Kit Kat er en læbe-smagende wafer bar delikatesse, der er overtrukket med chokolade. Nå, næsten alle unge mennesker har lyst til denne læskende chokolade. Nestlé er producenten af ​​chokoladebaren over hele verden med undtagelse af USA, da der er Kit Kat produceret af H. B. Reese Candy Company (en afdeling af Hershey).På trods af at Kit Kat er en engelsk opfindelse, foretrækkes den meget og er meget elsket i USA. En standardbar af Kit Kat kommer med 2-4 fingerlignende stykker med tre lag af waferen, som er delt og dækket med et chokoladelag.

Kit Kat fås grundlæggende i en række smagsvarianter som blandt andet mælk, mørk og hvid chokolade. Vi skal udforske 15 varianter af Kit Kat, som du sandsynligvis ikke kender.

Oprindelse af KitKatKit Kat chokolade blev opfundet af Rowntree's of York i Det Forenede Kongerige, og det blev senere overtaget af Nestlé i 1988. Oprindeligt lanceret som Rowntree's Chocolate Crisp i 1935, blev det kendt som Kit Kat Chocolate Crisp i 1937. Efter Anden Verdenskrig , blev det omdøbt, Kit Kat.

Startende i 1957 har Kit Kats slogan været Have a break… have a Kit Kat. I Amerika har jingle, der blev brugt til Kit Kat-reklamer på tv fra år 1986, været Gimme en pause, gimme en pause .... bræk mig af et stykke af den Kit Kat-bar!.

15 ukendte og overraskende varianter af Kit Kat

Lad os nu diskutere de forskellige lækre smag af Kit Kat chokolade. Nå, når det kommer til Kit Kat-smagene, der er tilgængelige i Amerika, har vi begrænsede valgmuligheder sammenlignet med hundredvis af smagsvarianter, der er tilgængelige globalt. Kan du tro, at der er mere end 200 unikke Kit Kat-smag i Japan! Siden 2000 har Nestle afsløret mere end 36 forskellige smagsvarianter i Japan som blandt andet sojasovs, grøn te, banan, ingefærøl og creme brulee.

Amerikanerne kommer måske ikke til at smage nogle få unikke smagsvarianter som rødbønnesuppe og fersken. Men man kan prøve at få fingrene i adskillige varianter af Kit Kat takket være Amazon.

Vi skal nu komme ind på de 15 ukendte og interessante varianter af Kit Kat. Nu sker det!

1. Citronsprød

Denne smag er til sure snackelskere. Nå, for dem, der ikke er glade for surt smagende chokolade, skal du ikke bekymre dig, da den syrlige smag af denne Lemon Crisp Kit Kat-bar er perfekt afbalanceret med sødmen. Denne smag af Kit Kat ville helt sikkert efterlade en forfriskende smag på dine smagsløg. Så du kan finde denne smag omkring dig, prøv det.

2. Perfekt fersken

Nå, som navnet antyder, er Peach Parfait Kit Kat bundtet med smagen af ​​fersken og yoghurt, hvilket gør chokoladebaren en smule syrlig såvel som sød. Den kommer i en fængslende pink nuance. Det interessante ved denne smag er, at oblaten på denne bar er super sprød. Når du først har prøvet denne smag af Kit Kat, skal du ikke spekulere på, om den også bliver en af ​​dine favoritter.

3. Mynte + mørk chokolade

Nå, denne interessante smag af Kit Kat er blevet introduceret i de seneste år. Og chokoladeelskerne blev overvældet af Mint + Dark Chocolate Kit Kat, der kom på markedet. Dem, der har en trang til mintchokoladeis eller myntesmag, vil helt sikkert elske denne chokoladebar. Den nederste halvdel af disse chokoladebarer er pakket ind i ekstra rig mørk chokolade. For at afbalancere bitterheden af ​​mørk chokolade kommer den øverste halvdel af barerne med myntecreme. Så prøv Mint + Dark Chocolate Kit Kat i dag, hvis du kan finde det omkring dig!

4. Matcha grøn te

Denne kit Kat med matcha-grøn te-smag vil helt sikkert blive favoritten blandt dem, der foretrækker grøn te som deres drink. Til din overraskelse er den grønne te, der bruges i denne bar med smag, ikke nogen almindelig grøn te. Det er snarere en dyr variant af japansk grøn te – matcha. Denne chokoladebar består af hvid chokolade fyldt med matcha grøn te. Du ville helt sikkert elske konsistensen af ​​dens hvide chokolade samt den læbe-smagende smag. Når du først har prøvet Matcha Green Tea Kit Kat, vil du ikke være i stand til at modstå at få det igen.

5. Hvid Creme

Denne smag af Kit Kat kunne foretrækkes af især dem, der elsker wafer-delen af ​​chokoladebaren, da det er det bedste ved denne bar. White Creme Kit Kat kan endda betragtes som den hvide chokoladeversion af standard Kit Kat-baren. Denne bar kommer med en hvid chokoladesmag, som er lækker på trods af at den er let. Prøv at få denne smag af Kit Kat ved at køle den for at nyde mest!

