Kissing Booth er et populært teen- og voksenshow. Det er i bund og grund en ROM-com-film, der kredser om en kyssebod, to bedste venner og deres kærlighedsliv med andre mennesker. I 2018 udkom den første del af Kissing Booth. I 2020 blev endnu en efterfølger af denne film udgivet. Fans har været nysgerrige på, hvad der vil ske i den næste film, Kissing Booth 3, siden sidste scene i filmen Kissing Booth 2. Og nu hvor seernes ventetid er forbi, har vi en god nyhed til dem. Vi har nu en udgivelsesdato for filmen, såvel som den officielle trailer og en fænomenal plotlinje.

Kissing Booth 3 officielle udgivelsesdato

Kissing Booth 3 udkommer den 11. august 2021 . Ja, lige en måned tilbage. Joey King og andre medvirkende medlemmer, såvel som filmens officielle håndtag, afslørede den kyssende Booth 3-plakat for omkring en uge siden. Plakaten viser Elle, Lee og Noah, samt en sætning, der lyder The End Of An Era og The Beginning Of Everything Else. Kissing Booth 2 blev vurderet højere af publikum end den første del af filmen, da den havde en større kærlighedsinteresse mellem hovedpersonerne. Seerne er allerede begejstrede for Kissing Booth 3, og det er overalt på Instagram og Twitter.Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Joey King (@joeyking)Kissing Booth 3 Trailer

Ja, der er en Kissing Booth 3-trailer, der først blev udgivet for et par timer siden. Den blev uploadet til YouTube og er gået viralt på sociale medier. Elle, Noah, Lee og Rachel bliver vist nyder deres sidste sommerferie i et strandhus i den officielle trailer. Elle og Lee opdagede deres Beach Bucket List og er ivrige efter at krydse alt fra listen, før de vender tilbage til skolen. Traileren indeholder også Chloe og Marco, hvilket vækker seernes interesse for at se den utrolige historie mellem karaktererne igen. Elle skal helt klart vælge mellem at tage til Berkeley med sin bedste ven Lee eller at tage på Harvard med sin kæreste Noah.

Marco og Elle forsøgte også at genoplive deres venskab. I traileren blev det vist, at Elle har nogle problemer med Noah igen. Derudover optrådte Mrs. Flynn på traileren, som er Lees og Noahs mor, men behandlede Elle som sin egen datter. Mrs. Flynn rådgav også Elle. Måske har dine valg mere at gøre med, hvad andre mennesker ønsker? Måske er det på tide, at du tænker over, hvad du vil. Elle er i tvivl om, hvorvidt hun vil på Berkeley eller Harvard. Det er nu op til hende at træffe en beslutning.

Hvad skete der i de tidligere film af The Kissing Booth?

Historien kredser om Lees bedste ven, Elle. De har visse regler, de lavede som børn, som skal følges, hvoraf en af ​​dem er pårørende er off-limits. Lee har en yngre bror ved navn Noah, som er den modsatte af ham. Elle er forelsket i Noah og forelsker sig i ham, hvilket er imod reglerne. Under Kyssing Booth-sessionen havde de deres første kys. Elle forsøger at skjule sine følelser og forhold til Lee, hendes bedste ven, men i sidste ende finder Lee ud af det, og alt er OK, på trods af en masse uro. Noah tager til Harvard i Kissing Booth 2, og Elle og Noah forsøger at have et langdistanceforhold med en masse drama og usikkerhed.

Mens Noah er væk, får han venner, hvilket får Elle til at føle sig utryg. Der er også en ny transferelev ved navn Marco, som er utrolig charmerende. Og der går et rygte omkring skolen om, at han er endnu mere flot end Noah. Elle og Marco konkurrerer i en konkurrence og vinder, men ved afslutningen af ​​deres dansekamp kysser Elle og Marco foran Noah. Også Lee og Rachels forhold har sine op- og nedture, da Rachel ikke er glad for, at Elle konstant hænger ud med dem. Del 2 kommer også til en glædelig konklusion.

Det er dog på tide, at de vender tilbage til skolen. Elle og Lee har også en regel om, at de skal gå på samme gymnasium, og deres drømmeskole var Berkeley. Senere bliver Elle accepteret til både Berkeley og Harvard i slutningen af ​​filmen. Elle søgte til Harvard med håbet om at møde Noah og lette deres lange distancer. Hun skal nu vælge mellem at tage til Berkeley eller Harvard på Kissing Booth 3. Nå, det er op til hende at bestemme. Lad os se, hvordan tingene går. Hvis du ikke har set de tidligere film, kan du se dem, mens du venter på Kissing Booth 3.