Den mest opsigtsvækkende debat nogensinde er tilbage igen, og hvordan!Er en hotdog en sandwich?

Kontroversen om begge disse læbesmagende snacks er uendelig. Fra kokke til berømtheder til moderne filosoffer og madelskere, alle har deres forskellige meninger om diskussionen. Lad os se på historien om begge disse fødevarer, før vi afsiger en dom.

Hvornår opstod en hotdog?

Oprindelsen af ​​en hotdog har en omfattende historie. Det menes, at Charles Feltman, en tysk immigrant, kom til Amerika som teenager. For at tjene nogle penge tog han tyske frankfurtere, puttede dem i de aflange boller og solgte dem i sin strækvogn på Coney Island. Hotdogs popularitet steg, og snart etablerede Feltmen en succesfuld restaurant omkring skabelsen af ​​sine 'hotdogs'. Men efter hans død solgte hans sønner virksomheden til en hotelejer.Hotdoggen blev derefter genoplivet fem år efter Feltmens død af duoen Joe og Michael Quinn. Opskriften var den samme, og brødrene brugte yderligere en blanding af krydderier for at gøre den mere smagfuld. Pølserne blev derefter populære over hele verden.

Hvordan blev sandwichen opfundet?

Mens opfindelsen af ​​hotdogs har en baggrund, opstod sandwichen udelukkende til brugsformål. Opkaldt efter John Montagu, den fjerde jarl af Sandwich, tjente den som en hyppig måltidsløsning for den herre, der ikke gad forlade spillehallen for at spise deres mad.

I dag er opskriften på en sandwich subjektiv, afhængig af hvordan du vil have den. Merriam-Webster foreslår en sandwich som to eller flere skiver brød eller en delt rulle bestående af et fyld imellem. Den anden betydning af sandwich refererer til det som en skive brød dækket med mad.

Førstnævnte er en lukket sandwich, mens sidstnævnte tilfældigvis er smørrebrød.

Er Hotdog og Sandwich det samme?

Dette uendelige argument kan sættes til en simpel konklusion, da begge madvarer serveres separat på menuerne på cafeer og restauranter. De fleste madsteder i Amerika og hele verden tilbyder en række forskellige sandwich, minus hotdogen i denne kategori. Selvfølgelig finder du en hotdog i deres menu, dog opført separat. Mange sandwich aficionados har allerede givet en kold skulder til hotdogs, der er sandwich, og de fortsætter med at gøre det. Hvis ikke hotdogs, finder du en separat sektion af frankfurtere i de amerikanske menuer.

Lad os lytte til afstemningen

Denne vedvarende debat har ladet mange mennesker føre deres meningskrig mod hinanden. Ifølge en meningsmåling fra 2016 anser 58 procent af amerikanerne ikke hotdogs for at være sandwich. Endnu en meningsmåling blev gennemført i 2018, og kun 36 procent af amerikanerne var enige om, at frankfurterne skulle være en slags sandwich.

Et flertal af dem er stadig uenige. De siger, at sandwich er alsidigt, men en hotdog er ukrænkelig.

Hvad skal jeg bestille?

Uanset om du er i Team Hotdog eller Team Sandwich - én ting er sikker. Du kommer ikke over den mundrette smag af begge delikatesser. Derfor, hvorfor skændes, når du kan få fat i begge dele og nyde dem til dit hjertes lyst?

For mere buzz om mad, hold kontakten!