordens skyld.

Til ære for M.G.K.s debut på Saturday Night Live gav Megan Fox en særlig optræden den 30. januar 2021

Dagen efter fik Kelly sin debut på Saturday Night Live sammen med Fox, som var i stand til at støtte ham på den store aften. Da hun tog til Instagram for at støtte sin kæreste, kaldte hun hans optræden for den højest præstation, hun nogensinde havde set i showet.

Den første valentinsdagsfejring mellem M.G.K. Og Megan Fox fandt sted den 14. februar 2021

Parret fejrede deres første Valentinsdag sammen som et par ved at dele et galleri med billeder og videoer for at fejre begivenheden. Kelly delte et billede af en halskæde, der så ud som om den indeholdt en dråbe blod og en samling af andre billeder og videoer.

Han tog et skærmbillede af indlægget og skrev det: 'Jeg bærer dit blod om min hals.' Skuespilleren delte også flere intime snaps og et dybtfølt digt, som han undertekst med opslaget.

M.G.K.s fødselsdag blev fejret den 22. april 2021 af Megan Fox

Til ære for Kellys 31-års fødselsdag delte Jennifer's Body-stjernen en sød selfie med Kelly, som hun skrev: 'Tillykke med fødselsdagen, blonde engle baby.'

Den 23. maj 2021 deltog Megan Fox i Billboard Music Awards med M.G.K. Som hendes date

Til BBMA'erne i 2021 trådte parret ud i at koordinere sorte ensembler, hvilket gjorde dem til tale om begivenheden. Det var Fox, der så fantastisk ud i sin sexede Mugler-kjole med dens udskårne halsudskæring, mens Kelly vendte hovederne med sin sortplettede tunge, der vendte hovederne.

M.G.K. Introduceres af Megan Fox ved MTV Video Music Awards 2021 den 12. september 2021

De to venner indtog scenen ved V.M.A.s sammen med Kourtney Kardashian, der siden har giftet sig med Travis Barker, for at introducere deres betydningsfulde andre, mens de opførte 'Paper Cuts'.

Det første fælles magasinforside af Megan Fox og M.G.K. Den blev offentliggjort den 11. oktober 2021

Der er ingen tvivl om, at Kelly og Fox har været uadskillelige, siden deres forhold begyndte. Ifølge den britiske GQ Styles efterår/vinter 2021-forside, beskriver rapperen deres forhold som både ekstase og smerte.

Der er en video af parret, der afslører, at de mødtes i forbifarten på en G.Q. fest i Los Angeles for et par dage siden. Første gang de havde en chance for at tale, fortalte Kelly Fox, at han lugtede af marihuana under deres første møde. Fox svarede ved at sige: 'Jeg er et ukrudt.'

Bortset fra 'tusindvis af roser' afslørede de også, at deres første date blev ledsaget af sushi og et ukonventionelt første kys, hvor de bogstaveligt talt 'åndede hinanden'.

Megan Fox accepterer M.G.K.s ægteskabsforslag den 11. januar 2022

Kelly friede til Fox i begyndelsen af ​​2022 efter dating i over et år. Som en del af deres Instagram-meddelelser delte parret videoer og billeder af den første dag, de sad under et banyantræ, hvor de først sad i juli 2020, hvor de friede.

Machine Gun Kelly deltog i premieren på Good Mourning, Den nye film af Megan Fox, den 12. maj 2022

De bar koordinerende lyserøde tøj, da de tog til West Hollywood, Californien, for at deltage i premieren på deres film Good Mourning sammen.

Ved premierearrangementet, hvor Kelly talte med PEOPLE, tilføjede skuespilleren, at det var et samarbejde mellem ham og hans forlovede at instruere hans forlovede i filmen.

I et interview med Award Show den 15. maj 2022 omtaler Machine Gun Kelly Megan Fox som sin kone

I ugerne før hans optræden ved Billboard Music Awards gik Kelly og Fox på den røde løber sammen, hvilket udløste rygter om, at parret var forlovet, da Kelly dedikerede sin sang 'Twin Flame' til Fox. 'Jeg skrev denne sang til min kone,' sagde sangeren på scenen, da han begyndte at spille musikken.

Som M.G.K. nærmede sig slutningen af ​​sin følelsesmæssige optræden, brugte han et øjeblik på at dedikere et øjeblik til vores ufødte barn og sagde: 'Og dette er til vores ufødte barn.'

Megan Fox og Machine Gun Kelly deltager i Kourtney Kardashians og Travis Barkers bryllup den 22. maj 2022

I Portofino, Italien, udvekslede Kourtney Kardashian og Travis Barker løfter foran en intim gruppe af familie og venner under deres bryllupsceremoni.

Machine Gun Kelly og Megan Fox overværer Machine Gun Kellys Hulu-dokumentarpremiere den 27. juni 2022

Som en del af lanceringen af ​​M.G.K.s nye Hulu-dokumentar, Life in Pink, deltog de to i premieren i New York med helt pink looks for at fejre udgivelsen.

M.G.K. Og Megan Fox tager på frokostdate midt i rygterne om et brud den 17. august 2022

Efter at de blev set spise frokost sammen, blev parret set til frokost i Brentwood, Californien. Et par måneder før parrets udflugt var der spekulationer om, at de var slået op, da de ikke havde delt nogen billeder af hinanden på sociale medier i et stykke tid.

Megan Fox og M.G.K. Deltog i Time100-gallaen den 25. oktober 2022 i New York City

Fox og M.G.K. trådte ud sammen til Time100-gallaen i New York City, hvor Fox debuterede med sine ildrøde lokker for første gang. Med sin skinnende, kobberfarvede kjole parrede hun den med slyngede hæle, der smukt komplementerede hendes frisure og kobberoutfit.

I mellemtiden har M.G.K. bar en sort latexjakke og bukser med sorte latexærmer, som blottede hans tatoverede torso under tøjet. Et sæt man buns blev også slynget tilbage på musikerens lange platinhår, som han bar slicked tilbage i en række baglæns slicks.

Megan Fox spørger M.G.K. Til 'Get Me Pregnant' den 26. oktober 2022

Skuespillerinden svarede i kommentarfeltet på M.G.K.s Instagram-opslag fredag ​​efter de første billeder, han delte af sig selv med Fox backstage ved Time100-gallaen. 'Aldrig har nogen med bedre knoglestruktur gået på denne jord😍udsøgt, ødelæggende smuk. Og 6 fod 5? Dræb mig eller gør mig gravid. Det er de eneste muligheder,' ifølge Fox's indlæg.

En ny film kaldet Taurus blev udgivet den 27. oktober 2022, som havde Megan Fox i hovedrollen

I filmen Taurus, M.G.K. spiller rollen som en urolig musiker, og Fox spiller rollen som sin ekskæreste, der spiller hans nuværende kæreste. Denne film udforsker tinder og dale i livet og tiderne for en berømthed, der arbejder i musikindustrien. Det afslører også de udfordringer, der følger med det liv og erhverv.

I den officielle trailer for filmen optræder Fox kort. Hun er set kramme M.G.K. i studiet, mens du ser filmen.

Fox og Kelly planlægger at starte et nyt liv sammen, så vi ønsker dem en glad og fremgangsrig fremtid. Hvordan synes du efter din mening om kemien mellem parret? Kommenter nedenfor og lad os vide, hvad du synes.