Injustice, DC's næste-in-line film, er en animeret film. Gæt hvem der udgav nyheden? Warner Bros selv!

Warner Bros gav seerne alle de detaljer, de kunne om emnet, og det er vi æg-citeret!

WB har endelig kaldt navnene på alle de karakterer og skuespillere, der i øjeblikket skal være i rollebesætningen til DC's Injustice.Så ja, igen, Uretfærdighed på lille skærm mine damer og herrer! Lad os få flere detaljer om dette, skal vi?

UretfærdighedThe 'Sizzling' Deets om uretfærdighed

Filmen er en inspiration fra Uretfærdighed: Guder blandt os som også er et meget populært videospil, og hvis du ikke ved det en meget populær bogserie.

Bogen er skrevet af Tom Taylor. Heldigvis har vi nu listen over karakterer, der kommer til filmen, og den officielle liste over skuespillere og skuespillerinder er nu ude.

Skifter til historiens fokus, begynder historien på en alternativ jord, hvor der foregår meget mellem Joker og Superman. Angiveligt bliver Superman i serien narret af Joker til at dræbe Lois Lane.

Det er her Superman beslutter sig for at tage kontrol over den alternative Jord og til gavn for den. Dette får derfor Batman og hans allierede til at kontrollere ham fra at bevæge sig fremad.

Produktionshænderne bag dette er Warner Bros, Animation DC og WB Home Entertainment.

Hvilken karakter spiller med WHO, vi har listen over dem alle skal kastes i Uretfærdighed animeret film.

Uretfærdighed – rollebesætningsdetaljer!

Her er detaljerne: -

1. Janet Varney som Wonder Woman

Diana Prince aka Wonder Woman bliver spillet af Janet Varney. Janet gav en spektakulær præstation Enkelt gang med sin eksemplariske præstation i Legenden om Korra.

Desuden var hun også en del af Avatar: The Last Airbender.

Uretfærdighed

2. Justin Hartley som supermand

Du kan forvente Justin Hartley som Superman på din skærm drenge og piger. Åh, jeg savler!

Justin er ikke fremmed for DC-verdenen. Flere år senere skal Hartley gøre comeback på Superman. Han var også den første skuespiller, der var med i Green Arrow.

3. Gillian Jacobs som Harley Quinn

Gillian er klar til at lancere sig selv på DC Universe, da hun skal være stemmen til Harley Quinn. Hun har også givet sin stemme tidligere, hvilket gør hende til et legitimt valg.

4. Brian T. Delaney Som Green Lantern

Brian T. Delaney skal være stemmen til Green Lantern, og de medvirkende, der følger, vil omfatte Hal Jordan.

Han har givet sin stemme til masser af videospil og vil derfor finde vej til DC's Uretfærdighed.

De andre karaktervoice-overs, man kan forvente, er Zach Callison Som Damian Wayne & Jimmy Olsen, Reid Scott Som Green Arrow & Victor Zsasz, Yuri Lowenthal As The Flash, Shazam & Mirror Master, Kevin Pollak Som Joker & Jonathan Kent og Brandon Micheal Hall Som Cyborg.

Der er meget mere karakter, som endnu ikke er på vej ud snart, indtil der er en bekræftelse, følg med!