Sri Lankas cricketboard har suspenderet Kushal Mendes, Niroshan Dickwella, Danushka Gunathilaka, efter at de trængte ind på covid-reglerne og den biosikre boble i Storbritannien. Alle disse 3 spillere skulle spille en vigtig rolle i den kommende ODI-serie mod England, men desværre måtte de flyve hjem, efter at videoen af ​​dem, der roamer uden for hotellet, gik viralt.

Trioen blev fløjet tilbage til Sri Lanka, da deres video gik viralt i offentligheden. Det srilankanske cricketbord sagde også, at alle disse 3 spillere vil blive suspenderet, indtil og medmindre undersøgelsen er afsluttet.Sri Lanka Trio står over for et års forbud

Ifølge rapporter, der kommer ud, vil trioen I også mister hjemmeserien mod Indien, som er planlagt til at starte fra den 13. juli, blot et par dage fra nu. Den virale video har tiltrukket fans og myndigheders vrede, og spillerne modtager omfattende had. En top srilankansk cricketembedsmand fortalte om hændelsen til Island cricket, at disse spillere vil modtage mindst 1 års udelukkelse på grund af så stramme covid-regler.

Island Cricket sagde, SLC krævede en rapport fra holdlederen for at kontrollere ægtheden af ​​videoen, hvorefter de suspenderede spillerne. SLC-kilder sagde, at de har iværksat en undersøgelse vedrørende hændelsen for at afgøre, om cricketspillerne var trængt ind i bi a-boblen, og hvis de bliver fundet, vil de konfronteres med en boykot på mindst et år og store bøder.Namal Rajapaksa, Sri Lankas sportsminister, sagde, at han er fuldstændig oprørt over denne hændelse. Meddeler sin utilfredshed, Namal sejler, Muligheder og tid kan investeres i unge til det nuværende landet i et forsøg på at genoplive #Srilanka cricket. Men at spille med manglende hensigt og dårlig disciplin bør ikke tolereres. SLC skal tage strenge skridt mod spillere, der har overtrådt disse regler.

Vil de spille den kommende serie mod Indien?

Trioen skulle spille de kommende 6 kampe med hvid bold hjemme mod Indien, som var planlagt til at begynde fra den 13. juli. Deres navne blev også sendt til 14 dages isolationsprogram for at opfylde retningslinjerne for coronavirus. Men nu bliver de nødt til at bevise deres i oceanerne i hændelsen, der skete i Durham, hvilket virker ret umuligt. Så der er stor mulighed for, at trioen ikke vil være en del af ODI-serien mod Indien, der skal spilles i Sri Lanka.

I øjeblikket er Shikhar Dhawan kaptajn for unge indiske hold landet i Sri Lanka. Dette nye unge indiske hold ledes af The Wall, Rahul Dravid for første gang. Holdet skal spille 3 ODI og 3 t20i mod Sri Lanka, fra den 13. juli.

Det srilankanske hold spiller i øjeblikket serie mod England. De har tabt t20i-serien slemt med 3-0. Starten på ODI er heller ikke gået godt for dem, da de også tabte den mod værterne.

Der er dog endnu ikke frigivet nogen officiel udtalelse fra nogen Sri Lanka Cricket Board-embedsmand, men ser man på alle omstændighederne, er det en meget stor sandsynlighed for, at de vil modtage et langt udelukkelse.