Loki er på den anden side for nylig blevet en af ​​de mest populære serier med nogle utrolige episoder. Loki, the Divine of Misbehavior, dukker op fra sin brors skygge for at komme ned på en kampagne, der er sat lige efter begivenhederne i Avengers: Endgame. Loki er faktisk en amerikansk tv-serie skabt af Michael Waldron til streamingplatformen Disney+ , baseret på Marvel Comics karakter af samme navn som showet. Lokis første afsnit blev udgivet den 9. juni 2021, og i alt fire afsnit er tilgængelige i øjeblikket. Der kommer et femte afsnit, og fans er allerede begejstrede for det.

Seerne har mange bekymringer og spørgsmål om Loki, herunder hvornår næste afsnit udkommer. Og også om, hvad der bliver plottet i næste afsnit? Vi er her for at fjerne disse bekymringer, samt afsløre det forventede plot i næste afsnit, sammen med smugkig.Loki Episode 5 Udgivelsesdato og -tid

Nå, Loki Episode 5 vil være tilgængelig på Disney+ onsdag den 7. juli 2021. Og selvfølgelig føles det som om lang tid siden slutningen af ​​afsnit 4 var fantastisk. Også seerne er utålmodige efter at finde ud af, hvad der derefter sker. Det eneste, vi kan gøre nu, er at vente. På det seneste udkommer afsnittene hver onsdag, hvilket er godt nyt for seerne. Showets potentielle timings er:

    03:00 - ET 08:00 – Storbritannien 12:00 – PT 02:00 – CT 12:30 – Indien 17.00 – Sydney 07:00 – GMT

Også yderligere opdatering:Afsnit 6 udkommer onsdag den 14. juli 2021.

Hvad skete der i afsnit 4 af Loki?

Hvis du ikke har set serien endnu, indeholder følgende information spoilere!

Nexus-begivenheden begynder med Sylvie som barn, og hvordan hun var blevet bragt af Time Variance Authority i en tidlig alder. Tilbage i Lamentis venter Loki og Sylvie på, at dagenes ende er slut, hver gang en gateway dukker op under hinanden. Det viste sig hurtigt, at de to af dem udløste en betydelig stigning i tidslinjen, som TVA ikke havde set før.

Loke lovede Sylvie, at alt vil blive godt, og det ser ud til, at Ondskabens Gud er begyndt at falde for en modificeret del af en selv. Alligevel er de ideelle stød dem, der er uforudsigelige. Han gravede lidt dybere og opdagede præcis, hvad han var bange for – og blev beskåret lige for øjnene af os. Sylvie informerer Loki om, at TVA-personalet måske er varianter som dem, hvilket får Loki til at undersøge, hvorfor personalet er uvidende om alt dette.

Plottet i afsnit 5 af Loki

I episode 5 vil vi se Loki få viden om andre varianter og deres strategi. I afsnit fem får han en dolk som våben. Han kan transportere gennem en slags mystisk lilla passage med dolken. Sylvie vil også opdage, hvem der har ansvaret for TVA. Det næste afsnit bliver sjovt, da vi alle blev efterladt ved en cliffhanger.

Smugkig afslører også lidt mere af den farlige Loki-variant, som TVA har jagtet hele sæsonen, Sylvie.

Sneak Peek midt i sæsonen

Vi har ingen trailere. Men vi har et smugkig i midtsæsonen for seerne. Hvis du venter spændt på afsnit 5 af sæson 1, kan du se denne. Nå, et smugkig i midten af ​​sæsonen blev udgivet for omkring 3 dage siden; du kunne se det for at få en fornemmelse af det kommende afsnits forudsigelige plot. Hvis du ikke har set det forrige afsnit, kan du også gøre det, mens du venter på, at det næste bliver udgivet.