Så det gør det til syv Marvel-film efter planen, hvoraf fire kommer via Disney. Kom nu, det er den slags information, jeg higer efter at distribuere, og det vil jeg gøre.

Det ser ud til, at nogen har lavet en bred plads på deres kommende tidsplan for at opstille nybagte udgivelser. For at gøre det ekstremt karakteristisk har Walt Disney Studios opfrisket deres rutine og har tilføjet ikke en eller to, men fire Marvel-film for 2024.Filmene ser i øjeblikket datoerne 16. februar, 3. maj, 26. juli og 8. november.

Lad os gå lidt dybere for at se, hvad dette ballade handler om.Disney bringer en STOR meddelelse

Så planen er, at Marvel er klar til at udgive fire af sine MCU-film i 2024. Lige nu er titlerne stille, men datoerne er dem, der taler.

Med en foreløbig tidslinje af 16. februar, 3. maj, 26. juli og 8. november i tankerne, hvad mindre forventer vi?

Guardians of the Galaxy Vol. 3, er allerede indstillet til premiere den 5. maj 2023. Og yderligere tre film følger køen for samme år, dvs. 2023.

Ud over dette er der planlagt yderligere fire ukendte Marvel-film i 2024, og det er årsagen til adrenalinsuset her.

Gad vide, hvad disse film kunne være, ikke?

Fantastiske fire er allerede ved at gøre plads til fase fire, men den officielle meddelelse er færdig, derfor har den en måldato for 2023.

Følger det Deadpool 3, som enten kan falde i 2023 eller 2024 afhængigt af den måde, hvorpå MCU deltager og arbejder med Ryan Reynolds. Desuden har vi også et mikroskopisk syn på Klinge, som muligvis udkommer i 2023.

Men vent, Kevin Feige har allerede gjort det specifikt Blade kommer til fase 5.

Umm, det bliver bare svært at se efter. Der er dog én mulighed, forventer vi en anden Avengers-faceoff når som helst kort efter fase fire!

Åh gud, vær sød at gøre det sandt!

Hvis vi ser på statistikken, er Marvel aldrig gået overbord. Hvert år udgiver den tre film, men i 2021 havde vi fire. Shang-Ch i, allerede frigivet; Sort enke , ude i det fri; S pider-Man: No Way Home og Evige er på vej.

Dermed er 2023 klar til 5 film.

Kaptajn Amerika efterfølger er i værkerne og en antydning af en mulighed for, at vi kunne forvente en mutant-relateret film, X men.

Eternals når biografen den 5. november og Spider-Man: No WEay Home ses den 17. december.