Udviklet i fællesskab af Jio og Google – JioPhone Next lanceres nu før Diwali. Tidligere var planen at frigive den mest ventede smartphone den 10. september.I stedet for at blive lanceret den 10. september, har JioPhone Next nu en ny udgivelsesdato. Der er ikke nogen officiel bekræftelse på den nøjagtige udgivelsesdato, men den officielle erklæring fra Reliance Jio siger, at smartphonen vil lanceres før Diwali, dvs. den 14. november.

Hvad er årsagen til, at JioPhones næste lancering bliver udskudt?

Reliance Jio har ikke givet nogen officiel årsag bag forsinkelsen af ​​JioPhone's næste lancering. Men ifølge mange eksperter er lanceringen blevet forsinket på grund af den igangværende globale mangel på halvlederchips. Ikke kun JioPhone Next, men den igangværende mangel har også påvirket mange andre smartphone- og pc-fremstillingsvirksomheder.Den officielle erklæring fra Reliance Jio siger, denne ekstra tid vil også hjælpe med at afbøde den nuværende industri-dækkende globale halvledermangel . Firmaet lover, at smartphonen vil lanceres når som helst før Diwali. Det er allerede et velkendt faktum, at Jio og Google har lagt en stor indsats i JioPhone Next. Yderligere er de også begyndt at teste smartphonen med et begrænset antal brugere for at finde ud af brugeroplevelsen og rette enhver form for fejl eller fejl, som brugerne støder på.

JioPhone Næste: Priser, tilgængelighed og funktioner

JioPhone Next blev udviklet i fællesskab af Jio og Google og blev først annonceret i juni, og firmaet havde planlagt at lancere smartphonen den 10. september. Udgivelsesdatoen er dog nu blevet udskudt. Ydermere har firmaet ikke afsløret meget information om priser og tilgængelighed af smartphonen. Men det samme er ikke tilfældet med smartphone-funktionerne. De fleste af JioPhone Next-funktionerne er allerede blevet lækket online.

Spekulationerne er høje om, at smartphonen vil lanceres til en pris på Rs. 3499 i Indien. Det er også næsten bekræftet, at smartphonen kommer sammen med funktioner som en stemmeassistent, smart kamera med indbyggede filtre, oplæsning af skærmtekst og meget mere.

Smartphonen vil understøtte Google Assistant for at gøre din daglige opgave nem. For eksempel kan du spørge Google-assistenten om JoJo's Bizarre Adventure Del 6 Udgivelsesdato , eller hvordan man ser Ronaldos første kamp for Manchester United . Yderligere vil assistenten også hjælpe dig med at afspille eller sætte musik på pause på Jio Saavn. Du kan endda tjekke din aktuelle datasaldo på MyJio-appen ved hjælp af digital assistance.

Til at tage smukke billeder og selfies har smartphonen en HDR-tilstand og indbyggede Snapchat-objektiver. Derudover er du kun et klik væk fra at ændre dit standardsprog fra engelsk til hindi eller et hvilket som helst andet sprog.

Det er allerede blevet bekræftet af Reliance Jio, at smartphonen vil have det nyeste Android OS og vil modtage sikkerhedsopdateringer fra tid til anden. Til sidst, hvis jeg talte om nogle negativer, har smartphonen ikke nogen fingeraftrykssensor og har meget store rammer i hvert hjørne.