Amerikansk fastfood-restaurantkæde KFC vil servere plantebaseret stegt kylling – 'Beyond Fried Chicken' til sine kunder over hele landet fra denne uge.

Lanceringen af ​​dette produkt kommer efter mange års test fra producenter som Yum Brands-kæden og Beyond Meat.Virksomhederne havde succes med at skabe en erstatning for kød, der gentager smagen og teksturen af ​​hel muskelkylling, som kyllingebryst fra planten.

Meddelelsen er kommet på det rigtige tidspunkt for virksomheden, da de står over for problemer med deres forsyningskæde på grund af flere problemer, herunder Coronavirus-pandemien.KFC lancerer plantebaseret 'Beyond Fried Chicken' fra denne uge

Firmaet med hovedkvarter i Kentucky meddelte i sidste uge, at de forventer ankomsten af ​​deres nye Beyond Fried Chicken, lavet af Beyond Meat eksklusivt til KFC.

Ifølge pressemeddelelsen udstedt af virksomheden vil Kentucky Fried Miracle få sin debut på udvalgte forretninger fra den 10. januar mandag i en begrænset periode.

I august 2019 begyndte virksomhederne at teste deres første iteration af den imiterede stegte kylling i deres Atlanta-butik, der blev udsolgt på få timer. Efter den vellykkede test blev den udvidet til andre forretninger i Charlotte, Nashville og det sydlige Californien.

Kevin Hochman, præsident for KFC U.S., udgav en erklæring, der sagde: Missionen fra dag ét var enkel - lav den verdensberømte Kentucky Fried Chicken af ​​planter. Dette handler i virkeligheden om, hvor kunden er på vej hen; de vil spise mere plantebaserede proteiner.

Kevin tilføjede: Det er januar, så det er en tid med nytårsforsætter og lyst til at gøre noget anderledes i din kost, og nu over to år senere kan vi sige, 'mission accomplished'.

KFC-kunder vil nu kunne afgive deres ordrer på denne unikke første af sin slags plantebaserede Beyond Fried Chicken måltid enten som en combo eller a la carte i enten seks eller 12 stykker muligheder, der også inkluderer dipsauce. Priserne starter kl 6,99 USD (ekskl. moms).

Virksomheden afslørede dog, at den faux stegte kylling ikke er tilberedt på en vegansk/eller vegetarisk måde.

Beyond Meat CEO Ethan Brown sagde: Fra et forsyningsperspektiv har vi det rigtig godt med det, og det er noget, vi har erfaring med i de indledende forsøg.

Talsmanden for KFC-restauranter bekræftede, at kyllingen tilberedes i fælles frituregryder i KFC-køkkener, og at kunder ikke kan anmode om, at deres ordrer tilberedes i en separat frituregryde lige nu.

Vi er nødt til at se dette nøje, hvis denne lancering af virksomheden er et forsøg på at tiltrække kødspisere til at vælge plantebaserede muligheder oftere.

Du kan afgive en ordre på den nye Beyond Fried Chicken enten gennem KFC-appen, kfc.com , eller i drive-thru. Find ud af din nærliggende butik her.

Tjek denne plads ud for at blive opdateret med de seneste ting!