Grand theft auto 5, eller populært kendt som GTA 5, er det mest populære spil i GTA-serien. Rockstar er blevet ved med at tilføje nye modes i spillene siden starten, men med udviklingen af ​​næste generations spillekonsoller er der ingen nyheder om den sjette indgang, dvs. GTA 6. GTA 5 er en langsigtet hest, og det er kommet for at blive i lang tid.Cross-platform kompatibilitet er blandt de vigtigste aspekter, hvor Rockstar mangler. Nu, hvor spil som Minecraft og Rocket League introducerer support på tværs af platforme, vil det være interessant at vide, hvornår Rockstar vil introducere denne funktion til sit publikum. Her er alt kendt om GTA 5 cross-platform kompatibilitet.

Er GTA 5 Cross-Platform?

Vi vil være direkte, nej, GTA 5 er ikke på tværs af platforme. Rockstar har endnu ikke introduceret denne funktion til sit store publikum af GTA 5. Selv efter 8 år efter udgivelsen, kan du kun spille GTA 5 med din ven, der har det samme system som dig. Det samme gælder med GTA online. Selv spil som Fall Guys kommer med funktionen crossplay, men ifølge tilgængelige rapporter kommer crossplay ikke til GTA 5 i fremtiden.GTA 5 er udviklet af Mike Daily og David Jones og er et eventyr- og missionsbaseret spil, der ikke har nogen konkurrence. Selv efter otte år siden udgivelsen ser det ikke ud til, at dens popularitet stopper. Med den nye opdatering har GTA 5 også introduceret funktionen til multiplayer og at spille spillet online.

GTA 5 crossplay er dog muligt, men kun i få tilfælde. Jeg ved, at det er ret forvirrende, så lad os først fjerne din forvirring. Det betyder, at en person med en Playstation 4 og Xbox One kan spille GTA 5 med den person, der spiller spillet på pc. Men både PlayStation 4 og Xbox One fyre kan ikke spille med hinanden.

Dårlige nyheder for krydslagring og krydsfremskridt

Cross-Progression er et af de mest interessante aspekter af GTA online. Da GTA 5 blev gjort tilgængelig til at spille på PS4 og Xbox One i 2014, fik spillere kun en meget vis mængde cross-progression-funktioner. Rockstar gav PS3- og Xbox 360-spillere mulighed for at overføre deres GTA Online-karakter til den nyeste PS4 og Xbox One eller endda til pc-versionen af ​​spillet. Spillere var dog kun i stand til at overføre dataene én gang, og støtten til at overføre data sluttede i 2017.

Nu gør Rockstar GTA 5 kompatibel med PS5 og Xbox Series X, men alligevel har de ikke annonceret nogen form for overførselsprogram. Vi vil højst sandsynligt se det samme, der skete i 2014, det vil sige et engangsoverførselsprogram, der kan være tilgængeligt i nogle år.

Med nogle af hals-til-hals GTA 5-konkurrenterne, som Activision Call of duty: Warzone, gør Cross-Save og crossplay muligt i deres spil. Det vil være interessant at vide, hvordan GTA 5 formår at tackle denne situation, uden håb om at introducere cross-play i spillet lige nu. Positivt er, at GTA 5 fortsætter med at slå rekorder, selv uden funktionen af ​​crossplay.