6. Jordbærostkage

Du ville ikke være i stand til at kontrollere din sult ved blot at pakke Strawberry Cheesecake Kit Kat ud, takket være dens fængslende aroma. Og som navnet antyder, giver denne chokoladebar dine smagsløg smagen af ​​friske jordbær kombineret med cheesecake. Det ville få dig til at føle, som om du faktisk havde spist en jordbær cheesecake.

7. Banan Karamel

Nå, kan du forestille dig at have en banan i form af en chokoladewafer! Banana Caramel Kit Kat er tilgængelig i Japan. Vaflerne på disse barer kan prale af både banansmag og karamel. Et lag chokolade fyldt med banan og karamel ligger imellem de sprøde vafler. Så prøv at afgive din ordre på denne smag af Kit Kat lige nu!

8. Brunt sukkersirup

Nå, som navnet antyder, er denne smag af Kit Kat ekstremt sød. Men hvis du stadig savner tapiokabuddingen, er denne for dig, da Brown Sugar Sirup Kit Kats eftersmag ville tage dig tilbage til de gamle minder. Men de, der ikke kan lide mere sødme, kan bedre undgå denne chokoladebar og prøve en anden smag.

9. Hindbær

Dette er en anden interessant smag af Kit Kat, som når du prøver én gang, vil du ende med at ville have den igen og igen. Hindbærelskere skal helt sikkert have Raspberry Kit Kat-barer, der efterlader en rig smag af hindbær på deres smagsløg. For amerikanere er der en lignende smag tilgængelig kaldet Raspberry Creme Kit Kat. Det findes for det meste omkring Valentinsdag. Der er et tilbageslag med denne amerikanske smag, da Raspberry Creme Kit Kat er meget sød, og den har heller ikke hindbærpletter, i modsætning til den japanske version.

10. Sukkermajs

Bliv ikke overrasket, men ja, denne smag af Kit Kat eksisterer. I modsætning til de søde majs, som faktisk smager godt, er Sweet Corn Kit Kat-barerne ikke op til mærket, hvilket savner den smøragtige godhed af majs og sødme også. For at gøre dem værre er vaflerne i chokoladebarerne heller ikke sprøde.

11. Tranebær og mandel

Cranberry og Almond Kit Kat barerne er noget anderledes sammenlignet med andre Kit Kat smagsvarianter. Hvis du er glad for tranebær og mandler, kan du prøve denne smag. Chokoladebarerne i denne variant består af bagte mandelstykker og tranebærstykker. Hvad der er mere interessant er, at vaflerne har mørk chokolade. Det er dog de færreste, der rent faktisk vil kunne lide denne chokoladebar.

12. Ahorn

Nå, denne smag af Kit Kat er også ekstremt sød og kunne foretrækkes af dem, der har en sød tand. En, der er villig til at indtage de meget søde Maple Kit Kat-barer, skal være klar med lidt vand ved deres side. Smagen af ​​denne smag af Kit Kat-barer minder dig om Canadas ahornsirup, da den smager magen til den. Men på grund af disse barers sødme er du muligvis ikke i stand til at spise mere end to Maple Kit Kats ad gangen. Så husk det, mens du køber Maple Kit Kat-chokoladebarerne.

13. Melon

Som navnet antyder, giver Melon Kit Kat dig en smag af melon. Udover melonsmagen kommer disse chokoladebarer også med mascarponeost. Så en, der er interesseret i at prøve en Kit Kat med ostesmag, kan prøve Melon Kit Kat.

14. Wasabi

I USA findes Wasabi-snacks næsten overalt, som indeholder den krydrede blanding af wasabi-pulver. Wasabi Kit Kat-barerne savner det dog, og chokoladebarerne smager faktisk meget sødt. Bortset fra den lysegrønne farve på baren er der intet, der får dig til at føle, at du har en Wasabi Kit Kat. En anden ulempe ved denne chokoladebar er, at den smelter på ingen tid, når du først har placeret fingerspidserne på den.

15. Hojicha te

En, der elsker at få Hojicha-te, ville blive fristet til at prøve Hojicha Tea Kit Kat-varianten. Den faktiske japanske Hojicha-te byder på en jordagtig smag og er ikke bitter. Hojicha Tea Kit Kat-barerne kommer ikke med en ordentlig tekstur af den hvide chokolade, da der er små stykker teblade i chokoladen. Selvom du måske vil have dette, vil du ende med at prøve andre varianter af Kit Kat.

Så fandt du disse varianter af Kit Kat interessante? Nå, hvis du tilfældigvis smager nogen af ​​ovenstående smage, så lad os vide feedbacken ved at gå til vores kommentarsektion!