Kim Kardashians shapewear-mærke 'SKIMS' er klar til at gøre vej til de kommende OL i Tokyo. SKIMS, som er et løsningsorienteret brand, vil designe undertøj, loungetøj og nattøj til alle de kvindelige amerikanske atleter, som skal være en del af de olympiske og paralympiske lege i næste måned.Kim Kardashian skal designe Tokyo OL-atleternes undertøj

Kim Kardashian offentliggjorde denne meddelelse mandag den 28. juni via sine Twitter- og Instagram-opslag. Hun delte, at hendes tøjmærke SKIMS har samarbejdet med Team USA og vil være den officielle designer af atleternes undertøj, loungewear samt nattøj under OL i Tokyo 2012. Ikke bare det, men den limited edition kollektion af mærket vil også kunne købes via SKIMS hjemmeside fra den 12. juli.

Den amerikanske model og skuespillerinde tog fat i sit Instagram-håndtag og sagde: Lige siden jeg var 10 år gammel, har jeg hørt hver eneste detalje om OL fra min stedfar. Hun skrev yderligere: Efterhånden som jeg så atleterne konkurrere, ville jeg vokse til at forstå den dedikation og ære at være en del af de olympiske lege.Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Hun fortsatte med at dele, jeg rejste med min stedfar og familie til alle forskellige byer til de olympiske forsøg, OL og banestævner for @caitlynjenner, og ved hvert stop købte jeg en olympisk t-shirt som souvenir. Da jeg modtog opkaldet om at invitere Skims til at være en del af @TeamUSA 🇺🇸, blev hvert øjeblik, jeg har brugt på at beundre olympiernes styrke og energi fra sidelinjen, fuld cirkel.

Kardashian delte gennem opslaget, at hun blev en stor beundrer af OL, da hun er vokset op omkring Caitlyn Jenners atletikstævner. Hun tilføjede, at hun kender betydningen af ​​de olympiske lege for atleterne.

Skims, som blev lanceret i september 2019, har haft succes med at rejse $154 millioner via ny finansiering og derved forbedre den samlede forretningsværdi. Værdiansættelsen af ​​virksomheden er 1 milliard dollars i øjeblikket. Mærket bruges af næsten alle sociale medier berømtheder. SKIMS er nu en ny officiel tilføjelse til de gamle langsigtede designmærker Nike og Ralph Lauren til OL.

Peter Zeytoonjian, Senior VP for forbrugerprodukter hos U.S. Olympic & Paralympic Properties sagde i sin erklæring, at SKIMS' fælles mission og værdier om empowerment og inklusivitet gjorde brandet til det perfekte match for Team USA.

OL er klar til at kickstarte i Tokyo den 23. juli.

Glem ikke at hoppe til dette sted for at få flere interessante opdateringer om dine yndlingsemner.