Vi vender tilbage, gør vi? Dette kommer fra Jennifer Aniston, da hun droppede et opslag for sin eksmand Justin Theroux.

For ikke så længe siden, hvis du husker rigtigt, postede Justin på sociale medier og gjorde det ret offentligt under Anistons fødselsdag. Han gav hende et meget stort råb, nok til at blive hørt.

Og så siger de, Exes kan ikke være venner! DUH!For at gengælde tjenesten gjorde Aniston det samme bare på en mere afslappet og preppy måde, der fangede øjne, ører og opmærksomhed.Vi er her for at diskutere deres venskab! Eller hvis der er et mere politisk korrekt ord for Exes, Det vil jeg gerne gå med.

Tillykke med fødselsdagen for Theroux blev speciel og HVORDAN!

Theroux fejrede sin 50-års fødselsdag den 10. august, tirsdag, og på sin særlige dag sørgede Aniston for at tilføje flere drys af lykke til det.

Hendes tankevækkende beskeder gjorde ikke bare Theroux' dag, men den skjulte betydning må have gjort den mere speciel.

Aniston, 52, skrev på sit sociale medie, HAPPY BIRTHDAY JT,. På billedet var Justin iført et jakkesæt og var sammen med sin hund, Kuma.

Det var ikke alt, der kom snart endnu en tilføjelse til blandingen, en virkelig seriøs en, der sendte dig vibes. På dette billede var JT skjorteløs og poserede væk. Aniston skrev på billedet - Virkelig enestående og tilføjede: ELSKER DIG!

Aww.

Theroux sørgede på sin særlige dag også for at slå sine tanker fast på de sociale medier.

I et billede af ham, hvor han er en karakter for HBO Max's Watergate-skandale, som snart udkommer, ligesom det er en begrænset serie. Som barn kunne jeg ikke begynde at forestille mig, hvordan 50 ser ud... og alligevel ser det selvfølgelig sådan ud,

Han tilføjede, både dum og sjov på samme tid,

Tak liv. Undergravet mine forventninger i 5 årtier. Altid sjov, altid dyb...Du vinder igen.

I 2018 gik Aniston og Theroux fra hinanden, det var kun to år efter, at parret blev gift. Parret gjorde det i deres udtalelse klart, hvordan de er okay med at være bedste venner, og de vil pleje den kærlighed, de har til hinanden.

Meddelelsen sagde

Denne beslutning blev truffet gensidigt og kærligt i slutningen af ​​sidste år. Vi er to bedste venner, der har besluttet at skilles som et par, men ser frem til at fortsætte vores elskede venskab,

Normalt ville vi gøre dette privat, men i betragtning af at sladderindustrien ikke kan modstå en mulighed for at spekulere og opfinde, ønskede vi at formidle sandheden direkte. Hvad der ellers er trykt om os, som ikke er direkte fra os, er en andens fiktive fortælling. Frem for alt er vi fast besluttet på at bevare den dybe respekt og kærlighed, som vi har til hinanden.

Nu hvor parret ikke længere er sammen, er spørgsmålet, om det var det Anistons sød gestus bag beskeden eller en måde at kanalisere sine følelser over for JT?