Jennifer Garner, fra glamourområdet, behøver ingen særlig introduktion. Jennifer Anne Garner er en kendt amerikansk skuespillerinde og filmproducent.Hvad enten det er hendes skuespillerevner i mange utrolige film eller at være en inspirationskilde for hendes følgere på sociale medier til at deltage i afstemningen, er der én ting, der er fælles i hendes måde at arbejde på – s han håndterer alting med stor klasse og en god sans for humor.

Jennifer Garner – Her er alt hvad du behøver at vide!

Jennifer Garner – Biografi

Jennifer blev født i 1972 i Houston, Texas og opvokset i Charleston, West Virginia. Hun tog sin skolegang på George Washington High School og sluttede sig derefter til Ohio-baserede Denison University for at studere teater. Hun begyndte at lære skuespil for Roundabout Theatre Company i byen New York.

Jennifer Garners personlige liv - ægteskab og datingI år 1998, på sæt af Felicity, Garner mødte sin medstjerne Scott Foley. De blev senere gift i 2000. Efter 3 år blev parret skilt, og hun søgte skilsmisse, da deres meningsforskel var uforenelig. Hun datede senere Michael Vartan, som var hendes medspiller i Alias-serien fra 2003 til midten af ​​2004.

Garner etablerede et venskab med Ben Affleck da de begyndte at skyde efter Pearl Harbor og vovehals film. Hun begyndte derefter at date Ben Affleck i midten af ​​2004. Jennifer Garner og Ben Affleck blev hooked i 2005 med meget begrænsede gæster i en privat ceremoni. De deler tre børn sammen, en søn (Samuel Garner Affleck) og to døtre (Violet Anne Affleck og Seraphina Rose Elizabeth Affleck).

Efter næsten mere end et årti annoncerede både Garner og Affleck, at de begge ser frem til skilsmisse og indgav i fællesskab juridiske dokumenter i 2017.

Jennifer var kærester med John C. Miller, en forretningsmand i en kort periode fra 2018 til 2020.

Jennifer Garner - Skuespillerkarriere

I år 1995 dukkede hun op på skærmen for første gang i den romantiske roman Zoya af Danielle Steel. Garner spillede få roller som birolle i få film og også gæsteoptrædener i tv-shows. Garner blev et kendt navn for at portrættere rollen som CIA-officer Sydney Bristow i tv-serien Alias lavet af American Broadcast Company (ABC).

Jennifer Garner - Film og tv-serier

I sine tidlige dage, da hun gik på college, plejede Garner at lave sommerlagerteater og også sælge billetter, hjælpe med at bygge kulisser og rydde op i spillestederne. Hun fik sin debut på skærmen, da hun arbejdede i New York City for $150 om ugen.

I tv-filmen Ildhøst , hun portrætterede rollen som Amish Woman i år 1996. I 1997 kom hun til at spille en hovedrolle i tv-filmen Rose Hill da hun flyttede til Los Angeles. Efter det blev hun set i periodedramaet Washington Square som var hendes første spillefilm.

Hun optrådte senere i den uafhængige drama-komediefilm Mr. Magoo. Hendes vigtigste rolle var i J. J. Abrams' college-drama Felicity i år 1998, hvor hun mødte sin første mand. Hendes første sæsonserie Time of Your Life blev aflyst brat i 1999.

Hun optrådte over for sin mand Foley i dramaet stjæle tid i år 2001 og derefter blev set indtage rollen som sygeplejerske i Pearl Harbor (2001) film. Hendes store gennembrud kom fra hendes rolle i Alias , en spionthrillerfilm af American Broadcast Company. Serien kørte i 5 år fra 2001 og 2006 i forskellige sæsoner.

Hun arbejdede samtidig på andre opgaver, da Alias ​​blev sendt. Garner var på cloud nine, da hun modtog et opkald fra den ikoniske filminstruktør, Steven Spielberg, for en rolle i hans film Catch Me if You Can som en førsteklasses callgirl i 2002. I en endagsoptagelse optrådte hun i en scene med hovedrolleindehaveren Leonardo DiCaprio.

I 2003 arbejdede hun i actionfilmen vovehals ved at portrættere Elektra til Ben Affleck, hvilket var hendes første medvirkende filmrolle. Daredevil var et kæmpe hit på billetkontoret, selvom det fik blandede anmeldelser.

Garners første store gennembrud som hovedrolle kom ind 13 Igangværende 30 film, som var en romantisk komediefilm i år 2004. Hun portrætterede rollen som en teenagepige, der finder sig selv fanget i en 30-årigs krop i filmen, som samlede næsten 96 millioner dollars på verdensplan.

Garners næste film var Fang og slip som var en romantisk dramafilm. Hun var på pause i næsten et år på grund af sit ægteskab og fødslen af ​​sit første barn. Garner genoptog arbejdet i 2007 i en birolle, hvilket var et omdrejningspunkt i hendes karriere.

I år 2009 optrådte Garner i et par romantiske komedier. Hun medvirkede også i den romantiske komediefilm Valentins Dag af Garry Marshall i 2010, som indtjente 216 millioner dollars på verdensplan.

Ikke kun i film, men Garner arbejder også som aktivist for en social sag relateret til førskoleundervisning. Hun er også et af bestyrelsesmedlemmerne i en nonprofitorganisation, Red Barnet USA .

Jennifer Garners Networth

Jennifer Garner anslås at have en nettoværdi på 80 millioner dollars. Den smukke skuespillerinde bliver også højt betalt for sin støtte til mærker som Capital One og Neutrogena. Da hun begyndte sin karriere, startede hun med en løn på $40.000 pr. afsnit af Alias, som blev hævet til næsten $150.000 i slutningen af ​​serien, som gjorde det godt fra 2001 til 2006.

Hun er nu CBO (Cheif Brand Officer) og medstifter af Once Upon a Farm, en økologisk babymadsvirksomhed.

Her er Jennifer Garners Instagram-profil:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Jennifer Garner - Udmærkelser:

Udover at være nomineret til mange priser, har Garner en række prestigefyldte priser i sin kitty. Hun vandt en Golden Globe og Screen Actors Guild Award for kategorien bedste skuespillerinde i et tv-drama for sit arbejde i spion-action thriller-serien Alias. Hun har også modtaget Primetime Emmy Award-nomineringer for fire gange Alias.

Hun vandt Choice TV-skuespillerinde under actionkategorien af ​​Teen Choice Awards for Alias. Hun vandt MTV film- og tv-priser for bedste kvindelige gennembrud for sit arbejde i Daredevil med sin medstjerne Ben Affleck i 2003.

I år 2004 modtog hun ShoWest-priserne under kategorien Female Star of Tomorrow. Derudover er Jennifer Garner vinderen af ​​People's Choice-prisen for 3 forskellige kategorier, f.

Håber du kunne lide vores artikel om Jennifer Garner! Hold forbindelsen for flere interessante artikler!